Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Rewendor said: Oyuncaklardan girdiysek Stars Wars serisini de es geçmeyelim. http://craphound.com/images/suzayvader.jpg Eski Millenium Falcon GIJoe uçak gemisiyle birlikte çocuklukta hayalimi süslerdi ya. Bunlar muazzam değerli bazı yerlerde ya, figürcülük yaparken bi adamla tanışmıştım internet üzerinden. Çocukken bayağı bir almışlar buna işte o da bi kutuda saklamış. Yıllar sonra yabancı forumlarda takılırken figürcülükle ilgili bi Star Wars koleksiyoncusunun bunları aradığını fark etmiş. Aramış bulmuş kolileri, adamla irtibata geçmiş. elinde 20 parça falan mı neydi tam hatırlamıyorum varmış. Hepsini 2010'ların başında mı ne işte 2000TL'ye mi ne göndermişti. Yanılmıyorsam da Portekiz'e mi ne göndermiş. Sonradan araştırmış. Bunlar ciddi Star Wars figürcüleri tarafından aranan şeylerdenmiş. Bayağı geyiği yapılıyormuş yabancı forumlarda falan bi aralar. O dönemler asdfadsas Star Wars her şekilde değerli ya. edit: http://theswca.com/images-speci/yglesias/uzay.html aha mesela burada da var. vintage star wars figürleri olarak kabul ediliyorlar asdfasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Collectibles olayi cok sacma sapan birsey ya. Onunla ilgili ayri topik acmak lazim. Bazi garip ve rare seyler ne kadar dandik dursa da cok zor bulundugundan collectible icin efsane statusundeler. Beyzbol kartlari, cizgiromanlar figurler filan... Hic acilmamis bozulmamis eski SW figurlerinin cok degerli olmasi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Her figur collectible olmuyo ki abi? Ayrica o collectible in da fiyatini belirleyen en buyuk etken kutusundan cikarilmamis olmasi. O yuzden bu ayilar iki tane aliyolar her oyuncaktan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Yok aynen hepsi olmuyor tabii..Acayip kriterleri var bazi seylerin..Hani Spiderman #1 issue filan anlarsin da, beyzbolda sacma sapan Wagner bilmemne edition, baskette cikletli 87 rookie jordan filan...Rarity olayi ilginc belli bir seri belki zamaninda tutmuyor cok surulmuyor piyasaya (oyle olmak zorunda da degil tabii) 30 sene sonra 500k dolari oluyor. Micky Mantle, Wagner filan $1m dolar civari paralar. Acayip isler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 temizliği çok önemli ama cidden, değerin direkt yarı yarıya bile düşürebiliyor ufacık detaylar. benim elimde de mesela işten kalma birkaç figür var. artık üretilmiyorlar da, kolay kolay bulunmuyorlarda. bulunanlarda işte 3-4 sene geçmesine rağmen %100 değer kazandı. 45 dolara satılan one piece figürleri şuan 100 dolardan en az gidiyor o da bulabilirsen bir yerlerde mesela elimde iki tane öyle var. tahminen 1-2 sene sonra 200 doları falan görürler asddsafasd tr'de bu işler olmuyor ama işte :( tutsan da satamıyorsun sonra kolay kolay asdfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Bu da benim odadaki figürlerin 5'de 1'i falan sdfsd, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 ahshsh. oyuncak toplayan koca koca adamlar diyeyim mi size. kiskandım aslında ahhshs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 -Deno- said: Bu da benim odadaki figürlerin 5'de 1'i falan sdfsd, NARUTOLARI NEREYE SAKLADIN MANCHILD-KUN????? https://my.mixtape.moe/frlnoc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 xunn said: O yok bu film kurosawa falan değil triplerine aynı güldüm zira A new hope'un ilk açılış sahnesi zaten K I N O overload. Sadece production başarısıymış, içi boşmuş gibi yaklaşmak baya baya mitolojiden habersiz olmak, character archtype nedir bilmemek. Bunlar Kurosawa'nın da hayvan gibi kullandığı kaynaklar. "Muh deep b&w movies" tam entry level sinema sever tripleri. Medium'un bütün sanatını çok küçük bir slice'a atfedip üzerinden elitism. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 ONLAR YUKARDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 xunn said: -Deno- said: Bu da benim odadaki figürlerin 5'de 1'i falan sdfsd, NARUTOLARI NEREYE SAKLADIN MANCHILD-KUN????? https://my.mixtape.moe/frlnoc.jpg ONLAR YUKARDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Abi en azından kendinle barışıksın. Nadir yani böyle selfaware autism. https://my.mixtape.moe/ieqppc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Posterdeki kedi de çok manidar bakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 sukur sadece "1" adet naruto figurum var onuda bulabilicekmisiniz bakalim :p https://i.imgur.com/cTBaTJ2.jpg lavli obi wan vs anakin figurlerinide vader + palpatine vs yoda ile beraber depoya attim, ilerde cikarir satarim belki. midem kaldirmiyor odada star wars figuru gormeye artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 kakashı ıste, zelda itinin ardında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 yalnzı denonunki cok kötüymüş ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 yanniz simdi farkettim jarjar binks figuru var orada 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 one piece candır boşverin narutoyu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Laurelin said: yanniz simdi farkettim jarjar binks figuru var orada 8-) Trade Federation da var gdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 ahshdhdh çok tatlısınız ya ahaha. bi de bunların tozunu nasıl alıyorsunuz ya. biraz shot bardağı toplayayım dedim işkeneye dönüştü temizliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Cuce said: yalnzı denonunki cok kötüymüş ya.. Valla benim tier'in üstündeki tier zaten 4000 - 5000 TL'ye figür alanlar oluyor. Benim maksimum aldığım figür 200 TL falandır, ama sayıca çok var bende. Marvel'lar var mesela bir alay, onları mecbur dolap içinde sergiliyorum yer yok açıkta. Star Wars için Unleashed'ler vardı bir dönem, benim koyduklarımda üsttekiler. Hem kalite ve işçilik çok iyi, hem de fiyat olarak 40 - 45 TL idi. Artık üretilmiyorlar malesef, Ebay'de falan da çok pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Asteroth said: Laurelin said: yanniz simdi farkettim jarjar binks figuru var orada 8-) Trade Federation da var gdfh Aynen, Episode 1 dönemi 9 yaşlarında olduğum için o dönem bütün seriyi almıştım. Starship mi dersin, podrace mi dersin her bok vardı. Onları kaybettim ama. Bir de hepsinin yanında droid çıkardı 1 tane, ondan sürüyle droid var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 xunn said: Abi en azından kendinle barışıksın. Nadir yani böyle selfaware autism. https://my.mixtape.moe/ieqppc.jpg Nolucak olm, odama sizi de attım biliyosun zamanında. Bir giren bir daha çıkmak istemedi bu odadan. Çok canlar yaktım figürlere bakarlarken sdf. darkwingduck said: ahshdhdh çok tatlısınız ya ahaha. bi de bunların tozunu nasıl alıyorsunuz ya. biraz shot bardağı toplayayım dedim işkeneye dönüştü temizliği. Valla kimi insan kapalı sergiliyor, ki doğrusu o toz açısından düşününce. Ama o bana biraz ruhsuz geliyor, kutuda sergilemekte keza öyle. Ayda bir kere full kaldırıp siliyorum altlarını, senede bir kere de hepsini süzgece koyup yıkıyorum. Tamam işte. Odanın bir yarısı böyle benim, diğer yarısı daha techy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Duvarda da Hayden posteri. Kapi arkasinda Justin Bieber. So gay. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 kylo bile akillandi :( https://i.imgur.com/gOPjVHo.jpg darkwingduck said: ahshdhdh çok tatlısınız ya ahaha. bi de bunların tozunu nasıl alıyorsunuz ya. biraz shot bardağı toplayayım dedim işkeneye dönüştü temizliği. resimde goruldugu gibi almiyorum :P saka saka, tasinicaz diye biraktim yoksa 4-5 ayda bir toz aliyorum tabiki :D benim 300 parca filan oldu irili ufakli, temizlemeye kalksam 1 haftami aliyor yikmasi, kurutmasi vs vs. star wars figurlerinden cabuk kurtulmamin bir numarali nedeni zaten ucuz, sayica fazla ve kalite olarak japon urunlerine kiyas cok vasat olmalari eskiden cok ziyaretci oluyorduda simdi kalmadi turkiyede kimse :( birazda ondan tembellige vurdum sanirim. kur sagolsun yeni bisilerde tek tuk aliyoruz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar