Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşı

XLegolas

Öne çıkan mesajlar

Ne için gittiğine bağlı.

İçeceklerin güncel fiyatlarını hatırlamıyorum ama en fazla bira 20TL filandır. Babylon civarındadır sanırım fiyatları. Babylon'da 20TL bira, 25-30TL vokdalar filandı.

Hangi etkinliğe gittiğine göre de değişir eğlencesi ve içerideki tipler. Hep aynı konsept yok diye biliyorum içeride.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Para varsa otel kutlamalarına katılın. Kuruçeşmeye gidin filan.

O kadar kişi herkes kendisi mi ödeyecek, sen mi çekeceksin bilemediğimden yorum yapamıyorum çok.

herkes kendi ödeyecek de otel kutlamalarının ortamı nedir nasıl oluyor? otel biraz sıkıcı geldi açıkçası sokak görsünler istiyorum ama zerglingler tarafından yok edilmesinler istiyorum, çok mu şey istiyorum :/ galataya doğru insek tünelin oralar falan daha iyi mi? ya da cihangir?sonra şöyle uzaktan bi bakıp hehe ne şirin zerglingler diyip metroya atlamak? hayal mi?
Sosyal ağlarda paylaş

bebek taps pek yılbaşılık bir yere benzemiyor bence. 2-3 kere gittim normal zamanda.

açıkçası derdiniz rakı yudumlamaka sakin sakin muhabbet etmektense rumeli kavağındaki sıralı rakı-balık restaurantlarına bakın derim. müzik de oluyor içki falan yemek cabası. kalkıp dans edicem derseniz uygun değil tabi de, alternatif olarak düşünün dedim. bebek tapsde götünüzü koyacak yer bulamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

rakılı dansözlü eğlence arıyorsanız ziyade fasıla gidin. Ama eşsiz almıyolar, ortamda orantılı hatun lazım. 2 kadın 3 erkek ya da ne bileyim 3 kadın 5 erkek gibi. 1v4 ya da 0v3 gibi durumlarda almıyolar ne kadar zengin olursanız olun :). eğlencesi çok iyidir ama, yılbaşından ayrı da gidilir :).
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

rakılı dansözlü eğlence arıyorsanız ziyade fasıla gidin.

tavsiye edeceğin yerler var mı? 2ye 1 alırlar herhalde yabancı arkadaşlar zaten erkek olan ukraynalıyım diye bağrıyor o yüzden apaçilik yapmayacağımı tahmin ederler diye düşünüyorum.

rumeli kavağına da bakayım. taps zaten pahalı olmaz değil ama bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

şunu anladım ki yabancı için Türkiye=Dansöz arkadaşlar. İrandan gelen kız bile dansöz görmek istiyo. Ne dansöz merakıymış. Ben de riske girip cumhuriyet meyhanesinde yer ayırtmaya karar verdim. Saat 1 gibi falan tarlabaşı nasıl olur yılbaşında boş olur mu? tekin olur mu? Normalde sorunsuz bir yer de yılbaşında ne olacağı belli olmaz. program bitince arkadan kaçmayı planlıyorum ordan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...