Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 http://puu.sh/lOckQ/073d3971bd.jpg http://puu.sh/lOclg/cbba1b7874.jpg http://puu.sh/lOcml/f331cbc3c8.png Vur Ali vur Güzel güzel vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 cin ali yok artık tel ali var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Onat diye isim mi olur ya. Ali'ye kıl mı kapmışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 murat'in modlusu onat, niye begenmedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Hhahha ulan 3 hafta önce oğlanın ödeviydi şu Onat lı olan. O okuma çalışmasına kadar öğrettikleri sesli ve sessiz harflerden anca o saçmalıklar çıkıyor işte asddfss..Bir de onu 6 yaşındaki çocuğa el yazısı ile yazdırmaya çalışıyorsun. Çok zorlanıyorlar, ben bile tam düzgün yazamıyorum. Umarım kalkar el yazısı saçmalığı. Hoş artık bizimkinin eli alıştı allahtan, yoksa ilk2-3 hafta ne cehennemdi anem yareppim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 sostizm said: http://i.hizliresim.com/5mnVJR.jpg bad trip gibi metin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 DavidMills said: Hhahha ulan 3 hafta önce oğlanın ödeviydi şu Onat lı olan. O okuma çalışmasına kadar öğrettikleri sesli ve sessiz harflerden anca o saçmalıklar çıkıyor işte asddfss..Bir de onu 6 yaşındaki çocuğa el yazısı ile yazdırmaya çalışıyorsun. Çok zorlanıyorlar, ben bile tam düzgün yazamıyorum. Umarım kalkar el yazısı saçmalığı. Hoş artık bizimkinin eli alıştı allahtan, yoksa ilk2-3 hafta ne cehennemdi anem yareppim. abi daha iyi diyorsun ya işte 2-3 haftada oturmuş bak sen ben bir ömür boyu doktor yazısına talimiz :( el yazım çirkin olduğu için üzülüyorum, cahil gibi el yazım var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Kendi adına konuş doktor, benim düz yazım iyidir gayet asdsfsfs. Şaka bir yana, zor abi el yazısı oturtmak :( Avrupa'da bile tartışılıyor el yazısı meselesi. Hızlı yazmak adına sanki avantaj gibi görünüyor ama düz yazısıyı tercih ederim ben şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 bana sanki el yazısıyla başlamak iyi gibi geliyor sanki büyüynce bozulan yazı el yazısından bozma oalcak ama düz yazıyla başlarsan ve ileride bozulacak olan yazı bu sefer düz yazı olunca daha da çirkin olacakmış gibi geliyor mesela küçük t yapacağı zaman ters haça veya + işaretine benzemeyen t gibi t ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Metinde sorun yok, çocuklara harfleri öğretmek için gayet pratik bir yöntem izliyorlar, orada sorun yok hakikaten çocuklar daha çabuk öğreniyor. Asıl problem bitişik eğik el yazısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Sesleri öğreniyor çocuklar işte, metinler malca olabilir. Dil ve ağız yapısı gelişiyor çocuğun. El yazısından tam emin değilim ama o da koordinasyon ve kas gelişimi için önemlidir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Selam, Vallahi dilekçe yazmaktan aciz ve onca okuduğu okula rağmen boş sayfaya düz bir şekilde yazamayanları gördükten sonra bence el yazısı eğitimi şart. Herşey PC başında yazıp print etmekten ibaret değil. İmza diye paraf atıp dolanan kişiler dolu ortalıkta. Metin içeriği saçma evet ama spikerlik kurslarında da size aptal aptal cümleleri sırf birbirini takip eden hece ve sesleri düzgün telafuz edebilmeniz için söyletip duruyorlar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 garbica seviye atlatan bir topik bu heycanla takip etmekteyim metinler cok iyi kafa aciyor bu arada bi ara denemek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 El yazısı iyi güzel ona lafımız yok. Uygulama yanlış ülke de. Zaten 5-6 yaş grubu oyun çocuklarına zorla kalem tutturup bir de üzerine eğik el yazısı diyince trafolar patlıyor insanlarda. Ha saçma sapan imza kampanyaları dönmüş kalksın vs diye, kalkmasın ama adabına uygun hale getirilsin şu iş. Mesele şu, 1. sınıfta acayip kasıyo öğretmenler el yazısı da, el yazısı. 3-4 'ten sonra kayış kopuyor, devamı getirelemediği için haydaa düz yazı haline geliyo tekrar. Bizim gençliğimizde 3. sınıftan sonra ders olarak "güzel yazı" vardı. Ha bir faydasını gördük mü? Hayır. İmzam bile ucube kılıklı. Ayrıca devlet okullarının bazıları (neye göre ise bu müfredat) el yazısını elzem kılıyor ve hatta düz yazı tiplerini bile çocuklara öğretmiyor. Böyle saçmalık mı olur allasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 paramecium said: Selam, Vallahi dilekçe yazmaktan aciz ve onca okuduğu okula rağmen boş sayfaya düz bir şekilde yazamayanları gördükten sonra bence el yazısı eğitimi şart. Herşey PC başında yazıp print etmekten ibaret değil. İmza diye paraf atıp dolanan kişiler dolu ortalıkta. Metin içeriği saçma evet ama spikerlik kurslarında da size aptal aptal cümleleri sırf birbirini takip eden hece ve sesleri düzgün telafuz edebilmeniz için söyletip duruyorlar. Saygılar. Eğik el yazısı eğitimiyle dilekçe formatı arasında uzaktan yakından alaka yok. Düz yazıyı, dilekçe, essay formatlarını öğretsinler buna kimse karşı değil zaten. De bu aptal eğik el yazısı yerine basic Word/Excel öğretilebilse, öğretilebileceği ortam olsa çok daha iyi olur. Herşey de yakın zamanda PC başında yazıp e-imza'nı basıp e-mail'lemeye dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 el yazısı ne ya köylü gibi. adam gibi düz yaz işte şekil yapmaya çalışmanın anlamı ne. daha hızlıymış ık bık, geçiniz. max gereksiz bi iş, çocuklara eziyetten başka bişey değil hali hazırdaki uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Aluriel said: el yazısı ne ya köylü gibi. adam gibi düz yaz işte şekil yapmaya çalışmanın anlamı ne. daha hızlıymış ık bık, geçiniz. max gereksiz bi iş, çocuklara eziyetten başka bişey değil hali hazırdaki uygulama. Ya o title a yakışan yegane açıklama asfgsgsgs..El yazısı meselesi kötü değil özünde, odaklama-zihinsel beceri anlamında kötü değil. Bizde uygulanışı yanlış. El yazısı eğitimi ver, ama bu çocuk kitap vs okuyacak düz yazı harfelerini de öğretmessen anlamı yok. Ayrıca 3-4 sene sonra tamam ya sorun değil, sen düz yaz demekte saçmalığın daniskası. 6-7 yaş grubu için makul bir sistem, ama biz çocukları 5.5 yaşında okula veriyoruz, sıkıntı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 dediğim gibi şu an yararından çok zararı var bizdeki halinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Bire bir yaşıyorum bazı harfler çok sorunlu elyazısında 1. n ve r çok karışıyor. 2. k yazmak ÇOK zor dikkat etmezsen le oluyor k yerine. 3. s gerçek hayattaki (!) s'ye hiç benzemiyor bu ne len diyordum ben bile okurken s harfiymiş o tuhaf şey. bir de büyük harfli el yazısı olayı var ki orada küçüğü bağlanır büyüğü bağlanmaz kuralları var. mesela tekir yazarken t e'ye bağlanıyor Tekir yazarken bağlanmıyor, yasak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 el yazısı ne ki? şöyle bir şeyi hayatım boyunca hiç kullanmayarak ne kaybedebilirim diye düşündüm bir an ve beynim yandı. gereksiz gereksiz işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 eczacı olsan işine yarar diycem de reçeteler bile elektronik artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 el yazısı şahane. fiziksel olarak daha rahat ve okunurluğunu muhafaza ederek çok daha hızlı olabiliyor. bizim öğretmenler bizzat kendileri el yazısından tiksindikleri için çocuklara da aktarıyorlar başarıyla. zaten sürekli yap-boz tahtası halinde bir eğitim şeyimiz var, el yazısı kalsın. kalkacaksa direk yazım dersi kalksın madem. herkes klavye, telefon kullanıyor diye. nasıl f klavye objektif olarak q klavyeden daha iyiyse, el yazısı da matbuu harflerden öyle daha iyi. ben otuz yaşından sonra el yazısı öğrenip yazımı düzelttim ama f klavye öğrenmek artık eziyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 benimde içimde kaldı şu el yazısı, solak oldugumdan ters geliyor hep harfler, vahşi gibi yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 çalışırsan olur. solaklar için metod eksikliği var malesef. ama hindistanda arabistanda sağlaklar çat çat sağdan sola yazıyo hiç ağlamadan. demek ki olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar