dasBock Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 turbo internet gibi ancak ücretsiz çalışan bi yazılım var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 var windows. oha cidden öyle bir program varmış bakıyorum ne işe yarıyormuş ben gittim mal gibi hemen indirdim bunu sorgulamadan açık şimdi allahım biri baitlese direk ggyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 benim koyduğum programı indirmişsin şuan makinandayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 bak mesela bu hesabı da ele geçirdim. -editor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 selam ben de editor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 su an senin mutfakta sana kahvalti hazirliyorum cay demlensin gelicem..editor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 cabukHACK -editör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Cfos speed mi ne öyle bi uygulama vardı ben lisedeyken popiydi. Adsl 1 mbit zamanları yeni gelmişti, hey yavrum hey Beni hackleyememişsin editor, gururum okşandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 sağolun gençler internet başlığında bile konuyu trollediniz :) yeni pati ruhu bu olsa gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 internet hızını tam kapasite kullanamıyorsan hattında bir noktada sıkıntı var demek ki abi. program vanayı mı açacak anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 parayla satılan bu programlar dolandırıcılık mı yapıyor yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 evet denilebilir. teoride işe yarayacak şeyler ama pratikte hiç bir etkisi yok. yıllar önce vardı bunun gibi programlar. mtu yu optimize edip tcp ip paketlerine vs boost yapıyordu hedi hödü. 15 daha az ping olsun diye yırtınıyorduk falan. o zamanlarda hiç bir işe yaramıyordu. şimdi öle bir şey yok fiber alıyorsun internetin hızlı oluyor işte. pingi hızı paket kaybını her şeyi modemin, bağlantı hızın, santralin, ISS v.s belirliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 wtflag mi ne program vardı zmaanında işe yaramıştı wow için. o tabi muhtemelen başka bir olaydı da 2-3 ay kullandığımı hatırlıyorum berbattı o aralar. tbc zamanı hiç unutmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 yurtdışı serverlardan oyun oynarken programlar ping düşürmede yardımcı olabilir yada yurtdışından download yaparken gene bazı programlar yardımcı olabiliyor. op onu soruyor bence var olan hızını arttırma gibi değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 İnterneti değil de youtube'u hızlandırsak süper olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 µh'ın dediği gibi bazen oyunlarda pingim tavan yapıyor. öte yandan mesela sabah izlediğim diziyi cort diye yüklüyor akşam oldumu 360pyi bile açmıyor. aynı site aynı video. 30k nüfüslu bi şehrindeyim almanyanın. bir de merak ettiğim bi konu daha var: Telekom'dan kullanıyorum interneti tüm altyapı onlara ait olduğu için. ibneler 16mbit parası alıyolar ama sadece 6mbit altyapıları var. neyse geçen bizim şehirde bi şirket kurulmuş newOne diye. 32 mbit ve üstü internet hızı ayda 30 euro diyo. herkes de tavsiye ediyo birbine. anlamadığım bu adamlar da seve seve telekom altyapısını kullanacaklar ancak nasıl 32 ve üstü hız sağlayacaklar? fiber yok bişe yok. telekomdan da öyle üst bi hizmet alacaklarını sanmıyorum keza O2'den internet almak istedik telekom totoşluğuna binadaki portlardan bile vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 yalnız bu youtube konusu ilginç hakkaten, iki gündür fiberli nexus player meliyor resmen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar