Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netflix bölgesel sınırlamaları kaldırdı (ve korsan, ve İngilizce eğitim...)

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
imamizer said:

smarttv için çözüm var mı gerge?

Yok. SmartDNS ve router ancak US arsiv istiyorsan.

Bir de Netflix'in en guzel yanlarindan biri de oneri sistemi. Programda yok bu.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Iyi iyi bu Smartflix programini sevdim ben ama. Devrim olmus.

687 vidyo var su anda Turkiye'de, 5750 vidyo var Amerika'da, 15k kadar total vidyo. Seriler tek sayiliyor bu arada.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
http://unogs.com

Buradan da ulke ulke arama yaapbilirsiniz. Mesela tum Turkiye'deki filmler ve dizileri listeyebilirsiniz.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
AscAnsio said:

Çoğu soru cevaplanmış, ben de şunu sorayım. iPad'imizi kullanarak, yani tabletlerimizden izlemek istiyorsak US içeriğine ulaşmanın yolu var mı?

Smartflix cikiyormus iOS icin. Gecen bir beta yaptilar, ben kacirdim ama.
Mesaj tarihi:
e peki ödemeler türkiye den, loginler kanadadan, sıkıntı olmuyor mu? yada atıyorum ben ilk hesabımı şimdi açtım, türkiye ip si ile, vpn geçince uzun vadede sorun çıkmıyor mu?

kim bana netflix in gestapo olduğunu ima ettiyse artık, öyle kaldı aklımda. sanki para verip aldığım hizmeti haketmek için, verilenlerle yetinip, düzgün ve adil kullanmam gerekiyormuş gibi. gerge beni lisansladı sanırım.
Mesaj tarihi:
Onu da deneriz hocam, şimdilik TunnelBear işi gördü. X-Files bile açıldı ya, 23 yıl öncesinin dizisi. Gaza geldim, TunnelBear'a yıllık üyelik açıyorum şimdi.
Mesaj tarihi:
netflix e odeme yapamiyorum su an itibariyle , free signup yapcam ne paypal ne de 2 kredi kartimi kabul etti . Paypal ok diyor , ardindan salak netflix transaction canceled diyor ya da payment tipin de ariza var diyor diyuor da diyor , size de diyor mu ? :D
Mesaj tarihi:
katalog nasil anlatsaniza biraz? nflx originals disinda diger icerik lisanslarini nasil, ne kadar sureligine almislar merak ediyorum baya. yerel icerik yok ama anladigim kadariyla zaten, degil mi?
  • Yeni Oluştur...