Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: Episode VIII / The Last Jedi [2017]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Acaba Snoke Rey'e dark sidea geçsin diye işkence mi ediyor, yoksa bir force vampire gibi gücünü mü emiyor?

Bi de umarım adam gibi saber duel vardır. Olsun artık lütfen.
Mesaj tarihi:
Kostok said:

Acaba Snoke Rey'e dark sidea geçsin diye işkence mi ediyor, yoksa bir force vampire gibi gücünü mü emiyor?

ya guc emme dıye bi force power yok starwars evreninde kim uyduruo abi bunları
Mesaj tarihi:
Kotor 2'de de vardı. Gezegenleri emiyordu adam lol.

Academy'de alanacak tek skill force grip'in 3. seviyesiydi. Rage açan milleti sürükleyip asansörün altına atıp ezdiriyordun :/
Mesaj tarihi:
Redeagle said:

Kotor 2'de de vardı. Gezegenleri emiyordu adam lol.

Academy'de alanacak tek skill force grip'in 3. seviyesiydi. Rage açan milleti sürükleyip asansörün altına atıp ezdiriyordun :/

absorb'u açarım g.t gibi kalırlar.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben yeni serinin fikir adamı yazarı falan olsam bu sefer galibiyeti dark side'a verirdim.

böylece seriyi bir posta daha uzatabilir yavudi gibi ellerimi okşardım.

misal kötüler kazanıyor bilmemkaç nesil sonra bu kötüler birbirlerini yiyip ete para vermiyorlar. ama azınlık bir iyilik tarafı bu karambolden istifade edip fuck yeah diye tekrar kazanıyor.ama tabi savaşı aslında kendileri değil dark sideın iç çatışmaları belirliyor.

paso benzer bi döngü işte. seyirci de sever böyle şeyleri. erke paragacı.
Mesaj tarihi:
TheGreatWall said:

Kostok said:

Yeni Star Wars serisiyle ilgili tek isteğim ve beklentim şu gerçekten.

iyide filmde sadece 2 padawan luke ve snoke var.Bu kadrodan nası adamlar uçuk kaçık saber duel çıkarsınlar luke vs snoke yapmaları lazım oluru yok malesef zaten ana temaya ilk filmde çok ihanet ettiler dunya kadar mantık hatası var.
  • Yeni Oluştur...