Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Bu haftasonu İdefix sanal kitap fuari diye bir sey yapmis, bir arkadas soyledi bana da. Kitaplar epey epey indirimli ve kargo ucretsiz, ne kadarlik kitap alirsaniz alin. Ahmet Ümit'in yeni kitabini ₺13'e aldim simdi, kargo ucreti olmadan gelecek.
Mal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 kargonun bi maliyet yükü yokki zaten bu tip büyük online mağazalara. toptan anlaşıyolar kargo şirketiyle aylık kaç kargo olursa olsun.
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 zaten kimse dememiş gidip idefix in altına yatalım diye. adam her zaman kargo ücreti alıyor şimdi almıyor abi. bu bile rahatsız etti resmen vatandaşı adma kargonun maliyeti yoka getirmiş konuyu.
Mal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 yok abi niye rahatsız etsin. bildiğim ama tam emin olmadığım bişeyi söyledim online alışveriş hakkında. bu konuda bilgisi olan daha da aydınlatır. hem konu yukarda kalır daha çok kişi görür. valla çok garipsiniz.
Editor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Soyle konusan adamalar ilginc ya ... Zaten kargo maliyeti yokmus? Arkadas nerden biliyorsun var maliyeti kargosirketleri aylik tasima basina anlasip fiyatinida aliyor bi guzel... Hemen bok atma hevesi ya
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Bana şöyle kesin okuman lazım dediğiniz tarih ve fantastik kitapları yazsanıza varsa alayım burdan
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Valvyn'in dediğinden ben de istiyorum. dragon lance okuyamadım hala. Hangi sırayla alınır bu?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Son zamanlarin buyuk fantezi kitabi bu: http://www.idefix.com/kitap/krallarin-yolu-brandon-sanderson/tanim.asp?sid=N4LJYK4QFY8YHTSVF4QX
benjani Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 başka sitede 15 tl olan kitap, burda indirimle 20 tl olmuş
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 yok yok öle olmaz karanlık sokakta bıçaklayın birbirinizi
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 bakkalada niye toptan fiyatına satmıyosun diye soruyon mu sen
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 >İngilizce kitap satılmıyor. DROPPED.
S-H Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 abi niye bu kadar gerginsiniz, sürekli bir kavga ortamı var. şu topicte bile sürtüşmeler var ne gereği var :)
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 İdefix son zamanlarda inanılmaz şikayet alıyor kitap teslim ve sipariş konusunda. Dikkatli olun bence yine de.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Benimkini kargoya vermisler bile, ama ulkenin su anki en populer kitaplarindan birini aldigimdandir cabukluk. Hazir paket bekletiyorlar yollamak icin.
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Geçen ay 8 kitap almıştım anında göndermişlerdi yedisini. Diğeri de ayrı kargo ile iki gün sonra geldi.
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 bende geçen verdim 2 güne geldi sürekli 4-5 kere sipariş verdim buradan hiç sıkıntı yaşamadım.
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Mal said: kargonun bi maliyet yükü yokki zaten bu tip büyük online mağazalara. toptan anlaşıyolar kargo şirketiyle aylık kaç kargo olursa olsun. Yine cahillik paçalardan akmış
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 GERGE said: Son zamanlarin buyuk fantezi kitabi bu: http://www.idefix.com/kitap/krallarin-yolu-brandon-sanderson/tanim.asp?sid=N4LJYK4QFY8YHTSVF4QX baktım şimdi bu yazarın diğer kitaplarınıda çok övmüşler Bu arada elinde fantastik-tarih kitapları olan varsa takas yoluyla yada elden çıkarmak isteyenlerden alabilirim ^^
Mal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 bingildak said: Mal said: kargonun bi maliyet yükü yokki zaten bu tip büyük online mağazalara. toptan anlaşıyolar kargo şirketiyle aylık kaç kargo olursa olsun. Yine cahillik paçalardan akmış yazarken aklıma sen geldin valla. kozmetik sitesiyle ilgili olduğunu biliyorum. paçalardan akıtayımda bingildak toparlasın dedim?
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Kargo maliyeti yükü olmayan operasyon yok. Amazonun bile var. Her türlü kargo bedava promosyonu maliyet oluşarak oluyor. Adet, desi, gönderim bölgesi direkt etkiliyor.
Mal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 bildiğim iki tür anlaşma oluyor. senin işlem hacmine göre belli kotaları doldurabiliyorsan belirli indirimler var desi başı. şu kadar gönderiden sonra şu kadar inidirim bu kadar gönderiden sonra bu kadar indirim diye. birde hepsi burada idefix felan gibi hayvani satış sayılarına ulaşıyosan, artık kargo firmaları tamam ya sen bana aylık şu kadar ver yeter diyor diğer firmalarla anlaşmasın diye. belkide ihale bile yapılıyor olabilir kargo şirketleri arasında diye düşünüyorum. ama emin değilim bu sonuncudan. ortalama 5 tl felan oluyor kargo ücreti. bu 5 tl nin hepsi sadece kargo masrafını karşılamak içinmiş gibide gelmiyor. sanki kargo ücreti de kar amaçlı kullanılıyor gibi geliyor.
Öne çıkan mesajlar