Sotto Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 SW filminden cok sey istiyoruz gene ama.. Olay dark olmasi da degil sadece de (tabii ki olsun) beklenmedik birseyler istiyorum ben..Tahmin etmis olmayalim..Aa yeni istasyon/death star bulundu hadi gidip patlatalim tarzindan cok farkli bisiler oluversin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 snoke palpatine çıkarsa çıkar giderim muhtemelen salondan daha da sw ile ilgili bişey izlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 rey palpatine çıkarsa??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 la millet imax en ön almış ya. yazık o bilet 36tl. sinema zevki bu değil fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 2 3 ay önce ankaradakine gitmek zorunda kalmıştım, feleğim şaşmıştı marmaraparktan sonra. En arka bile o kadar yakındı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Ya Snoke cok external karakter. Butun seriyi pic etmemek icin Disney muhtemelen sifirdan bir karakter seklinde sunacak bu Snoke olayini diye dusunuyorum. Hani bizle beraber yaratilan bir karakter hesabi bize ait. Disney's own creation. Kimbilir altini aciklamak icin ilerde film/dizi yapabilirler. Gidisat o yonde cunku. Ha bunca sene neredeydi bu char adam force user jedi/sith kimse farketmedi mi cevabini da duzgun verebilmeleri lazim. Yok dondurduk uyuyordu ya da Sauron gibi kendini regenerate ediyordu, hatta Voldemort gibi horcrux lara bolmustu kendini vs artik ne bulurlarsa. Illa havada kalacak tabii. Zaten diger topikte Black-ice'la mesajlasirken kastettigim buydu benim. Dokunma bunlara git baska zamanda kendi serini yarat. Buralara ekleme/cikarma yapicaksin havada kalicak. 20 sene sonra afedersin boku cikmis bir seri olarak hatirlamayalim yani. Paranizi tabii kazanin. Ha umarim yanilirim da Snoke'in zaten seri icerisinde var olan - su ana kadar kimsenin dusunmedigi bir sekilde + herkesin kabul edecegi sekilde - bir karakter olmasi imkansiz gorunuyor. Ancient force user galaksinin bir kosesinde kimsenin bilmedigi tarzi birsey olacak muhtemelen onu da nasil yedirirlerse artik dedigim gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 asıl en çok jar jar çıkıcak diye korkuyorum sfhsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Oha jarjar mı? MUHAMUHAMUHA olm çok komik lan düşünsene snoke jar jar binks çıkıyormuş MUHAMUHAMUHA. İşte mizahta inovasyon budur, orijinal içerik budur (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 bi onceki filmde jarjar vardiki yonetmen koltugunda hemde https://i.imgur.com/N6aIQxf.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Sotto said: Ya Snoke cok external karakter. Butun seriyi pic etmemek icin Disney muhtemelen sifirdan bir karakter seklinde sunacak bu Snoke olayini diye dusunuyorum. Hani bizle beraber yaratilan bir karakter hesabi bize ait. Disney's own creation. Kimbilir altini aciklamak icin ilerde film/dizi yapabilirler. Gidisat o yonde cunku. Ha bunca sene neredeydi bu char adam force user jedi/sith kimse farketmedi mi cevabini da duzgun verebilmeleri lazim. Yok dondurduk uyuyordu ya da Sauron gibi kendini regenerate ediyordu, hatta Voldemort gibi horcrux lara bolmustu kendini vs artik ne bulurlarsa. Illa havada kalacak tabii. Zaten diger topikte Black-ice'la mesajlasirken kastettigim buydu benim. Dokunma bunlara git baska zamanda kendi serini yarat. Buralara ekleme/cikarma yapicaksin havada kalicak. 20 sene sonra afedersin boku cikmis bir seri olarak hatirlamayalim yani. Paranizi tabii kazanin. Ha umarim yanilirim da Snoke'in zaten seri icerisinde var olan - su ana kadar kimsenin dusunmedigi bir sekilde + herkesin kabul edecegi sekilde - bir karakter olmasi imkansiz gorunuyor. Ancient force user galaksinin bir kosesinde kimsenin bilmedigi tarzi birsey olacak muhtemelen onu da nasil yedirirlerse artik dedigim gibi... marco ragnos olayı tarzı bişey gelicek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=-py2awmME8s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tampere Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 bu ay yeni sw filmi çıkıyor ve hiçbir ortamda en ufak bi hype yok. disney sw'yi öldürdü. nucanon pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Tabii ki öldürdü http://www.toonbarn.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/06/Star-Wars-Weekends-Strike-Back-on-Disney.jpg Bu kadar pazarlamaya rağmen eski hypeın olmaması 20 yıldan sonra çekilen 2. üçleme gibi arada büyük zaman farkı olmayışı, sonuçta her sene 1er 2şer film gelecek. Marvel filmleri gibi bişey oldu diyeceğim de marvel filmleri daha keyifli bunlardan. Çocuklar artık kös kös kaşıklayacaklarına kahvaltılık gevreklerini starwars kahramanlarıyla koruyorlar falan, hani beklentileri değiştirmek lazım arıtk starwarstan. Phantom manace / Battlefront2 baya dip noktalardı, genel haliyle o seviyeye öyle hemen düşmezler ama dandik yapımlarla starwarsu yavaş yavaş öldürür disney kanını eme eme, biz de burdan fanların inkar çığlıklarını ve sessiz hıçkırıklarını dinler kendimize eğlence çıkarırız. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Bende deli hype var. Gerçi son trailer'a kadar yoktu ama birden geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Abi insanlar hayattan keyif almıyor, sonra da herkesin kendileri gibi düşündüğünü varsayarak niye böyle diye genel analiz kasıyorlar. Hayret ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Yoksa bf2yi sevdin mi quix? Açtın mı darthvaderın bütün perklerini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 False equivalency topraam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 ben gayet hypetayım ya. düzenli olarak trailer'ı izliyorum, haftada bir olmak üzere de gece rüyamda çıkmamış filmi izliyorum. bu konuyla ilgili tek canımı sıkan şey ryan consonun bi üçleme daha yapacaz açıklaması oldu. :( hype kırıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 sanırım baya birşeyi gizlemeye çalıştıkları için. Zaten force awakens çoğu insanı doyurmadı. Birazdan bundan hype yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 benim hype'ım full merak üzerine. hiçbirşey bilmiyoruz filmle ilgili. her şey sır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 mark hamill ve snoke hype ı var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Black-ice said: benim hype'ım full merak üzerine. hiçbirşey bilmiyoruz filmle ilgili. her şey sır. zaten bu yüzden ya harika olacak ya da büyük patlayacak. bu filmin ortası olmaz. awakens yine ortalama filmdi. çok iyiydi ama nötrleyen saçmalıklar vardı yine bi death star goygoyu falan filan... çok iyi çekilmiş bi star wars'ın hikaye akışının içine etmişlerdi bence. bu umarım rogue one standartlarına yakın olur, hatta iyisi olsun beklentiler asdfads awakens'in sıradanlığını da unutturur çok rahat şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 her türlü izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar