Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Çoğu durumda öyle, en azından çok low level iş yapılmayacak yerlerde temel algoritma problemlerinin çok önemli olduğunu düşünmüyorum. O yüzden web development'tır şudur budur, bu tarz şeyler için evde yap getir denilen challenge'lar daha önemli. Mesela OSX'teki Homebrew'ı yazan eleman Google'a iş başvurusunda bulunuyo, bi binary tree'yi tahtada tersine çevirmesi isteniyo, yapamayınca kabul etmiyolar. Adam sonrasında Apple'a başvuruyo ve şu an Apple'da Swift için package manager yazmakla meşgul. Bu tarz hikayelerin toplandığı bi site vardı aklıma gelirse yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 github, stack accountu filan soruyolar zaten artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 www.codewars.com profilimi istediler gecen hafta ilk defa, allahtan bi ara bakip cikmistim da cikarip vurdum masaya. github ile SO profilleri zaten CV'de bile parliyor yeterince iyiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 codewars ne ya, ilk defa gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 ben de simdi duydum hipster sirkete basvurmussun sen kardes sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 saçmalığın ve cahilliğin sınırları zorlanmış tişikkirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 mesala bizim okulun bölüm birincisi bilmem kaç milyon dolara satılan türk firmasına staja gidicekti fibonacciyi sormuşlar yetememiş bölüm 1.si ama detay vermemek için firma adını ve okul adını söylemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 fibonaccinin ne oldgunu bilmiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 o ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 bir çeşit kahve mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 ben bir grande fibinacci alabilir miyim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 dizisi olduğunu duydum ama konusu nedir kaç sezondur bilmiyorum desem kesin işe alınırdım espri yeteneğim yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 komedi dukkaninda ise basvuruyosan zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 sette etrafı bana toplatacaksanız açık açık söyleyin derdim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 oldu galiba ya? bi 10 dk düşündüm ama gene iyidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 yada vurguyu şöyle yapsam daha iyi haa anladııım.. sette arkanızı toplayacak adam arıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 http://i.hizliresim.com/or2lBo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 ya hadi git kıskanma :D değil time to stop posting. ayrıca resmi koyamayıp fail oldun editledin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 evet ama sonuçta KOYDUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 "daha sonra dersin ki bakın siz burada 3 yumurta kullanıyorsunuz ben bunu 2 yumurta yaptım. bu yumurtadan gelen beş kurusu da senin maaşına zam olarak eklerim. kabul mu ?" Bana bunu söyleyen ik'cıya aynen şunu derim yarın sana 5 kuruş değil de aylık 100k para kazandıracak şekilde bir sistem kurarsam bunu da %100 olarak maaşıma ekleyecek misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 helal sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Mal said: ya hadi git kıskanma :D değil time to stop posting. ayrıca resmi koyamayıp fail oldun editledin sonra. şunu ben de beceremiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 departmanın adı insan kaynakları diye, oradakiler IK olmuyor ya. çok şirket var IK'sı olup da IK'a dair hiçbir şeyin yapılmadığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 IKcının iyisi kaşarlığından anlaşılır. Eğitim tecrübe bahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar