BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 barbu said: Şimdi GTA V online modu filan boştur değil mi? Kalmamıştır pek insan değil mi? 107TL ona vermek yerine 50tl'ye düşünce oynarım. Çok zaman yok. Online kaldıysa alabilirim ama şimdi de. Var mı son zamanlarda girip bakan?%40 habire indirim görüyor zaten %50 görecek yakında inanıyorum bekle sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Xenus said: dailyler, flash saleler refund geldiği için gitti bu arada şimdi daily olsa refund yağmuruna tutulur steam. dailye çıktı, öncesi gün aldığım şu oyunu refund ediyim, şimdi daha ucuza alayım gibi ki zaten baya impulse buy birşeydi, yüksek indirimli flash saleler falan. gaza gelip alıp duruyorduk, daha sonra oynamamıza rağmen. daha sonra aynı şekilde pff bunları niye almışım diye refund çakıcaktı millet şimdi gerçekten istediğiniz oyunları almak durumundasınız işte flash sale ile yada bu tarz toplu indirimlerden aldığını refund edemezsin deyip geçselerdi keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 BalisticGel said: barbu said: Şimdi GTA V online modu filan boştur değil mi? Kalmamıştır pek insan değil mi? 107TL ona vermek yerine 50tl'ye düşünce oynarım. Çok zaman yok. Online kaldıysa alabilirim ama şimdi de. Var mı son zamanlarda girip bakan?%40 habire indirim görüyor zaten %50 görecek yakında inanıyorum bekle sonuna kadar. valla geçen gün girdik arkadaşlarla gta online'a gayet millet oynuyodu. yeni modlar ve real time eventler gelmiş. biraz dolanılsa aslında tekrar sarabilir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 mad max + dying light almak istiyorum aslında ama geçen ay black fridayde çok para harcadım. demin kart durumuna baktımda fena giricek sene sonu. tutuyorum kendimi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Sonbahar satışı ile aynı tüm fiyatlar hatta bazıları daha da beter. Paradox'ta dlclere indirim gelmemesi üzdü açıkçası en azından %75'e razıydım. Skyrim sonbahar ile aynı fiyat diğer taraftan oblivion ve morrowind skyrim'den daha pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 hala skyrim diyosunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 skyrim steam keyle bile alınabilecek seviyedeydi en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Bu cevher konusu nedir bilen var mı? Alışveriş yapınca mystery card gibi bişey geliyo, bunu cevhere dönüştürüyosun, sonra istediğin oyunda hızlandırma paketi mi ne yaratıyomuşsun. Nedir bu hızlandırma paketi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 ingilizce kullan steam'i. paytowin mmo oyunları terimleri gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Yahu biliyosan söyle bilmiyosan da sanane ya sabah sabah istediğim gibi kullanırım. İlla laf etmek zorunda değilsin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 heroes VII den feci kazık yedim ya çıktığından beri buglarla uğraşıyorlar, oyun berbat daha şimdiden %50 indirim görmüş 2 ay mı ne oldu daha yuh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Ashes of the Singularity alınabilirmi nedir ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Aluriel said: flash sale ile yada bu tarz toplu indirimlerden aldığını refund edemezsin deyip geçselerdi keşke böyle birşey olsa çıkacak shitstorm paid mod shitshorm'u ile yarışır, yokeder gaben'ı bu forum da başka forumlar da. en çok alışveriş zaten bu indirimlerde yaşanıyor. ya refund ya bu işte. paparnoz said: Sonbahar satışı ile aynı tüm fiyatlar hatta bazıları daha da beter. Paradox'ta dlclere indirim gelmemesi üzdü açıkçası en azından %75'e razıydım. Skyrim sonbahar ile aynı fiyat diğer taraftan oblivion ve morrowind skyrim'den daha pahalı. sonbahar satışı daha bir ay oldu ancak, fazla fark olmaması normal. şirketler o kadar aç değil. yine de psn store'da 30$ olan oyunu 10₺'ya aldım, bundan iyisi can sağlığı. skyrim goty 3 yıllık oyun, daha indirim almaz bundan büyük artık. büyük best-seller oyunlar zaten %90 görmüyorlar. steam indirimlerinde zaten almanız gereken son zaman dilimi oyun 3-4 yıllıkken, 5+ yıllık oldu mu oyun en büyük indirimleri koymuyorlar artık. "zaten alan almış, bundan sonra alacak paşa paşa verir" mi diyorlar nedir bilmiyorum ama bu durumu gözlemledim birkaç yıldır. release date 5-6 yıl üzeri olan oyunlarda görebilirsiniz sıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 sam valla katılmıyorum fo serisi her sene 75 görüyor en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 spompas said: Ashes of the Singularity alınabilirmi nedir ne değildir? en son ben alıp refundladim hala dogru duzgun oynanabilir degildi (1 ay filan oldu), su anda nasıl bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 FF XIV gideri var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 ulan bu ne dogru duzgun hicbisi yok indirimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 BonePART said: sam valla katılmıyorum fo serisi her sene 75 görüyor en az steam release date'i kastettim bu arada, 15 yıllık oyun 2010 sonrası filan konduysa o dahil değil. ama aç bak mesela stalker serisi %50, eskisi gibi indirim almıyor artık gördüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 BonePART said: sam valla katılmıyorum fo serisi her sene 75 görüyor en az fallout 3'ün açıklamasına yakındır ultimate pack'ler 75 görmüyor. eskiden hepsi görürdü millet alacak diye 66 falan yapıyorlar. skyrim'in 75 görüp de eski serilerin az indirim görmesinin nedeni, skyrim hype ile insanların eski oyunları da alacağı düşünülüp az indirim yapılması olabilir. çünkü skyrim satacağı kadar sattı, eski oyunları satma peşindeler. zaten alacaklar diye az indirim yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 FO4 psn store da yuzde oski indirimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Witcher 3 u yapıstırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Sam said: sonbahar satışı daha bir ay oldu ancak, fazla fark olmaması normal. şirketler o kadar aç değil. yine de psn store'da 30$ olan oyunu 10₺'ya aldım, bundan iyisi can sağlığı. skyrim goty 3 yıllık oyun, daha indirim almaz bundan büyük artık. büyük best-seller oyunlar zaten %90 görmüyorlar. steam indirimlerinde zaten almanız gereken son zaman dilimi oyun 3-4 yıllıkken, 5+ yıllık oldu mu oyun en büyük indirimleri koymuyorlar artık. "zaten alan almış, bundan sonra alacak paşa paşa verir" mi diyorlar nedir bilmiyorum ama bu durumu gözlemledim birkaç yıldır. release date 5-6 yıl üzeri olan oyunlarda görebilirsiniz sıkça. Benim itirazım Skyrim fiyatına değil, Oblivion ve Morrowind neden Skyrim ile aynı fiyatta ? Çok saçma değil mi ? Yani sonuçta oyunun üzerinden o kadar yıl geçmiş makul olan fiyatını indirip daha fazla satarak karını devam ettirmektir. Skyrim %75 iken Oblivion %66 indirimde. Nihayetinde steam'de oyun dijital bir veri, eskise antika değeri yok, prestij nesnesi olamaz. Rafta tuttukça sana yerden zarar vermiyor. Fiyat politikasında bir saçmalık var. Ben dışarıdan bir göz olarak söylüyorum oyun piyasasını yakından takip eden sizlersiniz, mantıklı bir taraf göremiyorum. Neden yani ? Mesela Paradox'un dlc politikası da absürt. Ana oyundan daha pahalı dlcler. Anlıyorum oyunların satışları düşük, bu yüzden bağımlı kitleden beslenmeyi hedefliyorlar ama bu beslenmenin dozajı abartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 ara dlclerde ucuz sadece son 2 dlc pahalı ki mantıksız değil adam diyor ki sen al oyunu oyna beğenirsen geliştirme paketlerini al mesela CKII baz oyun sıkıcı DLC'lerle cok entresan hale geliyor ama bi dlc var ki mesela kimse kullanmıyor rise of bilmemne aztec olan tercihi sana bırakmıs her dlc de güzel ve değişik seyler katıyor oyunu her 20 tl verdiğim dlcde nerden baksan 100 saat oyun ekledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 morrowind oblivion kısmında ben de çok kırgınım steame. hiçbir indirimde %75 indirim almadı bu oyunlar niyeyse. 66'ya takılıp kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 this war of mine alsın türe ilgi duyanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar