Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Apoc. 2 seyden baya kaybediyor gibi, bir yuz olmamis direk, artik kafasi mi kucuk yuz mu cok ecis bucus nedir tam cozemedim bir problem var orda. birde ses olmamis bence. Boyle cok daha monstrous, konustugunda omurgayi titreten bir ses giderdi o karaktere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 bak ne diyorum, x-men legends apocalypse olmalıydı. neeeet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Net iyiydi yine, magnetonun hikayesinin çok hızlı geçilmesi dışında beğenmediğim bi yeri olmadı. Apocalypse özellikle spot on, ben baya beğendim karakteri. Sansayı saçma bulmuştum genç jeanı oynayamaz falan diye ama hiç sırıtmamış gayet kotarmış karakteri. Bi sonraki filmde gelen kötü de belli oldu http://www.cinemablend.com/images/news/87807/_1444683273.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Norak said: Apoc. 2 seyden baya kaybediyor gibi, bir yuz olmamis direk, artik kafasi mi kucuk yuz mu cok ecis bucus nedir tam cozemedim bir problem var orda. birde ses olmamis bence. Boyle cok daha monstrous, konustugunda omurgayi titreten bir ses giderdi o karaktere. Flash dizisindeki zoom bile daha korkutucu konusuyo https://www.youtube.com/watch?v=Zt8m4DXexUo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 axedice said: Bi sonraki filmde gelen kötü de belli oldu http://www.cinemablend.com/images/news/87807/_1444683273.jpg ula bu herif apo'nun yancısı değil miydi, ters olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 imax 3d değil di mi bu 2d imax? inş öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 şimdi baktım 3D miş ya Hay sokacam ya şuna bi protesto filan etmemiz gerek artık 3D bok ediyor abi filmi tmm 3dyapıoda Görüntü kalitesini etkiliyor istemiyorum ya aman ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Giden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Ben filmi sevdim. Kimsenin ne dediğine bakmayın gidin görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 film vasat baya en kotu x-men bu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 herkes vasat diyo cidden ya. üzüldüm gerçi ne üzülcem lan beter olsun marvel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Capeshitten bıkmış ve hatta izlemeyi bırakmış biri olarak çok spontane bi biçimde gittim ve beğendim ya. Wolverine'li sahnelerde çok eğlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Eğlendirdi Artı Eksi ++++ Quicksilver (Sırf o sahne için izlerim bu filmi) ++ Wolverine + Professor Xavier - Sansa Grey (JEAN YARDIM ET JEAN JEAN ANANI JEAN JEAAAAAAN) - Magneto (Dünyanın ebesine atlayınca bir tek homo sapiens mi ölüyo) - Mystique (İlk X-Men filmi çekildiğinde Hunger Games vs. öncesi olduğundan pek bilinmeyen Jennifer Lawrence bir anda patlayınca karakterin rolünü merkeze alalım demişler ama abi nihayetinde şekil değiştiren bir ablamız, Apocalypse e karşı ne yapacaktı yani, merkezi olması saçma) - Cyclops (Spiderman originden esintiler, illa birini kaybetmeliyim ki aklım başına gelsin davar gibi davranmayı bırakayım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 film baya iyiydi ya. civil war kadar olamaz diyordum ama baya eş değerdi gözümde, hatta belli açılardan daha çok bile sevdim. göndermeler felan süper olmuş. apocalypse yeterince etkileyici gelmemişti gözüme trailer'larda, filmde cidden ihtişamını hissettirmişler. orjinal takım sonunda oturmaya başladı. jean, scott, ororo, psylocke, angel karakterleri epey başarılı yansıtılmış. quiksilver'ın bir önceki filmdeki mutfak sahnesinden sonra bu filmdeki malikane sahnesi de yine muazzamdı. xavier ve erik yine kalite konuşturdu. (yalnız nina anya'yı mı temsil ediyordu anlamadım) 8/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Yine Deno ve yine göndermeler wut O değil de, karakterlerin neyi tam olarak başarılı yansıtılmış ya? Bir karakter build-up vardı da biz mi görmedik, Ororo elemental shaman ı oynadı, en sonda taraf değiştirdi bu, Psylocke taraf değiştirmedi o oldu. Scott desen yukarıda yazdım. Just wut yani ETA: Hele Angel, abi Worthington mudur zengin bir işadamının oğlu olan Angel ı manyak dövüşçü yapmışlar iyi yansıtılmış ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Ben de beğendim ya. Vasat bulan adam karakteri çizgi romanla falan kıyaslayıp deconstruct ediyordur. 20 karakter var hangi birini işleyecekler. Başından sonuna aktı film. Hatta civil warun ilk yarısı bayıktı, kuru kuru geçmişti. Bu film o bakımdan daha bile iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Film cok iyiydi. Jean siritmamis hatta yakismis. Fistik gibi kiz. En iyi xmen filmlerinden biri bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 nası film lan bu, çok iyi diyen var bokum gibi diyen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 x-men bilmeyen köylüler beğeniyor sansa var diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 WOW SİCK REFERENCE BRO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Nete falan nokia çekim versiyonum düşerse izlerim artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 bi önceki film daha oturaklıydı. her film magneto'nun gel gitlerini izlemekten gına geldi, ne tarafa geçeceksen geç yetti artık. mistik qui'nin dediği gbi ilk x üçlemesindeki storm'u oynayan halle berry hesabı çok öne çıkarılmış ama gerçek mistik bu değil. çok karakter olduğu için zaten tek tek vakit ayıramamışlar hepsine. quicksilver'ın malikane sahnesi için 3,5 ay harcamışlar onun dışında independence day efektleri izledik, bütün para buna gitmiş. civil var pek beğenmedim ama ondaki mesela havaalanı sahnesi toplu dövüş olarak gayet tatmin ediciydi, bu filmde yalandan mısırda kapışıyolar. bayağı da kötü sahneydi. paraları toplu kapışmalara harcasalar daha mantıklı olurmuş. genel olarak kurguda ağır bi kalitesizlik akıyodu filmden. özellikle filmin ilk yarısı gayet hoşuma gitmesine rağmen filmin ikinci yarısı aceleye getirilmiş, vakit yetmemiş havası veriyodu. isaac de apo'yu iyi oynamış ama şöyle efso bi kötü adam çıkaramamışlar. last stand'den sonra ikinci en kötü xmen filmi olmuş. 7/10 veriyorum o da filmlerinin ağır fanıyım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 bende pek beğenmedim ya son 2 filmin baya bi altında olmuş bu film özellikle son filminden sonra beklentim baya yüksekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar