Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 imamizer said: smarttv için çözüm var mı gerge? Yok. SmartDNS ve router ancak US arsiv istiyorsan. Bir de Netflix'in en guzel yanlarindan biri de oneri sistemi. Programda yok bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 router'dan yapman gerekiyor TV için. suyun başından vpn uyguluyor interneti kullanan cihazların hepsi etkileniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 SmartDNS o yuzden iste. HideIPVPN'de var: https://www.hideipvpn.com/smart-dns/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 ben torrentte kullandığım için her türlü vpn gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Iyi iyi bu Smartflix programini sevdim ben ama. Devrim olmus. 687 vidyo var su anda Turkiye'de, 5750 vidyo var Amerika'da, 15k kadar total vidyo. Seriler tek sayiliyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Netflix, Smartflix'le anlam kazandı. Full HD izleyememek haricinde. Altyazı eklenebiliyor. 3000 bitrate de izlemeye yetebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 full hd neden izleyemiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Smartflix'te 3000'den fazla bitrate göremedim ben birkaç yeni film/dizi açtım 6000'lere çıkmadı. Halbuki IE 11'de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Chrome tabanli cunku, 720p ustu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 http://unogs.com Buradan da ulke ulke arama yaapbilirsiniz. Mesela tum Turkiye'deki filmler ve dizileri listeyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Çoğu soru cevaplanmış, ben de şunu sorayım. iPad'imizi kullanarak, yani tabletlerimizden izlemek istiyorsak US içeriğine ulaşmanın yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 routerdan vpn yaparsan wifi üzerindeki bütün cihazlar istediğin geodan bağlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 ipad'e vpn kurabiliyorsun ama çok pil harcıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Tunnel Bear kurup US'dan bağlandım, dizilerin tamamı açıldı. MUTLUYUM LAN ŞU AN <3 Eyvallah beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 AscAnsio said: Çoğu soru cevaplanmış, ben de şunu sorayım. iPad'imizi kullanarak, yani tabletlerimizden izlemek istiyorsak US içeriğine ulaşmanın yolu var mı? Smartflix cikiyormus iOS icin. Gecen bir beta yaptilar, ben kacirdim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 e peki ödemeler türkiye den, loginler kanadadan, sıkıntı olmuyor mu? yada atıyorum ben ilk hesabımı şimdi açtım, türkiye ip si ile, vpn geçince uzun vadede sorun çıkmıyor mu? kim bana netflix in gestapo olduğunu ima ettiyse artık, öyle kaldı aklımda. sanki para verip aldığım hizmeti haketmek için, verilenlerle yetinip, düzgün ve adil kullanmam gerekiyormuş gibi. gerge beni lisansladı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Onu da deneriz hocam, şimdilik TunnelBear işi gördü. X-Files bile açıldı ya, 23 yıl öncesinin dizisi. Gaza geldim, TunnelBear'a yıllık üyelik açıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Ben yillardir Kanada hesabini UK, Kanada ve USA'den kullaniyorum. Tunnelbear almadan Smartflix'i bir dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 AscAnsio said: Tunnel Bear kurup US'dan bağlandım, dizilerin tamamı açıldı. MUTLUYUM LAN ŞU AN <3 Eyvallah beyler Zenmate dene hiç reklam vs. yok, baya stabil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 netflix e odeme yapamiyorum su an itibariyle , free signup yapcam ne paypal ne de 2 kredi kartimi kabul etti . Paypal ok diyor , ardindan salak netflix transaction canceled diyor ya da payment tipin de ariza var diyor diyuor da diyor , size de diyor mu ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 apple cihazların varsa onun üzerinden kayıt ol, ben direkt app store'dan aldım, sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 katalog nasil anlatsaniza biraz? nflx originals disinda diger icerik lisanslarini nasil, ne kadar sureligine almislar merak ediyorum baya. yerel icerik yok ama anladigim kadariyla zaten, degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 BENCE HULU IZLEYIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Penthesilea said: BENCE HULU IZLEYIN. ahhaa kıyamam abi getir onu da izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar