mono Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ya hepsi iz birakiyor ama kac milyon kisi idi steam? o kadar kisinin biraktigi izi geri toplamasi imkansiz....FISI CEK GABE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ben ulasamıyorumda, hatırlamıyorum kart duruyomu vs ayrıca kartın arkasındaki numara + garantinin kendi şifre ekranı telefon kodu muhabbeti oluyodu her seferinde. güvendeyim galiba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 enpara linkli değil mi çoğu kişide? atın birikim hesabına bakiyeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 bana da necati kara diye bi herif geliyor lan silemedim kredi kartını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Şu anda girilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 said: Do NOT attempt to unlink PayPal, remove your credit card details or anything else. Doing so will put you at risk instead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Hayır hala önlem alamadılar farkındaysanız. Harbi "çek fişi" yuh yani..Steam lan bu. Google a bile bu kadar güvenmiyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 beyler sıçtık mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 inşallah görenler helal süt emmiştir, şu anda başka çare yok. :/ gift vurgunu yapan olmuşsa bankayla konuşup bloklatabiliyor muyuz acaba böyle bir durumda? hesabı da banlamasın da gaben para ödemediler diye sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Fisi cekse gabe, durum raporu belli olur yarina aramizda gazi/sehit cuzdan varsa goruruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 oyuncu değişikliği hakkımız da dolduu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 internet bankacılığına girip online alışverişi kapatabilen varsa yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 asdadaa kartta 4tl limit vardı aasdadasdasdad bu arada hesap detaylarına girmıyo bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 lan internet bankacılığından measj falan gider heralde diye düşünyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Catze said: toggie said: ahahah cok korkunc, su hepimizin basına gelebilir. http://i.imgur.com/7fudE7E.jpg napcaz abi böyle bişi olursa?? geri iade edilir merak etme, çok rahatsızsan hemen bankanı arayıp kredi kartını online ödemelere kapatabilirsin. Hatta benim kart bilgilerim çalınmış olabilir, iptal edin de diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 volvo pls http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dikkat_Steamde_Buyuk_Bir_Guvenlik_Acigi_Basladi-82362.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Bankanızdan girip sanal kart yada internet alıverişi limitini 0 layın arkadaşlar. Yada arayım telden halledin. Önemli ben başkalarının kartlarını gördüm fakat sadece son2 hanesi gözüküyor. Ama giftleme yaparlarsa ayrı. Yani bizim aklımıza gelmeyecek neler yapmıştır millet. Saldırı organize ise baya bi sıkıntı olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Yurtdışından işlem yapınca mesaj geliyor bana normalde kartınızdan lu k adar döviz çekildi diye de steamden tl hesabı alışveriş yapınca gelmiyor, muhtemelen donuna kadar alsalar da bankalı şüpheli işlem olarak görmez asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Aldığım oyunları DL bile etmemiştim. Refund hakkım var ama, WALLET sıkıntı. Hayır 142 TL çok büyük bir rakam değil Library vs düşünüldüğünde daha acı. Hiç bir güvenliğin yok adafsfsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 https://i.ytimg.com/vi/bIjBq_S1ZhQ/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 faturadan hangi kartla aldığımız gözükür mü acaba ya? en son ben de en parayla aldım diye hatırlıyorum da linkedim mi acaba hiç hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 2 gün önce kredi kartı bilgilerini kayıtlı tutan arkadaşla dalga geçmiştim yapma patlatırlar diye dinlemedi koskcoa STEAM dedi zaaaaaaaa xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Fişi çektiler galiba erol alıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 mailde son 4 rakam vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Killer said: faturadan hangi kartla aldığımız gözükür mü acaba ya? en son ben de en parayla aldım diye hatırlıyorum da linkedim mi acaba hiç hatırlamıyorum En altta bu alışveriş hatırlansın mı diye karınca duası gibi yazı var. Tick atmamışsan eklenmemiştir. Ama kendinden tick atılmış oluyor. Kaldırman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar