Xenus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Good Smile - Fate/Stay Night: Saber Figma 2.0 Action Figure http://img.amiami.jp/images/product/main/142//FIGURE-006243.jpg Fiyat: 275 TL Kotobukiya - Steins;Gate: Kurisu Makise Ani-Statue http://img.amiami.jp/images/product/main/102//FIG-MOE-1847.jpg Fiyat: 325 TL saber'ı crunchyroll'dan almıştım. ötekisi de amerika'dan geldi. ikisi de orijinal, sealed pakette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Bunlar neye yariyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 döğüştürüyorsunuz arkadaşların misafirliğe geldiğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 İlki ne güzelmiş. Baya detaylı yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 bu fiyatlar veriliyo mu bunlara cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 bu kasaların hastası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 cok guzel fıgurler ama cok pahalı buyunce çok param olursa odamın bir köşesini figürlere ayırıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Masticore said: Bunlar neye yariyor olm kahveyi püskürttüm la ne kadar doğal bir tepki bu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Masticore said: Bunlar neye yariyor If you are brave enough everything is a ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 kaç cm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 ilki baya güzel görünüyor, hastası olsam almak isterdim. esas şeyi sormaya geldim, ağzı mı değişiyor onun? sağ altta değişik de. kutu içeriği falan google'da 1-2 aradım da bulamadım / üşendim. ağzı mı değişiyor dediğim de kafası mı değişiyor demek tabi. boş bulundum asdagaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Ya ne zamandır bu figür işine girmek istiyorum evin bi köşesi için ama pahalıya patlayacak, vazgeçiyorum her seferinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 figür köşesi-bölümü-rafı değil de, bilgisayarın yanına koymalık bi figür bence her eve lazım. film, oyun, kitap, anime, çizgi roman, whatever gets you off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 baltaliycaktimda elim gitmedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 amazonda 79.90$ ikincisi yani 235 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Şundan var mı? http://i43.tinypic.com/1zoched.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 başladın mı devamı geliyor. iyi bir bütçe ayırmayan figür işine girmesin. 1 dolap doldurdum ikinciye mi başlasam diyorum ben =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 stormeagle said: Şundan var mı? http://i43.tinypic.com/1zoched.jpg Ben figür satarken 25k'ya 1/1 boyutta Hulk getirtebiliyordum :( Satamadık tabii orası ayrı konu dsfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Hulkun boyu kaç peki nerden bilicem ben sahte olmadığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 http://marvel.com/characters/25/hulk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Boyutunu değil de ağırlığını şayet tutturabiliyorlarsa bire bir o zaman para verilir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Bide bugun söyle bişey gördüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 o da bir şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Xaero said: Bide bugun söyle bişey gördüm... bu marketlerde mi netten satış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 df said: o da bir şey mi? BİM'i yıkarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar