Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL 6. Grup Maçı | GALATASARAY - Astana | @08.12.2015 21.45

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Bu maç ta gösterdi olay teknik direktör degildi!2-3 oyuncu hariç hepsi ruhsuz . bizim çapsız başkan da ruhsuz ama bunların hepsi Ünal aysalın suçu. Aysal pezosu fatihi kovunca başladı herşey. birde klübü gene dünya borca soktu e haliyle albayrak ve dürüst ikilisi bile kaçtı resmen la. sonra bu çapsız geldi işte sonuç takım okadar ruhsuz ki koca stad maç sonu ıslıklıyor. bunların umurlarında degil gülerek forma degiştiriyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

smyrnas said:

Bu maç ta gösterdi olay teknik direktör degildi!2-3 oyuncu hariç hepsi ruhsuz . bizim çapsız başkan da ruhsuz ama bunların hepsi Ünal aysalın suçu. Aysal pezosu fatihi kovunca başladı herşey. birde klübü gene dünya borca soktu e haliyle albayrak ve dürüst ikilisi bile kaçtı resmen la. sonra bu çapsız geldi işte sonuç takım okadar ruhsuz ki koca stad maç sonu ıslıklıyor. bunların umurlarında degil gülerek forma degiştiriyorlar.

oha gerçek mi?

edit: yalnız ilk postu okudum dedim astana underdog win yapar yapmışlar
Sosyal ağlarda paylaş

Şu maca konu açılması bile israf ya.
Allah belalarını versin hepsinin.
Öncelikli olarak yeto yönetimin ve peşi sıra burak, yasin, sabri ve diğer yatarak para kazanan şerefsizlerin.
Ben yıllarca böyle kötü böyle cansız böyle top oynamak istemeyen bi takım görmemiştim.
Allah belanızı versin.
Bedduanın yanısıra bilimum küfür ve hakareti de içimden içimden ediyorum ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

sneijder dışında futbol zekası olmayan, yasin selçuk burak chedjou falan bunları bi atın takımdan sonra futbol konuşun. tepecik spor çıksa şu astanaya en az 3 atardı lol.

Astana vasat takım fakat Benfica-Gs-Atletico ile içerde başa baş oynayıp yenilmeyen takımla da Pendik-Real Madrid denklemi kurmayın. Bu arada Selçuk'un karakterini zerre sevmem fakat dün adam komple oynadı, ayakta kaldı. Sneijder-Selçuk böyle oynasın sorun yok, ilerdeki kazmayı ne yapacaz onu bilmiyorum

Mustafa Denizli için çok erken fakat şu an tek değiştirdiği (iyileşme anlamında) Podolski'nin defansa daha sık yardıma gelmesi ve rahatlatması gibi gözüküyor. Onun dışında dün golün içinde yine Poldi vardı, adamın ilerdeki varlığı tehlike resmen. Sasa Ilic'e benzetiyorum, skora en net katkıyı yapıp, sessiz sedasız gidecek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...