Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

23-24 Nisan Yarı Marathonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Antalya için başvurduyduk biz orada koşacaz. Mart'tı sanırım tarih. İstanbul'a katıldık ta kalabalıktan yürüyemedik arkadaş millet köprü üzerinde mangal yapacaktı.
Mesaj tarihi:
haftada bir veya iki gun kos zaten kendiliginden yavas yavas artacaktir

yari marathon icin baska biseye gerek yok asd

50 yas alti saglikli bi insan yari marathon veya bilemedin 10k kosamiyorsa cok kotu besleniyor ve yasiyordur
Mesaj tarihi:
1-2 ay haftada bir veya iki gun duzenli kostuktan sonra diyorum

baska ozel antreman programi, protein bar, energy drink falan gerekmemesi lazim 10k veya yari marathon icin

bi de makarnayi ve pirinci azaltin
Mesaj tarihi:
kaç tempoyla koştuğuna bağlı olarak hemen hemen herkes 1 saat civarında koşar

ben antalyada 10k yı 48de mi ne koşmuştum hatırlayamadım şimdi. ama biraz antremanlıydım 1 ay içinde 7-8 kere 10 k koşmuştum
Mesaj tarihi:
Stringray said:

21K amele kalabalığı oluyor mu? Büyük maraton kadar kalabalık mı bu da?

10 bin kisi basladı diyelim yarısından cogunu 5 km cizgisinden sonra görmessin , 10 cizgisinden sonra zaten bir avuc insan kalıyor genelde dsf
Mesaj tarihi:
10k antrenmanla koşulur gibi geliyor bana da 50-60dk arası bir tempoyla ama 20k yapamam diye tahmin ediyorum. Ağırlık çalışmasam o da denenebilir de çok zorlamamak lazım. 2 saat koşu mu olur arkadaş.
Mesaj tarihi:

Merhaba ,
Geçtiğimiz sene Maraton ve yarı maratona katıldım. Yarı maratonda halk koşusu olmadığı için katılım daha az oluyor.

Yarı maratonda Boğaz geçişi yok , maratonun sitesine bakarsanız başlangıç ve bitiş noktalarını gösteren aşağıda ki haritayı görebilirsiniz.
Genel bilgiler için de sitede talimatname kısmından görebilirsiniz.
Trafik 2:30 saat trafiğe kapalı kalacak. O süre içerisinde bitirsen iyi olur :)-D

Mesaj tarihi:
yarin katilmayacaksin ki?

sonucta +40k kosana kadar calisacaksin yani oyle degil mi?
kosu bariz en makul sporlardan birisi ya. mekan degisiyor, manzara farklilasiyor, kafan rahat oluyor, yokus cikiyorsun/iniyorsun.

kapali bi yerde mal gibi durmak degil sonucta.
  • Yeni Oluştur...