bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 abi atarlanmışsın da linkler patlak. ayrıca yem ne lan hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 aratın o zaman lan mama ve yem diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 evde iki kedi bi köpek var. köpeğin falan osurup etrafı kokuttuğu oluyor. ama kedi maması kokusu hiç bi zaman ne kendi evimde ne başka evde aldım. anca mama kabına falan eğilip koklamak lzm. belki çok ucuz mama alınca kokuyordur. ki kedilerin mamaları mutfakta duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 TDKBONE'nin bahsettiği koku kumdan gelen kokudur. Onu da kapalı kum kutusu, bol kum ve her gün temizlikle hiç sorun yaşamadan atlatıyorsunuz zaten. Adam pis boklu öğrenci evine gidip üç liralık mama yiyen aşısız hasta kedilerle muhattap olduysa demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 royal canin alıyorum ben, ne evime gelen misafir, ne ben kokusunu almadık bugüne kadar ki salonda duruyor yani mamaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 valla hacı ben alıyorum evinizde kedi beslemeyin dediğim yok besleyin sevin ben sevmiyorum evde yoksa kedi yakalayıp yaktığım felan yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 6 sene bir evde 3 köpekle, 1,5 sene kediyle yaşamış biri oalrak diyeceğim şu; bahçeli evim yoksa hayvan almam, sokakta iyiler, hava soğuk olduğunda apartmana alırız kartondan yada köpükten barınak yaparız vs ama yoo dostum yoo evde hayvan istemiyorum artık bana yetti tiksinen huylanan insan da büyük ihtimalle durum psikolojiktir (her şekilde) profesyonel destek laması gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Kedi tuylerinden kopek de kokusundan evde beslenmez. Baska hayvan bakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Ben de bizim kediye pipisi bağlanmışlar için olan proplan mamalardan alıyorum. Kum kutusunu değiştirme haricinde hiç koku yapmıyor hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Böyle 5-6 kişi tanıyordum şimdi kedilerimle oynuyorlar görmeyince özlüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 aniden isiran, sevdirmeyen ve klozetten su icen kediyle yasadigimdan beridir ben de kedi sevmiyorum. klozetten sonra dis fircami yalardi. az kavga etmedik. sevdiren iyi huylu kedi bulsam oksarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 ona kedi sevmiyorum denmez abi adsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Çocukken köpek kedi kuş balık bakmış biri olarak kedi ile aynı evde yaşama fikri bana çok rahatsızlık veriyor. Kedi ile birlikte yaşama fikri ne kadar rahatsızlık veriyorsa da köpek ile yaşama fikri o kadar cezbediyor. Havyanları sevmemek ile birlikte aynı evde/ortamda yaşamaktan rahatsızlık duymak bambaşka kavramlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 gelmis kediyle kopekle yasamayi tartisiyosunuz insanla bile ayni evde yasanmaz. kisa sureli al eve, bak biraz sev falan ama, yok yani uzun sure dayanilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 BonePART said: ben sevmiyorum kedi hatta evde kedi varsa yemek yememeye çalışıyorum kendimde kesinlikle eve almam mesela çoğu kedi sahibi farketmiyor ama evlerinde ağır bir koku var yem yüzünden tercih meselesi This. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Buddha said: Böyle 5-6 kişi tanıyordum şimdi kedilerimle oynuyorlar görmeyince özlüyorlar. Kedi sevmek ayrı bir şey. Mesela benim cocuklarla aramda çok iyidir. Ama sırf bu yüzden gidip çocuk yapmıyorum. Siz bakın biz gerekiyosa severiz fasfasfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 AHAHAH lan, o mesajı okuyunca aynısını ben de düşündüm "siz yapın biz severiz oynarız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Kaede said: Kedi tuylerinden kopek de kokusundan evde beslenmez. Baska hayvan bakin haftada 1 kere eve temizlikçi gelirse kedi tüyü göremezsiniz eğer düzgün temizliyorsa. ek olarak haftada 3 kere tararsanız hiçbir elinize bile gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 onunla anca çok seven isteyen uğraşır, hayvan sahibi olmak hobi gibi, düzenli bakacaksın vs yok abi bana gelmedi, parasını verip başkasına baktırtabilsem olur bak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 hobi olur muu abi evlat edinmek gibi bir şey. full sorumluluk gerektiriyor. gideri var, hayatını etkiliyor direkt. ondan diyoruz zaten herkes evine hayvan almasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 evde ne köpek beslenir ne de kedi. bahçeli evin olacak. o zaman besle istediğin hayvanı.gerisi eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 yooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 bingildak said: Kaede said: Kedi tuylerinden kopek de kokusundan evde beslenmez. Baska hayvan bakin haftada 1 kere eve temizlikçi gelirse kedi tüyü göremezsiniz eğer düzgün temizliyorsa. ek olarak haftada 3 kere tararsanız hiçbir elinize bile gelmez. Kedilerin tüy dökme olayı stresten sanırım. Ev arkadaşımın kedisi de çok fena tüy dökerdi. Şuan dışarı çıkmaya alışmış bir kedim var. Daha hiç tüy döktüğünü görmedim. Önceki kedi üstüme yatardı, kalktığı zaman avuç avuç tüy toplardım. Bunda hiç öyle birşey olmadı. Kedinin doğal ortamı dışarısı olduğu için mutlu oluyor, diğer kedilerle sosyalleşebiliyor. Bunlara bağlıyorum tüy dökmemesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Lan ben gendi saçımı 3 kere taramiyom ne kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 masa said: bingildak said: Kaede said: Kedi tuylerinden kopek de kokusundan evde beslenmez. Baska hayvan bakin haftada 1 kere eve temizlikçi gelirse kedi tüyü göremezsiniz eğer düzgün temizliyorsa. ek olarak haftada 3 kere tararsanız hiçbir elinize bile gelmez. Kedilerin tüy dökme olayı stresten sanırım. Ev arkadaşımın kedisi de çok fena tüy dökerdi. Şuan dışarı çıkmaya alışmış bir kedim var. Daha hiç tüy döktüğünü görmedim. Önceki kedi üstüme yatardı, kalktığı zaman avuç avuç tüy toplardım. Bunda hiç öyle birşey olmadı. Kedinin doğal ortamı dışarısı olduğu için mutlu oluyor, diğer kedilerle sosyalleşebiliyor. Bunlara bağlıyorum tüy dökmemesini. sample space: 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar