Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaş hemcinsiyle öpüşürse

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

Rasmon said:

Bizim kuzen soruyor, abi paticik mezhebi geniş bi yer sen bi sor bakalım dedi.

Bunun kız arkadaşı biseksüel olmadığını söylemiş ancak arada yakın kız arkadaşlarıyla öpüşüyor, bazen biraz daha ileri gidiyormuş. Bu durumu nasıl karşılıyorsunuz?

öpüşüyor derken dudaktan mı öpüşüyor?

yok abi diğer kızı her gördüğünde "naber baco" diyip yanağından öpüyormuş, ona kıllanmış adam.

kız yakın erkek arkadaşıyla öpüşse hır çıkaracak ama arkadaş kız olunca "hehehe he he hehe" ye mi dönmüş iş? aldatmanın kızı erkeği mi olur lan? daha lezbiyenleri, gayleri, biseksüelleri tam kabullenemediğimiz için oluyor bunlar milletçe. kız kızaysa sıkıntı yek yeaaa kafası.
Mesaj tarihi:
Laraken said:

KuddusiMavra said:

Rasmon said:

Bizim kuzen soruyor, abi paticik mezhebi geniş bi yer sen bi sor bakalım dedi.

Bunun kız arkadaşı biseksüel olmadığını söylemiş ancak arada yakın kız arkadaşlarıyla öpüşüyor, bazen biraz daha ileri gidiyormuş. Bu durumu nasıl karşılıyorsunuz?

öpüşüyor derken dudaktan mı öpüşüyor?

yok abi diğer kızı her gördüğünde "naber baco" diyip yanağından öpüyormuş, ona kıllanmış adam.

kız yakın erkek arkadaşıyla öpüşse hır çıkaracak ama arkadaş kız olunca "hehehe he he hehe" ye mi dönmüş iş? aldatmanın kızı erkeği mi olur lan? daha lezbiyenleri, gayleri, biseksüelleri tam kabullenemediğimiz için oluyor bunlar milletçe. kız kızaysa sıkıntı yek yeaaa kafası.

açıkçası ben de böyle düşünüyorum. Kuzene de söyledim, kız olunca ne değişiyo diye. Erkek olmaması o kadar önemli ki başka kısmı düşünemiyor.
Mesaj tarihi:
Catze said:

Lord marcos mu ne öyle bi tip vardı konuyu kesin o açtı dedim. Şaşırttı op.

argos'tu galiba. araştırma goyuşturma şefi. onun da bi fikrini almak lazım harbiden.
Mesaj tarihi:
Ben yasadim bunun aynisini sdfg ama bisi cikmadi.

3some , opustugu kizin gercek escinsel olup olmamasiyla ihtimal dahiline girer. Gayse imkansiz, kuzeninki gibi oynasma amaci varsa, kuzenin yasadi.
Mesaj tarihi:
Marty said:

ben "bazen biraz daha ileri gidiyorlarmis" kisminda takildim hala.
gozumde ne canlandirmam gerekiyor bilemedim

http://media.tumblr.com/f6a28b1a6a21b7df4077b613d7277e55/tumblr_inline_niaq4xuW1F1r5quen.png
Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

başlığı okuduğumdan beri şu şarkı dolandı aklıma sizinde dolansın.

Hep bu şarkılar yüzünden zaten..

Lesbihonest;
Norveç'te, Kanada'da lezbiyen olursun da TR'de olmak nedir ya..
Millet paçoz meraklısı sdf
Mesaj tarihi:
Rasmon said:

aha Kuzen de geldi arkadaşlar. günaydın nako.

ahah mal :D

gözümü yeni açmışım böyle, telefon çalıyor sabah sabah

- alo
- ya bir şey diycem kız arkadaşım böyle böyle

ahahaha
  • Yeni Oluştur...