Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kitapta ucretsiz kargo ve indirim

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bu haftasonu İdefix sanal kitap fuari diye bir sey yapmis, bir arkadas soyledi bana da. Kitaplar epey epey indirimli ve kargo ucretsiz, ne kadarlik kitap alirsaniz alin.

Ahmet Ümit'in yeni kitabini ₺13'e aldim simdi, kargo ucreti olmadan gelecek.
Mesaj tarihi:
kargonun bi maliyet yükü yokki zaten bu tip büyük online mağazalara. toptan anlaşıyolar kargo şirketiyle aylık kaç kargo olursa olsun.
Mesaj tarihi:
zaten kimse dememiş gidip idefix in altına yatalım diye. adam her zaman kargo ücreti alıyor şimdi almıyor abi. bu bile rahatsız etti resmen vatandaşı adma kargonun maliyeti yoka getirmiş konuyu.
Mesaj tarihi:
yok abi niye rahatsız etsin. bildiğim ama tam emin olmadığım bişeyi söyledim online alışveriş hakkında. bu konuda bilgisi olan daha da aydınlatır. hem konu yukarda kalır daha çok kişi görür. valla çok garipsiniz.
Mesaj tarihi:
Soyle konusan adamalar ilginc ya ... Zaten kargo maliyeti yokmus? Arkadas nerden biliyorsun var maliyeti kargosirketleri aylik tasima basina anlasip fiyatinida aliyor bi guzel...

Hemen bok atma hevesi ya
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Son zamanlarin buyuk fantezi kitabi bu: http://www.idefix.com/kitap/krallarin-yolu-brandon-sanderson/tanim.asp?sid=N4LJYK4QFY8YHTSVF4QX
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Benimkini kargoya vermisler bile, ama ulkenin su anki en populer kitaplarindan birini aldigimdandir cabukluk. Hazir paket bekletiyorlar yollamak icin.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Son zamanlarin buyuk fantezi kitabi bu: http://www.idefix.com/kitap/krallarin-yolu-brandon-sanderson/tanim.asp?sid=N4LJYK4QFY8YHTSVF4QX

baktım şimdi bu yazarın diğer kitaplarınıda çok övmüşler

Bu arada elinde fantastik-tarih kitapları olan varsa takas yoluyla yada elden çıkarmak isteyenlerden alabilirim ^^
Mesaj tarihi:
bingildak said:

Mal said:

kargonun bi maliyet yükü yokki zaten bu tip büyük online mağazalara. toptan anlaşıyolar kargo şirketiyle aylık kaç kargo olursa olsun.

Yine cahillik paçalardan akmış

yazarken aklıma sen geldin valla. kozmetik sitesiyle ilgili olduğunu biliyorum. paçalardan akıtayımda bingildak toparlasın dedim?
Mesaj tarihi:
bildiğim iki tür anlaşma oluyor. senin işlem hacmine göre belli kotaları doldurabiliyorsan belirli indirimler var desi başı. şu kadar gönderiden sonra şu kadar inidirim bu kadar gönderiden sonra bu kadar indirim diye.

birde hepsi burada idefix felan gibi hayvani satış sayılarına ulaşıyosan, artık kargo firmaları tamam ya sen bana aylık şu kadar ver yeter diyor diğer firmalarla anlaşmasın diye. belkide ihale bile yapılıyor olabilir kargo şirketleri arasında diye düşünüyorum. ama emin değilim bu sonuncudan.

ortalama 5 tl felan oluyor kargo ücreti. bu 5 tl nin hepsi sadece kargo masrafını karşılamak içinmiş gibide gelmiyor. sanki kargo ücreti de kar amaçlı kullanılıyor gibi geliyor.
  • Yeni Oluştur...