barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Ne alıyorsunuz :) Kız arkadaşlarınıza mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 ben bb-8 droid aldım dün verdim hatta bayıldı, bugün ofise koymuş. onun yanında da klasik takı, atkı falan alacam. o da ps4 wireless headset aldı. muhahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 kinetik kum alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 deri eldiven.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Ya bana şey geliyor bu olay. Mesela aslında atkısı var. Neden yine atkı alıyorsunuz. Garip geliyor abi. Ayakkabı değil ki bu. Atkı, bere. Zaten var olan şey yani. 2. si olsa nolcak. Tam bir mühendisim sanırım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 massimo'da inanılmaz güzel deri eldivenler var bu arada. 200 lira falan ama çok çok iyi. beğenmeyecek kadın tanımıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 ben kız arkadaşıma tavşan kostümü aldım arkası ponponlu kulaklı felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 yok ama olsaydı altın alırdm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 olan şeye fazlasını alma zaten, ihtiyacı neyse o. kadının kıyafete her zaman ihtiyacı vardır mesela. "elbisem vardı zaten" demez asla. atkı, bere falan öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 kinetik kum alın siz de baya iyi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 @bingil, eldiven doğru tercih abi, verirken "ellerin üşümesin B)" dersin bruce wills gülüşüyle, sonrası güzel sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 kinetik kum ne lan, penis mi sculpt edecez bu yaşımızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 sen bi al sonrasını görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 kinetik kum benim de alasım var ama evde kediler saçar etrafa, sırf pislik sonra temizlenmez de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 bu arada denocum bunun 1-3 yaşa verilmesinde bir kusur var mı sen araştırmışsın gibi sanki. yiğenime alayım lan, fantastikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 bb-8'i de kız arkadaşına alana kadar bana alsaydın, iki günlük sw hayranıdır o şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Mal said: ben kız arkadaşıma tavşan kostümü aldım arkası ponponlu kulaklı felan kendine aldın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 bingildak said: bu arada denocum bunun 1-3 yaşa verilmesinde bir kusur var mı sen araştırmışsın gibi sanki. yiğenime alayım lan, fantastikmiş. yok bence de yutmaya çok müsait bişi tabi. olm çok eğlenceli ve huzurlu bişi. gece yatmadan 15 dakka play doh ile oynar gibi oynuyorum. sırf bozup birleştirmesi bile eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Deri eldiveni olmayanlar için güzel hediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Esh said: Mal said: ben kız arkadaşıma tavşan kostümü aldım arkası ponponlu kulaklı felan kendine aldın yani "hanım sana yılbaşı hediyesi elektrikli süpürge aldım, bayılacaksın" http://img-comment-fun.9cache.com/media/3c512251142542460019809192_700wa_0.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 hangi droidi aldın hasbronunkini mi? spheronunkini mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Pati çok klasik ya. atkı, bere, eldiven filan yazılmış hep. Parfum de diyin bari. BB-8 almış adam ya. Az orjinal olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 bana obi wan removable fx lightsaber alanın kırk yıl kölesi olurum. benim luke fx bugün itibarıyla 11 yaşında oldu. yenileri daha güzel, daha çok parlıyor, ses efektleri daha iyi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 ben alıyım kaç lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 150 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar