barbu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Ne için gittiğine bağlı. İçeceklerin güncel fiyatlarını hatırlamıyorum ama en fazla bira 20TL filandır. Babylon civarındadır sanırım fiyatları. Babylon'da 20TL bira, 25-30TL vokdalar filandı. Hangi etkinliğe gittiğine göre de değişir eğlencesi ve içerideki tipler. Hep aynı konsept yok diye biliyorum içeride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 icerdeki tipler kari kiz vs beni ilgilendirmiyor. mekan güzelse müzik dinlenirse fiyatlarda kazik degilse ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 barbu said: Para varsa otel kutlamalarına katılın. Kuruçeşmeye gidin filan. O kadar kişi herkes kendisi mi ödeyecek, sen mi çekeceksin bilemediğimden yorum yapamıyorum çok. herkes kendi ödeyecek de otel kutlamalarının ortamı nedir nasıl oluyor? otel biraz sıkıcı geldi açıkçası sokak görsünler istiyorum ama zerglingler tarafından yok edilmesinler istiyorum, çok mu şey istiyorum :/ galataya doğru insek tünelin oralar falan daha iyi mi? ya da cihangir?sonra şöyle uzaktan bi bakıp hehe ne şirin zerglingler diyip metroya atlamak? hayal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 bebek taps a bak programi var mi yine. 2-3 senedir hep ilgimi çekiyor ama baska planlar yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 nasıl oluyor tapste müzik falan hiç gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 valla ben de gitmedim. ama program hoşuma gitmişti. başta yemek var, sonra masalar kalkıyor oturma düzeni gidior falan. yemekte farklı, sonrasında farklı calıyorlardır herhalde, bilmiyorm bu sene de öyle mi, evdeyim diye hiç bir şeye bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 bebek taps'e gidip gelmek baya kasar ya yılbaşı gecesi. yürüme mesafesinde eviniz yoksa tavsiye etmem o tarafı. araba lazım, araba olunca birinin içmemesi gerekiyor falan tatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 bu yüzden taksiler var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 istinyeye yakınız taksi veya otobüsle gidebildiğimiz kadar gidip yürüyebiliriz gerisini. ama müziği merak ettim club tarzı müzik pek zevk alanımıza girmemekte asosyal bilim insanları olduğumuz için. onu arayıp da sorabilirim gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 normal hafta sonunda taksi bulamadığın ve tıkanan yolu yılbaşında düşün işte. ben ihtimal vermiyorum taksi bulabileceğinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 TAPS dediğin yerde minicik mekan, acaba kaç kişi sığdıracaklar, sokağa taşar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 bebek taps pek yılbaşılık bir yere benzemiyor bence. 2-3 kere gittim normal zamanda. açıkçası derdiniz rakı yudumlamaka sakin sakin muhabbet etmektense rumeli kavağındaki sıralı rakı-balık restaurantlarına bakın derim. müzik de oluyor içki falan yemek cabası. kalkıp dans edicem derseniz uygun değil tabi de, alternatif olarak düşünün dedim. bebek tapsde götünüzü koyacak yer bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 rakılı dansözlü eğlence arıyorsanız ziyade fasıla gidin. Ama eşsiz almıyolar, ortamda orantılı hatun lazım. 2 kadın 3 erkek ya da ne bileyim 3 kadın 5 erkek gibi. 1v4 ya da 0v3 gibi durumlarda almıyolar ne kadar zengin olursanız olun :). eğlencesi çok iyidir ama, yılbaşından ayrı da gidilir :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 2 erkek 1 kadın sorun yapmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 yekeyeke said: rakılı dansözlü eğlence arıyorsanız ziyade fasıla gidin. tavsiye edeceğin yerler var mı? 2ye 1 alırlar herhalde yabancı arkadaşlar zaten erkek olan ukraynalıyım diye bağrıyor o yüzden apaçilik yapmayacağımı tahmin ederler diye düşünüyorum. rumeli kavağına da bakayım. taps zaten pahalı olmaz değil ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 ooww..ukraynaliyim diye bagiriyor.. sarhos milliyetci guruhlara gelmeyin de..malum rusya iliskileri sakat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 biz gayız de, sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 ya adamlar ayıkken rusu bulamıyor içkiliyken zaten ispanyol olsa bu rus diye dalarlar diye tahmin ediyorum. o yüzden o şans işi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 yılbaşında taksime gideceğinize gidin caddebostan havelka'da kutlayın daha iyidir djsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 şunu anladım ki yabancı için Türkiye=Dansöz arkadaşlar. İrandan gelen kız bile dansöz görmek istiyo. Ne dansöz merakıymış. Ben de riske girip cumhuriyet meyhanesinde yer ayırtmaya karar verdim. Saat 1 gibi falan tarlabaşı nasıl olur yılbaşında boş olur mu? tekin olur mu? Normalde sorunsuz bir yer de yılbaşında ne olacağı belli olmaz. program bitince arkadan kaçmayı planlıyorum ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 bence samatya'daki meyhanelere bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 bingildak said: nefes almasa bile öldürürler taksimde yılbaşı gecesi. ben 2 defa mekanda girdim taksimde, taksiye binene kadar insanlığımdan utandım. Sana hiç yakıştıramadım taksimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 iste girip gireceginiz yer taksim ilkyardim olur anca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 tarlabasi dolapdere bagcilar zeytinburnu bu semtleri es gecmeyin heycan ariyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Yılbaşında dışarı çıkmak kadar saçma bişi yok ya herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar