Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 olay ne beyler özet pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Steam GG. Oha böyle bir açık nasıl verilebilir? Sony bile bu kadar elletmedi yuh artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Sparkcaster said: olay ne beyler özet pls Steam hesabına gir. Profil bilgisine bak bakalım şansına hangi ülke evladı çıkacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 lmao bende kendi hesabımı gösterdi, cc'ye delete'e bastım, sayfa çek adamın hesabına geçti ahahah of yani steam'e de güvenemeyecekmişiz, ne günlere geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 nasil silecegiz ? kuzen de ben de baskasininkini goruyoruz su an ayarlara girince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 lan kredi kartını nerden silcez yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 kredi kartı nereden siliyoduk la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 safdhsjfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 sile basınca silmiyor başka hesaba geçiyor tekrar kendi hesabınızdaki kart kalıyor, işlem gerçekleşmiyor yani, her refreshte de neredeyse kullanıcı sürekli değişiyor. ama kartınızla işlem yapamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 account details sağ üstten. başkasınınki çıkıyor ama hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Yılbaşında sony ve microsoft a saldırıcaz demişlerdi geçen senede aynı saldırıyı yapanlar. Bu sene şapkada steam çıktı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Sag ustteki hesap ismine klikle hesap detaylarinda kendi hesabin gelene kadar klik klik, kendi hesabin gelince en ustte linkledigin kartin yanida delete yaziyor..ona klik, sonra gene baskasinin hesaba geciyor refresh yiyince. bende bu sekilde oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 https://store.steampowered.com/account girdiginde random account getiriyor ehu baya felaket, butun steam'i indirmeyip "valla duzeltiyoruz" diye takilmalari ayri bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 abi baskasının hesabından purchase history'ye bakın, millet giftlemis bile coktan. http://i.imgur.com/PYqbEp5.jpg benim enpara'da 100 lira var, max kaybedeceğim bu olur karttan. ama wallet'ta da bi o kadar var, hadi kartı kapattım, onu geri almam mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Senelerdir ilk kez steam WALLET kullandım. İlk kez WALLET kullandım hatta. O da STEAM diye. Gaben olm geliyorum baklava ile dövmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 banka kartı ftw,50 lira var içinde alıyolarsa alsınlar mk fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 DavidMills said: Senelerdir ilk kez steam WALLET kullandım. İlk kez WALLET kullandım hatta. O da STEAM diye. Gaben olm geliyorum baklava ile dövmeye. Senin CIDDEN sanssiz bir durum, kart linklemediysen gene iyisin. Buyuk ihtimal mega bir ozur diler gaben, zayiflar falan hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 lan anasını satayım yıllardır paypal kullanırım ben de bugün arkadaş gel worm armageddon al oynayalım dedi 3 lira için kredi kartımı girdim 2 saat önce şu olana bak böyle bir cenabetlik olamaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 herkese bassın wishlist'indekileri bedeve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 HellHound said: https://store.steampowered.com/account girdiginde random account getiriyor ehu baya felaket, butun steam'i indirmeyip "valla duzeltiyoruz" diye takilmalari ayri bir olay bende onu anlamadim, direk fisi cekmeleri gerekiyor 50dk falan oldu sanirim baslayali bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 zamaninda psn indi abi assa niye cc detayi tutuyorsunuz hesapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ahahah cok korkunc, su hepimizin basına gelebilir. http://i.imgur.com/7fudE7E.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 sıçtınız çocuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 toggie said: ahahah cok korkunc, su hepimizin basına gelebilir. http://i.imgur.com/7fudE7E.jpg napcaz abi böyle bişi olursa?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Kartım linkli değil. Olan 142 TL me olur. Ama Gaben den alırım fazlasıyla. Her türlü döverim. "baklava powers" ile. asdsdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar