Liebe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 sevgiline güvenip burdaki esprilere gülüp geçmek yerine gerçekten kıskanıp sinirleniyorsun mesajlara işte öyle bişiler oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Hatice güzel isim, samimiysen hatçe diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 biz eyç diyoruz..cok samimiysek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Liebe said: sevgiline güvenip burdaki esprilere gülüp geçmek yerine gerçekten kıskanıp sinirleniyorsun mesajlara işte öyle bişiler oluyor :) Yahu size ne arkadaş allah allah.. Hem dalga geçip hem de eleştiriyorsunuz. Dalga geçilmesini istemediğimi belirttim. Kıskanmıyorum, kendimi yalnız ve zor bir durumda hissettiğim anda açtım başlığı. Yazmasaymışım cidden, biraz zayıf tarafını gösterince Hatice'ye bağlanılıyor çunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 bingildak said: hata sende ama bilmiyorsun sanki buradaki malzemeyi. fırsat verince hemen bokunu çıkarmaktan geri kalmıyorlar her zamanki gibi. uyarmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Patice said: Liebe said: sevgiline güvenip burdaki esprilere gülüp geçmek yerine gerçekten kıskanıp sinirleniyorsun mesajlara işte öyle bişiler oluyor :) Yahu size ne arkadaş allah allah.. Hem dalga geçip hem de eleştiriyorsunuz. Dalga geçilmesini istemediğimi belirttim. Kıskanmıyorum, kendimi yalnız ve zor bir durumda hissettiğim anda açtım başlığı. Yazmasaymışım cidden, biraz zayıf tarafını gösterince Hatice'ye bağlanılıyor çunku. size ne derken? bu başlıktaki ilk mesajım ahaha böyle bir konuda biriyle geyik yapmak çok eğlenceli, ben bayılıyorum hatta dün baldızla fena dalga geçtim benzer konuda sözlüsüyle ilgili baya eğlendim. ama gelip de tanımadığım birine yapmam ki sadece haticeye bağlamak olayına cevap yazdım gördüğün üzere, başlıktaki ilk 3-5 mesaj dışında da hiç bir mesajı okumadım, son sayfadan daldım şimdi konuya. kaldıramıyorsan bence moderatörlerle iletişime geçip konuyu sildir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Patice said: yumy said: Patice Hatice'ye bağlamış B)- Hatice'ye bağlayınca ne oluyor mesela? Türk kadını kıskançtır genel olarak, o bağlamda. Niye hemen atar yapıyorsun ki :( Bu arada sana hak veriyorum, arkadaşlar abartıyor. R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 10 sene önce felan. ilk ev arkadaşım ata demirerin tek kişilik şovunu izlemiş. her yemeğe oturduğumuzda aynı replikleri tekrar tekrar söyleyip gülüyor. her kahvaltıda her yemekte ama. benim de gülmemi bekliyor. ben gülmeyince de anlamıyorum gerizekalıyım sanıyor. bu mini anının anafikri; espri bi kere yapılır. bir kereden fazla yapılınca komik olmaya devam etmez. karşınızdaki biri size sinirleniyorsa o anki aptallığınız yüzünden olma ihtimalini göz ardı etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 güzel anı mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Mal bayağı görmüş geçirmiş bir insana benzyiorsun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 kendisi grandmaster scavanger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 deep. nope. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Adam "işin b*kunu çıkarmayın" demek için 2 paragraf + anı falan yazmış asfhkjad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ey is capkinliga gelince turk erkegine bokunu cikarana kadar sevimli, hinzir tatlis cocuk muamelesi yapoan turk halki! birisi ayni konuda bir turk kadini icin benzer tavri takinsa ne yaparsiniz? argumentum ad ana bacium! http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/960/991/67f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Laurelin said: argumentum ad ana bacium! asdsadasdasdasds (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 topuklarına sıkarım alimallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Masticore said: kendisi grandmaster scavanger sdfd en son bira şişesi şu kadar kuruş falan diye hesapları vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Yeter. Sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 üzmeyin kızcağızı. zaten forumun seviyesini yukselten 1-2 kişi var onlar da kaçmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Mal seviye falan yukseltim arada anı yazayim falan derken gene olmamis.Turk kadinlari da sadece tr de boyle bi cins var zannediyo heralde.Her yerde bayan var bunlarin icinden iyiside var kotusude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 bayan değil KADIN diyeceksin lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Arkadaş TDK paticikten sorumlu baskan falan mi o lan ida ustume alinmadan iade ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Valvyn said: Mal seviye falan yukseltim arada anı yazayim falan derken gene olmamis. yok baya ali ata bak kıvamında yazdım bilerek. bir de gülmeyince elitliğimden gülmüyorum, ata demireri ve repliklerini beğenmiyorum, sadece okan bayülgene gülerim felan diye sanan biri vardı sınıfta. direk bunu söylemişti. yakasından tutup okulun dışına doğru götürmeye çalıştım. ulan gerizekalı okan bayülgen esprimi yapıyor diye dövecektim. araya girdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Okan B. radyo programı yapıyor sanırım şu aralar. Geçen aradım, bağlamadılar konu çok riskli diye. Belediye'deki bir anımı anlatacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Oyle arayip baglanmaya show radyoyu arican sonra yardir hukumete sisteme kimse bisi demiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar