Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 bingildak said: massimo'da inanılmaz güzel deri eldivenler var bu arada. 200 lira falan ama çok çok iyi. beğenmeyecek kadın tanımıyorum. kız arkadaşıma hediye diye deri eldiven alsam hele bi de gerçek deriyse o acımaz, bana değil eldivene acımaz götüme sokar onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 bee made design iş yerinden arkadaşım burdan ufak tefek bişeyler alıp dağıtıcam arkadaşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Aluriel said: bingildak said: massimo'da inanılmaz güzel deri eldivenler var bu arada. 200 lira falan ama çok çok iyi. beğenmeyecek kadın tanımıyorum. kız arkadaşıma hediye diye deri eldiven alsam hele bi de gerçek deriyse o acımaz, bana değil eldivene acımaz götüme sokar onları Orada kız arkadaştan kasıt zaten el abi, deri eldiven de el için deri kıyafet işte, fantazisi işin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 bonnyfood plaza karılarının aklı gidiyor bide böyle heueh gerizekalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Rewendor said: Aluriel said: bingildak said: massimo'da inanılmaz güzel deri eldivenler var bu arada. 200 lira falan ama çok çok iyi. beğenmeyecek kadın tanımıyorum. kız arkadaşıma hediye diye deri eldiven alsam hele bi de gerçek deriyse o acımaz, bana değil eldivene acımaz götüme sokar onları Orada kız arkadaştan kasıt zaten el abi, deri eldiven de el için deri kıyafet işte, fantazisi işin :D self fisting yapıcam diyor işte sen de onu anlamamışsın... sarception Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 O detaya girmeyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Aluriel said: bingildak said: massimo'da inanılmaz güzel deri eldivenler var bu arada. 200 lira falan ama çok çok iyi. beğenmeyecek kadın tanımıyorum. kız arkadaşıma hediye diye deri eldiven alsam hele bi de gerçek deriyse o acımaz, bana değil eldivene acımaz götüme sokar onları ne götmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 masaj alın? grupanyada falan uygun fiyatlı çift masajları var alın geçin sevdiceğinize lokum gibi bir sene hediye edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 abi oradan kavga çıkar. Sana neden kadın masaj yapacak bana ne der. Kavga çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 masaj konusunda iki yüzlü olacaksınız: 1) erkek, erkeğe masaj yapmaz. ya adam hoşlanıyorsa. 2) kadına erkek masaj yapmaz. ya adam hoşlanıyorsa. kadın, kadına hoşlanıyorsa ne oluyor diyebilir, o zaman gögüslerine masaj yapılacağını hatırlatın, pammuk gibi konu kapanır. erkek memintolara masaj yaparsa tadı kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 masajci bir lezbiyen arkadasim var, isinde korkunc eglendigini kimsenin suphelenmedigini soyluyor asfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 işte...kesin gay masajcılar da vardır. Sonra MİSCUZİ MİSCUZİ diye takılacaklar. of çok kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 ne olacak abi gay olsa? erkeğe neden masaj yaptırıyorsun. hem erkeğe hem kadına kadının yapıyor olması, safe bet. kadınların gögüslerine çok güzel masaj yapıyorlar, kadın zaten erkekten istiyorsa sıkıntı var demektir. ee erkek için de erkek baya homosexual bir durum. iki taraf içinde uncomfy, yapan adam ne kadar profesyonel işinde gücünde olsa bile. düşünsene yan yana yatmışsınız, sana erkek yapıyor ve ereksiyon oluyorsun. fıkra kickstarter gibi senaryo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 yazılmışı var bingil http://24.media.tumblr.com/tumblr_li6p1ptgFf1qi6re3o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 biz asyalılara yaptırıyoruz, insan olarak görmediğimiz için cinsiyet sorunu yaşamıyoruz. muhahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 >turkiyede bir erkegin baska bir erkege masaj yaptirmasi http://i.imgur.com/o3fkz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 bingildak said: masaj konusunda iki yüzlü olacaksınız: 1) erkek, erkeğe masaj yapmaz. ya adam hoşlanıyorsa. 2) kadına erkek masaj yapmaz. ya adam hoşlanıyorsa. kadın, kadına hoşlanıyorsa ne oluyor diyebilir, o zaman gögüslerine masaj yapılacağını hatırlatın, pammuk gibi konu kapanır. erkek memintolara masaj yaparsa tadı kaçar. ben iki yüzlü oldum valla, çıtır 2 thai hatuna masaj yaptırdık yediğim çeneye değdi ama sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 bingildak said: ne olacak abi gay olsa? erkeğe neden masaj yaptırıyorsun. hem erkeğe hem kadına kadının yapıyor olması, safe bet. kadınların gögüslerine çok güzel masaj yapıyorlar, kadın zaten erkekten istiyorsa sıkıntı var demektir. ee erkek için de erkek baya homosexual bir durum. iki taraf içinde uncomfy, yapan adam ne kadar profesyonel işinde gücünde olsa bile. düşünsene yan yana yatmışsınız, sana erkek yapıyor ve ereksiyon oluyorsun. fıkra kickstarter gibi senaryo. Aloooooo dogru konus!! Erkege masaj yaptiran yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 ben subliminal ırkçılık enjekte ediyorum yavaş yavaş, böyle sorunlar kalmıyor uzun vadede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Kuvvetli parmaklarıyla iyice yumursun, kadın ne ya beceremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 patik aldım bot gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Liebe said: bingildak said: masaj konusunda iki yüzlü olacaksınız: 1) erkek, erkeğe masaj yapmaz. ya adam hoşlanıyorsa. 2) kadına erkek masaj yapmaz. ya adam hoşlanıyorsa. kadın, kadına hoşlanıyorsa ne oluyor diyebilir, o zaman gögüslerine masaj yapılacağını hatırlatın, pammuk gibi konu kapanır. erkek memintolara masaj yaparsa tadı kaçar. ben iki yüzlü oldum valla, çıtır 2 thai hatuna masaj yaptırdık yediğim çeneye değdi ama sdsfds^ gercek bir erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 ben RUS hediye ettim yilbasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 terbiyesiz adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Peregrin said: ben RUS hediye ettim yilbasinda hanimefendiye mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar