miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Ah thumasi iyi vursa gelenek bozulmayacakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 beşiktaş maçı tam bir futbol şöleni olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Oha nasi islikladilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 ooo büyük başarı sadsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Dark_Soul said: Oha nasi islikladilar beter olsunlar. astanayı yenememek ney lan. utanç tablosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Burak davarına nasıl tahammül ediyor bu teknik adamlar aklım almıyor. Kanser etti gerçekten. Allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Bu maç ta gösterdi olay teknik direktör degildi!2-3 oyuncu hariç hepsi ruhsuz . bizim çapsız başkan da ruhsuz ama bunların hepsi Ünal aysalın suçu. Aysal pezosu fatihi kovunca başladı herşey. birde klübü gene dünya borca soktu e haliyle albayrak ve dürüst ikilisi bile kaçtı resmen la. sonra bu çapsız geldi işte sonuç takım okadar ruhsuz ki koca stad maç sonu ıslıklıyor. bunların umurlarında degil gülerek forma degiştiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 sneijder dışında futbol zekası olmayan, yasin selçuk burak chedjou falan bunları bi atın takımdan sonra futbol konuşun. tepecik spor çıksa şu astanaya en az 3 atardı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 3 tane PTT 1. Lig zencisi ne hale getirdi savunmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Tweet yok mu bu akşam? hayaller bişi olur gerçekler nolurdu kaçırdık orayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 kimden ogrendin la bu laflari? Xaenin said: sneijder dışında futbol zekası olmayan, yasin selçuk burak chedjou falan bunları bi atın takımdan sonra futbol konuşun. tepecik spor çıksa şu astanaya en az 3 atardı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 ENEN :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 gokalp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 smyrnas said: Bu maç ta gösterdi olay teknik direktör degildi!2-3 oyuncu hariç hepsi ruhsuz . bizim çapsız başkan da ruhsuz ama bunların hepsi Ünal aysalın suçu. Aysal pezosu fatihi kovunca başladı herşey. birde klübü gene dünya borca soktu e haliyle albayrak ve dürüst ikilisi bile kaçtı resmen la. sonra bu çapsız geldi işte sonuç takım okadar ruhsuz ki koca stad maç sonu ıslıklıyor. bunların umurlarında degil gülerek forma degiştiriyorlar. oha gerçek mi? edit: yalnız ilk postu okudum dedim astana underdog win yapar yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 futbolcular soyunma oasına giderken yönetim istifa diyede bagırdılar ama stad boşalmıştı neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 UA ile diğer taraftar arasında kavga çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Yönetim istifa tezahuratını duymadım ama ıslıklar bitiş düdüğüyle beraber başladı zaten. GS ofansta fena oynamadı da defans Muslera'ya emanetti yine. Normal bu tepki. Öte yandan ölümüz Manchester United'la aynı başarıda B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 yekeyeke said: Tweet yok mu bu akşam? hayaller bişi olur gerçekler nolurdu kaçırdık orayı... Yakaladın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Şu maca konu açılması bile israf ya. Allah belalarını versin hepsinin. Öncelikli olarak yeto yönetimin ve peşi sıra burak, yasin, sabri ve diğer yatarak para kazanan şerefsizlerin. Ben yıllarca böyle kötü böyle cansız böyle top oynamak istemeyen bi takım görmemiştim. Allah belanızı versin. Bedduanın yanısıra bilimum küfür ve hakareti de içimden içimden ediyorum ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Xaenin said: sneijder dışında futbol zekası olmayan, yasin selçuk burak chedjou falan bunları bi atın takımdan sonra futbol konuşun. tepecik spor çıksa şu astanaya en az 3 atardı lol. Astana vasat takım fakat Benfica-Gs-Atletico ile içerde başa baş oynayıp yenilmeyen takımla da Pendik-Real Madrid denklemi kurmayın. Bu arada Selçuk'un karakterini zerre sevmem fakat dün adam komple oynadı, ayakta kaldı. Sneijder-Selçuk böyle oynasın sorun yok, ilerdeki kazmayı ne yapacaz onu bilmiyorum Mustafa Denizli için çok erken fakat şu an tek değiştirdiği (iyileşme anlamında) Podolski'nin defansa daha sık yardıma gelmesi ve rahatlatması gibi gözüküyor. Onun dışında dün golün içinde yine Poldi vardı, adamın ilerdeki varlığı tehlike resmen. Sasa Ilic'e benzetiyorum, skora en net katkıyı yapıp, sessiz sedasız gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 kayserili said: yekeyeke said: Tweet yok mu bu akşam? hayaller bişi olur gerçekler nolurdu kaçırdık orayı... Yakaladın mı? cincon ağlama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Cincon mu? Çok ayıp. Umarım banlanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar