axedice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Kaede said: Esh said: moda deniyo kadikoyun gettosuna. hani su "abi modaya gidiyoruz selinler de ordaymis" diye agzinizin suyu akan yerde biz yaklasik x sene yasadik. hani daha guzel olan ender lise vardir da ismi huseyinle baslayan okul onlardan biri degil Moda Ortamı dediğin zaten kal sakinleri ve emekli albaylar. Okul diyip içine küçük bir kasaba kadar insan koyunca normal tabi https://media.tenor.com/images/cbeb1d3aa126f75b48d75fcca618838a/tenor.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 hiç bir halta yaramayan liselerle övünmek nedir ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 devlet okuluyla övünmek https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/8e/Twemoji2_1f602.svg/167px-Twemoji2_1f602.svg.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Remus said: ginaly said: Rewendor said: Ben devlet üniversitesinde okudum ama bi iki kere Sabancı'nın yurtlarında kaçak kalmıştım, zengin sayılıyo muyum? fakirlikten yurtta kalmışsın, zengin olsan gece taksiye biner istanbul'a dönebilirdin. Fakir olarak olayı kavrayamamışsın, orada hem yurt odaları oluyordu hemde evleri oluyordu burslu arkadaşların. Fakir fakir yorumlar yapmayalım lütfen. En az A3'ü olanlar yorum yapsın. ultimate driving machineciyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 devlet okulu olunca brit mezarda basari artiyor. mezunlarimiz en iyi pvp guildlerinde diyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Bu lanet olası kolejliler bir esnaf sokağında dayak bile yememişlerdir. fakin kek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 deftonez said: devlet okuluyla övünmek https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/8e/Twemoji2_1f602.svg/167px-Twemoji2_1f602.svg.png Biz eski Türkiye bebeleriyiz, millet portakalda vitaminken devlet okulları kraldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 hayır, sadece ulaşabileceğiniz okullar içinde en iyileri onlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Zaten yeni Türkiye burası nereyi isterseniz orayı bitirdim deyin kim bilecek fgsgsdf. Sakin stres yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Robert 50% burs vermişti kardeş ne yapalım memur çocuğuyuz paramız yetmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 ben imam hatip lisesi mezunuyum, peygamber efendimiz de imam hatip lisesi mezunuymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 İmam hatip CHP projesi... (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 quixef said: İzmir 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi represent Hadi benim lisem daha iyiydi deyin Silivri soğuktur şimdi AA Karşıyaka anadolu. Kaç mezunusun? Kankito çıkmayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Baban yaşında adam kuikserf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Beni dövmüş falan olmasın vakti zamanında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 süper lise diye bişi vardı lan eskiden hala varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 sipeys liseli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 bence lisede +1 senesini harcatanlar aptaldır ama neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Özledim lan. Şöyle bir müzik hocamız vardı. Herif akşamları barlarda sahne alıyordu, gündüz de hobi olarak müzik hocalığı yapıyordu: https://www.youtube.com/watch?v=VjVKBOdgqQ0 Adam şimdi AKP'li oldu, ve müteahhit. Koca koca apartmanlar dikiyor, belediye meclisinde, zengin oldu falan. Sanırım yetmez ama evetçi kişiliğim lisede aldığım eğitime dayanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Lyv said: sipeys liseli mi? düz lise mi bacım sfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Gülücüğe odaklanan sipeysten aptal damgası yemek............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 ağla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 sipeyskeyk said: quixef said: İzmir 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi represent Hadi benim lisem daha iyiydi deyin Silivri soğuktur şimdi AA Karşıyaka anadolu. Kaç mezunusun? Kankito çıkmayalım? 1999 mezunuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 6 dönem, 7 yaş büyüksün benden. tanışmıyoruzdur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar