Zyrobod Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 sosyoloji okuyan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 var var dolu bölümler, burası full mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 bielefeld univ. duyan eden bilen var mı konusu geçmişken sorayım sosyoloji masterına başvuracam zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 yav said: bielefeld univ. duyan eden bilen var mı konusu geçmişken sorayım sosyoloji masterına başvuracam zira Bielefeld diye bir yer var mı yok mu ona bakmak lazım önce. Üniversite daha sonra incelenir. https://en.wikipedia.org/wiki/Bielefeld_Conspiracy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 okudum o geyikleri ya :D biri daha çıkıp desin istiyorum sadece çok güzel üniv sosyoloji bölümü şahane go for it falan şehir kötü gibi duruyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 lan bilecik geyiği çalıntı mıymış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 nedir o geyik? Gerçekte bilecik yok falan mı dendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 https://eksisozluk.com/bilecik-diye-bir-yerin-aslinda-olmamasi--3076025 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Gizli said: lan bilecik geyiği çalıntı mıymış ya Tabii ki çalıntı. Hatta sözlükte çalıntı olduğunu söyledim diye linç ediyorlardı neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 biraz daha genişletip sorarsak, sosyoloji okuyorum ve memnunum diyen var mı? insan toplulukları insandan kopuk bir şekilde inceleniyor ve akademik çevrelerde sıkışıp kalmış gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 sosyoloji okudum, okurken çok memnundum, ama şu an sosyologluk yapmıyorum. okuması güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Lisede bir kere 100 aldım. O da sosyoloji sınavıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 genel kültür dersi , sınavlar zor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Rewendor said: Gizli said: lan bilecik geyiği çalıntı mıymış ya Tabii ki çalıntı. Hatta sözlükte çalıntı olduğunu söyledim diye linç ediyorlardı neredeyse. anlatın neymiş o geyik. okumaya üşendim fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2016 Marl0_on said: biraz daha genişletip sorarsak, sosyoloji okuyorum ve memnunum diyen var mı? insan toplulukları insandan kopuk bir şekilde inceleniyor ve akademik çevrelerde sıkışıp kalmış gibi geliyor. Aynen sosyologluk yapamıyorsun anca akademide ilerlemen lazım. Sosyoloji mezunlarını psikolog kadrolarına alıyorlardı önceden şimdi o da azaldı sanırım psikoloji bölümü sayısı artmasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Öğretici ve hayat boyu yararını görebileceğiniz bölüm. Mesleki anlamda bir katkı sağlayamiyor maalesef. Okudum da mesleğim çok alakasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar