Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Bu finn'de bir jedi'lık var dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Bu bilgilerin kaynağı nedir? Yanlız Eu cular için hikaye tanıdık :) bence böyle güzel olmuş bir şekilde eu yu embed ediyorlar, harcanmaması gereken çok şey vardı eu da. Kostok said: Spoiler Snoke Efendi bir çeşit ezeli sith lordu veya dark sidermış. Kendisi bi şekilde hapsedilmiş çok eskiden. Bi çeşit uykudaymış. Galaksinin çok uzaklarında bi yerdeymiş. Order 66 olunca uyanmış ve hapsedildiği yerden dışarıya çıkmış bi şekilde. Order 66 sırasındaki (Yoda da hissetmişti Order 66'i hatırlarsanız) güçteki ani disturbance sırasında oluyor Snoke'un uyanışı. Order 66'i yerine getirdikten sonra hissetmiş Sheev Palpatine bu uyanışı. Çok uzaklarda çok güçlü bir dark siderın uyandığını hissedince bunun ne olduğunun araştırılması için birilerini göndermiş. Snoke uyandıktan sonra kendi kendini regenerate etmeye başlamış. Ancak bunun için force userların yaşam enerjilerini emmesi gerekiyormuş. Asıl hedefi Luke Skywalker'ın yaşam enerjisini emmekmiş. Luke Snoke'u geleneksel Jedi anlayışıyla yenemeyeceğine karar vermiş bi şekilde. Bu sebeple daha eski Jedi kaynaklarına bi şekilde ulaşıp Snoke'u yenebileceği bir yöntem bulmaya çalışıyormuş. Filmde Snoke çok sevdiğimiz bir light side kahramanın yaşam enerjisini emecekmiş veya çoktan emmiş olacakmış. Snoke büyük ihtimalle light saber kullanmayacakmış. Onun yerine parmağında siyah bir kyber yüzük taşıyormuş. Anakin force ghost olarak görülecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Bilgilerin kaynağı için google keywords: star wars theory Post production bitmiş. Trailerın yayınlanacağı gün belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 yarın yeni fragman geliyor. yönetmen spo istemiyorsanız izlemeyin demiş trailerı. https://www.gamespot.com/articles/star-wars-the-last-jedi-director-says-maybe-you-sh/1100-6453878/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 istemiyoruz ama izlicez sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 obiwan felan çıkar en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Duydun mu uyduruyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 tr saati ile gece 2-3'ten sonra anca cikar sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 uyduruyorum abi, anakin bile çıkabilir beklenir bunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 snoke anakin cikabilir evt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 https://i0.wp.com/media2.slashfilm.com/slashfilm/wp/wp-content/images/star-wars-the-last-jedi-poster-700x1037.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Q0CbN8sfihY şu snoke leakleri doğru çıkacak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 fan'ları bakalım bu sefer neler bulabiliriz nefret edecek diye izlemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 ben mi bişey kaçırdım lan spoilerlık bişi göremedim sonu hariç. o da tatlıya bağlanır sıkıntı yok. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Sith severler cok aglayinca karanlik bir film yapmis galiba disney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Luke ve Rey net gray Jedi ya, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 finn ve poe'nun cast time baya düşecek gibi bu filmde. poe gerçi çok yoktu zaten de, finn'i çok göremicez sanki. rey / luke / kylo odaklı olacak film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 finn'i sanki zorla first order'a geçirmişler gibi duruyor. kylo baya baya doubt içerisinde, leia ile yakın çekime falan koymalar kesin bulunduğu durumu sorguladığını gösteriyor. tetiğe zoom yapmalar falan. luke'u combat'ta görecek miyiz acaba, onu da çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 luke'u combatta görmeyeceksem ben de başlarım sövmeye. hatta bana kalırsa obi van ya da yoda gibi ölsün ve force spirit olsun. adet bozulmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 AY ÇOK GÜZEL AMAN TANRIM YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 bu arada çok iyi duruyo film. karanlık fln. çok güzel olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 hafif bi heyecanlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 sevmeyen bi ben miyim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 sostizm said: fan'ları bakalım bu sefer neler bulabiliriz nefret edecek diye izlemiştir. ekşiyi öneririm. biri şey yazmış "eski tadı alamıyorum mesela luke gibi güçlü bir adam birinden niye korkar ki." of. abi bu nasıl bir zeka. bu fanboyluk galiba bak. luke fanboy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Luke bana da biraz ezik geldi yalnız asdfs Valla akılları varsa rogue one'dan içinde jedi, sabır fight bike olmamasına rağmen nasıl harika star wars çekilir öğrenmişlerdir. Ama bu seriyi cornflakes kutusuna basmalik franchise olarak gördükleri için ihtimal vermiyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar