yazuach Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Epic Games'den yeni bir tps moba. Pc ve Ps4'e gelecekmiş önümüzdeki yaz. Baya güzel duruyor. http://www.epicgames.com/paragon/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 güzel duruyor benim hoşuma gitti, pc releasede oynarız, f2p olmasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bence sub sistemli olsun, 10 kişi oynasın :p devir f2p devri.. hem iyi hem kötü.. Fakat iyi yönlerinden bir tanesi oyunlarını geliştirmeye mecbur oluşları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 pc ile konsolu ayıracaklarsa olur, yoksa cii cii. iki platform içinde rezalet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 epic games - moba , hiç aklıma gelmezdi kendi ayaklarına sıkıyor olabilirler dicem ama engineden ne para kırdılar belli degil birşey olmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Gameplay grafikleri çok güzel görünüyor. PS4 almak için sebep olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 güzel görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 konusunu açmak için geldim. Classlar Overwatcha benzemiş, hoş hepsi birbirine benziyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Bu jennifer lawrence denen tipten sonra ok kullanan hatun karakterlerden ne kadar tiksindim belli değil. Fakat Sparrow'un saçları ne kadar inanılmaz olmuş JL'ya rağmen beğendim. Cross platform'dan bir şey olmaz ya. Bence gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 detaylar baya başarılı ama mobada gameplay konuşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 motorun ilk techdemoalrındaki efsane texturear ısıklar nerde bu videolar nerde... kendi motorlarını kullanmayı becermemişler bide said: theoroinvictus 3 weeks ago is paragon the interactive portfolio of a zbrush artist? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Overwatch'tan on kat falan iyi de uzun uzadıya bir gameplay'ine bakmak lazm. Ability'leri Auto-aim, WH ve AoE'yle doldururlarsa baygınlık gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Overwatch ile şu oyunu kıyaslamak nası bi mantık ya? Biri TPS-Moba diğeri FPS-Arena Shoter hayır uzaktan yakından alakaları dahi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 böle kalkan acıyo mermıler ona carpıyoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 İKİSİ DE BİLGİSAYAR OYUNU? adam haklı bu arada overwatch ne alaka asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 hm.. aslında bu fena görünmüyor. Birşeyler olabilir bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 sparrow ne tatlı ya irish köylü kızı tam http://www.youtube.com/watch?v=Lv2BUTTylWE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Şu Sparrow tanıtım videosunu kaç kere izledim acaba??? Süper atmosfer yakalamışlar müzik ile. Böyle nefesliler bas bas bağırıyor, ne kadar kahraman, kuvvetli ve yenilmez oluşunu dile getiriyorlar Sparrow'un. Sonra gitar ile ne kadar narin ve zarif olduğunu hatırlatıyor bize. (çok mu etkilendim ne?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Karakterler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 howitzer diye kedi mi olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Alpha başlıyor, eğer başvurduysanız epostanızı bir kontrol edin, Gmail'da promotions kısmına düşmüş olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Alpha için davet yollamışlar. Yarın açık olacakmış oyun bakalım nasıl olmuş merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Oyunu denedim az önce. 2 el oynadım ve şu haliyle bile acayip eğlendim. Oyun tam anlamıyla alpha. Bir sürü bug var, optimizasyon sorunlu vs ama çok iyi bir oyun olacak belli yani. Oyun çok akıcı. Animasyonlar filan çok iyi olmuş. Grafikler inanılmaz. Hani daha farklı bir tabir kullanamıyorum. Ufak bir blur sorunu var. Anlamadım nedenini ama düzeltirler herhalde. Onun dışında oynarken etrafa bakınmaktan oyuna konsantre olamadım bir ara. Çok kaliteli olmuş grafikler. Böyle belli aralıklarla 1-2 gün açacaklarmış alphayı. İnşallah yakında nda kalkar ve sürekli olarak açık tutarlar. Bu arada bilmiyorum cross platform olacak mı oyun bakmadım. Ama cross olursa ps4 ve pc arasında herhangi bir sorun olmaz gördüğüm kadarıyla. Controller veya keyboard ile oynamanın herhangi bir avantajı olacağını sanmıyorum. Kısacası baya beğendim oyunu. İnşallah üstüne düşerlerde güzel birşey çıkar ortaya. Oyun modu olarak çeşitlendirirler ve biraz yenilikçi olurlar umarım. Ki ps4'de herhangi bir moba yok şuan awesomenauts dışında. Bununda ps4 exculasive olacağını düşünürsek baya düşerler üstüne gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 NDA olduğu için alpha ile ilgili yorum yapmak istemiyorum. Ama yaşadığın blur sorununun sebebi büyük ihtimal ayarlarda resolution scale veya benzeri bir ayar var, onu maksimum'a çekmezsen oyunu daha düşük çöz. render edip upscale ediyor, hafif bile kısık olsa blur gözüküyor. Aynı sorun ARK'da da vardı. O değilse, motion blur açık olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar