Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Arkadaşlar sade türk kahvem de geldi, biraz daha beyin fırtınası yapabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Senin "Kuzen" gibi kıllı yünlü adamı mı öpecek hacıt. Miss gibi kız dururken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 kuzeninin yanında mı yapıyormuş bunları? eğer cevabı evetse kuzenine çok güzel haberlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 KuddusiMavra said: Rasmon said: Bizim kuzen soruyor, abi paticik mezhebi geniş bi yer sen bi sor bakalım dedi. Bunun kız arkadaşı biseksüel olmadığını söylemiş ancak arada yakın kız arkadaşlarıyla öpüşüyor, bazen biraz daha ileri gidiyormuş. Bu durumu nasıl karşılıyorsunuz? öpüşüyor derken dudaktan mı öpüşüyor? yok abi diğer kızı her gördüğünde "naber baco" diyip yanağından öpüyormuş, ona kıllanmış adam. kız yakın erkek arkadaşıyla öpüşse hır çıkaracak ama arkadaş kız olunca "hehehe he he hehe" ye mi dönmüş iş? aldatmanın kızı erkeği mi olur lan? daha lezbiyenleri, gayleri, biseksüelleri tam kabullenemediğimiz için oluyor bunlar milletçe. kız kızaysa sıkıntı yek yeaaa kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Lord marcos mu ne öyle bi tip vardı konuyu kesin o açtı dedim. Şaşırttı op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Laraken said: KuddusiMavra said: Rasmon said: Bizim kuzen soruyor, abi paticik mezhebi geniş bi yer sen bi sor bakalım dedi. Bunun kız arkadaşı biseksüel olmadığını söylemiş ancak arada yakın kız arkadaşlarıyla öpüşüyor, bazen biraz daha ileri gidiyormuş. Bu durumu nasıl karşılıyorsunuz? öpüşüyor derken dudaktan mı öpüşüyor? yok abi diğer kızı her gördüğünde "naber baco" diyip yanağından öpüyormuş, ona kıllanmış adam. kız yakın erkek arkadaşıyla öpüşse hır çıkaracak ama arkadaş kız olunca "hehehe he he hehe" ye mi dönmüş iş? aldatmanın kızı erkeği mi olur lan? daha lezbiyenleri, gayleri, biseksüelleri tam kabullenemediğimiz için oluyor bunlar milletçe. kız kızaysa sıkıntı yek yeaaa kafası. açıkçası ben de böyle düşünüyorum. Kuzene de söyledim, kız olunca ne değişiyo diye. Erkek olmaması o kadar önemli ki başka kısmı düşünemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 başlığı okuduğumdan beri şu şarkı dolandı aklıma sizinde dolansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Catze said: Lord marcos mu ne öyle bi tip vardı konuyu kesin o açtı dedim. Şaşırttı op. argos'tu galiba. araştırma goyuşturma şefi. onun da bi fikrini almak lazım harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 bir laraken bakışı alabilir miyiz bu topic'in şerefine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 dsfdsfsd yaşlandık olm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ben "bazen biraz daha ileri gidiyorlarmis" kisminda takildim hala. gozumde ne canlandirmam gerekiyor bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 birbirlerinin üstüne vişne reçeli döküp yalıyolarmış işte o iş yaş kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 biraz daha ileri gidip duruyolardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Ben yasadim bunun aynisini sdfg ama bisi cikmadi. 3some , opustugu kizin gercek escinsel olup olmamasiyla ihtimal dahiline girer. Gayse imkansiz, kuzeninki gibi oynasma amaci varsa, kuzenin yasadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Bisexuel kiz arkadas bir nimet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Marty said: ben "bazen biraz daha ileri gidiyorlarmis" kisminda takildim hala. gozumde ne canlandirmam gerekiyor bilemedim http://media.tumblr.com/f6a28b1a6a21b7df4077b613d7277e55/tumblr_inline_niaq4xuW1F1r5quen.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 bizim oglan bisexuel bisexuel hic sorma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Patiye soracak bişey yok, 3some için yoklayacak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Oyle yoklanmiyo ama, diger kiz gayse bicaklar bak. Kuzen katlini tesvik etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 of geç kalmışım insan bekler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 aha Kuzen de geldi arkadaşlar. günaydın nako. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Pachabel d minor canon dan mi bahsediyosun abi 3some diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Llama said: sonra ortamalrda serkanla yattı erkeklerden soğudu oldu diye dolanmaya başladı herkes maytap geçiyordu benle ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Dragonfire said: başlığı okuduğumdan beri şu şarkı dolandı aklıma sizinde dolansın. Hep bu şarkılar yüzünden zaten.. Lesbihonest; Norveç'te, Kanada'da lezbiyen olursun da TR'de olmak nedir ya.. Millet paçoz meraklısı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Rasmon said: aha Kuzen de geldi arkadaşlar. günaydın nako. ahah mal :D gözümü yeni açmışım böyle, telefon çalıyor sabah sabah - alo - ya bir şey diycem kız arkadaşım böyle böyle ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar