Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kediden tiksinen, huylanan insanlar

yildirimokur

Öne çıkan mesajlar

evde iki kedi bi köpek var. köpeğin falan osurup etrafı kokuttuğu oluyor. ama kedi maması kokusu hiç bi zaman ne kendi evimde ne başka evde aldım. anca mama kabına falan eğilip koklamak lzm. belki çok ucuz mama alınca kokuyordur.

ki kedilerin mamaları mutfakta duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

6 sene bir evde 3 köpekle, 1,5 sene kediyle yaşamış biri oalrak diyeceğim şu;

bahçeli evim yoksa hayvan almam, sokakta iyiler, hava soğuk olduğunda apartmana alırız kartondan yada köpükten barınak yaparız vs

ama yoo dostum yoo evde hayvan istemiyorum artık bana yetti

tiksinen huylanan insan da büyük ihtimalle durum psikolojiktir (her şekilde) profesyonel destek laması gerekir
Sosyal ağlarda paylaş

Çocukken köpek kedi kuş balık bakmış biri olarak kedi ile aynı evde yaşama fikri bana çok rahatsızlık veriyor. Kedi ile birlikte yaşama fikri ne kadar rahatsızlık veriyorsa da köpek ile yaşama fikri o kadar cezbediyor.

Havyanları sevmemek ile birlikte aynı evde/ortamda yaşamaktan rahatsızlık duymak bambaşka kavramlar.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Kaede said:

Kedi tuylerinden kopek de kokusundan evde beslenmez. Baska hayvan bakin

haftada 1 kere eve temizlikçi gelirse kedi tüyü göremezsiniz eğer düzgün temizliyorsa.

ek olarak haftada 3 kere tararsanız hiçbir elinize bile gelmez.

Kedilerin tüy dökme olayı stresten sanırım. Ev arkadaşımın kedisi de çok fena tüy dökerdi. Şuan dışarı çıkmaya alışmış bir kedim var. Daha hiç tüy döktüğünü görmedim. Önceki kedi üstüme yatardı, kalktığı zaman avuç avuç tüy toplardım. Bunda hiç öyle birşey olmadı. Kedinin doğal ortamı dışarısı olduğu için mutlu oluyor, diğer kedilerle sosyalleşebiliyor. Bunlara bağlıyorum tüy dökmemesini.
Sosyal ağlarda paylaş

masa said:

bingildak said:

Kaede said:

Kedi tuylerinden kopek de kokusundan evde beslenmez. Baska hayvan bakin

haftada 1 kere eve temizlikçi gelirse kedi tüyü göremezsiniz eğer düzgün temizliyorsa.

ek olarak haftada 3 kere tararsanız hiçbir elinize bile gelmez.

Kedilerin tüy dökme olayı stresten sanırım. Ev arkadaşımın kedisi de çok fena tüy dökerdi. Şuan dışarı çıkmaya alışmış bir kedim var. Daha hiç tüy döktüğünü görmedim. Önceki kedi üstüme yatardı, kalktığı zaman avuç avuç tüy toplardım. Bunda hiç öyle birşey olmadı. Kedinin doğal ortamı dışarısı olduğu için mutlu oluyor, diğer kedilerle sosyalleşebiliyor. Bunlara bağlıyorum tüy dökmemesini.

sample space: 2
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...