Aceace Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Laurelin said: ya ben farkinda olmadan store a girdim ola ysirasinda paso rusca cikti, refreshledim ispanyolca geldi filan ahahah http://static.fjcdn.com/pictures/False+god_dc9c47_5526986.jpg ggwp Sorma ya.. Tam eycoftan çıktım. Şunun expansionunu da alayım dedim. Önce normaldi. Eycof'u bulduktan hemmen sonra çıldırdı benim hesap. Yardım istedim hatta burda asdfsdf :D Redditte falan başlık dahi yoktu kırıyodum kafayı nooluyo lan diye. Gerçi hala bir 3.5 olma durumu var daha en başında denk geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Abi kredi kartınızı bu tür yerlere veriyorsanız güvenlik için sms uyarısı ekleyin. Her çekimde sms geliyor şuradan şu kadar işlem yapıldı. Eğer sen yapmadıysan şunu yaz şuraya gönder diyor. 1 dk da kartı bloke ediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Bi de 3d secure only özelliği var. Onu seçersen sms onayı almadan karttan para çekemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 bu aralar strateji oynayasm var eyççiler ekleyebilir. gerçi 3 saat alıyo lan bi multiplayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 eyç sarmıyo ki ya normal landan oynuyoz gibi olmuyo aldıgımdan beri bi kez oynadım tıklıyorum 3 saniye delay filan var hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Ciddi bi hataya benziyor ama kimsenin hakkını yiyeceklerini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Şu an için işlem yapılmamış olabilirç Herşey kabak gibi göründü. İleri ki zamanda yapılırsa ne olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 steame bağlanılmıyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 düzelttiler galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 giremiyorum ben hesaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 https://www.reddit.com/live/w58a3nf9yi53 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 olum noluyor lan bu ruslar her tarafa siber saldırıyor PUTIN WAT R U DOING PUTIN STAHP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 YENİ GELDİM HESABA GİRMİYOR ULANNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 girdim ben düzelmiş hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 girmiş benimki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 düzelmiş galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 var bence hala bi bokluk bende oyunlar tlyid ya euroya dönmüş :/ geriç lokasyon avrupa ads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 "her şey dijital olsun"culara girer umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 her şey dijital olsaydı bunlar olmazdı. let's go cyberpunk already Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 bliksem said: "her şey dijital olsun"culara girer umarım evine hırsız girip tüm oyunlarını ve paranı calsa türk polisine kaldı şansın. biri steam accountu ele geçirip inventoryi satsa paranı harcasa oyunlarını yok etse, 1 ticketa bakar gaben babanın işi çözmesi :( heil pc master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 abi adamların olayı farketmesi bile bir saat sürmüş. ticket micket yalan yani. neyse insanların uyanmasına yardımcı olur birazcık. benim sıkıntım zaten zarar gören insanlarla değil, DVD kutusuna steam download kodu basılmasını destekleyen, fiziksel medya bitsin diyen insanlarla. hele "off onlive mükemmel teknoloji" falan diyen adamlar vardı zamanında, onlive batınca sustu onlar da. steam batsın demiyorum tabi de insanları ayıltır umarım.türk polisi'yle işim kalmadı, türkiye'de değilim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 durum ne şimdi, birkaç gün şehir dışındayım.hesapta kredi kartı kayıtlıydı, kaptırdık mı bilgileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 bende duzgun sistem, fukara hesaplarina bisey olmamis demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 bliksem said: abi adamların olayı farketmesi bile bir saat sürmüş. ticket micket yalan yani. neyse insanların uyanmasına yardımcı olur birazcık. benim sıkıntım zaten zarar gören insanlarla değil, DVD kutusuna steam download kodu basılmasını destekleyen, fiziksel medya bitsin diyen insanlarla. hele "off onlive mükemmel teknoloji" falan diyen adamlar vardı zamanında, onlive batınca sustu onlar da. steam batsın demiyorum tabi de insanları ayıltır umarım.türk polisi'yle işim kalmadı, türkiye'de değilim artık iyi de steam batarsa senin eline ne geçicek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar