Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Holiday Sale!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
flashlara zaten düzel oyun gelmiyordu da

daily deal takip etmek zevkli oluyordu her gün saat 8de ne gelecek diye beklemek falan.

şimdi tüm indirim boyunca aynı fiyatta olacak olması, daily deal olayının da tamamen franchise oyunları doldurmaları meehhh
Mesaj tarihi:
Bekleyin abi 2-3 saat aceleniz ne D:

bu arada xcom u hiç oynamadım. Multisi rankedı nasıl? xcom 2 geliyorken, indirimle arkadaş grubuna alsam üzülür müyüm?
tüm paketi 15tl yapmışlar. kendime +2 gift ile alayım diyorum?

her ne kadar açlıktan ucuz alsamda önemli olan değmesi, güzel midir? strateji vs. kafa patlatabilir miyiz?
Mesaj tarihi:
flash özlemiyorum hiç çünkü 8 saatte bir deyince hayatımızı gaben'a endeksli yaşamak gerekiyordu 10 gün. uyurken kaçıyordu kritik indirimler filan.
Mesaj tarihi:
Densiz said:

Bekleyin abi 2-3 saat aceleniz ne D:

bu arada xcom u hiç oynamadım. Multisi rankedı nasıl? xcom 2 geliyorken, indirimle arkadaş grubuna alsam üzülür müyüm?
tüm paketi 15tl yapmışlar. kendime +2 gift ile alayım diyorum?

her ne kadar açlıktan ucuz alsamda önemli olan değmesi, güzel midir? strateji vs. kafa patlatabilir miyiz?

multisi diye birşey yok, launch'ta aldık daha launch'ta ölüydü. ben pati grubu kurdum, düzineyle insan aldı, kimse oynamadı. toplam bir mp maçı yapabildik.

multisi de patlak zaten premade 5-6 char var onları birbiriyle kapıştırmaca, search game dersin oyun çıkmaz yani mp için alma sakın.
Mesaj tarihi:
Xaero said:

DARK SOULS™ II: Bundle 22,42 TL

http://store.steampowered.com/app/236430/

scholar of the first sin aynı para bunla. onun linki koyaydın bari.
  • Yeni Oluştur...