benjani Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 16 aralık'a kadar mobil site veya uygulamadan bilet alana, 26 mart'a kadar geçerli bedava bilet veriyorlar.yurtdışı bilette dahil.bedava bileti aynı kişinin kullanması da gerekmiyor.yolculuk yapacak varsa kaçırmasın. http://www.flypgs.com/kampanyalar/2112/100000-bedava-bilet-kampanyasi.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 DH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Rezil bir firma ya. THY akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 thy'de 30-40 tl'ye gidş-dönüş bilet alamazsın ama. donanımhaber'de 20 sayfa olmuş bile konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ankara antalya seferleri varsa alabilirim ben ya asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 bedava kodu satarsınız gerekirse asfasdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 said: kardeş fırsat o kadar sıcak ki yolculuk planım olmamasına rağmen aldım bilet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 en parasız zamanlarımda çıkarıyorlar böyle şeyleri ulan ben şimdi nereye gideyim neye plan yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 hep istanbul aktarmalı var arkadaş yıl 2001 sanki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 donanımhaber'de 5 er 5 er almışlar, satıyorlar kodları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 kimdi bir pati vardı kampanya, fırsat kovalayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 mehyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 mayhemdir kim olcak fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 benjani said: donanımhaber'de 5 er 5 er almışlar, satıyorlar kodları. helal olsun lan bu adamlara adam almış satarım diye vay amk ben cesaret edemem gerçi mesela ailem olsa uzak bir yerde yanlarına giderim diye stoklarım en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Bir nceki kampanyadan kodlarımı göndermediler valla Müşteri hizmetlerini arasam dakikası 1,5tl amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 yurtici bilete yurtdısı hediye etseydi alacaktım. bu haliyle pek ilgimi cekmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 aha iyimiş lan. herhangi bir cumartesi için tek yön al, pazar akşamı pahalı olan dönüşü bedavaya getir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 pegasus bedava verse almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 benjani said: donanımhaber'de 5 er 5 er almışlar, satıyorlar kodları. bizim milletten adam olmaz demiş miydik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 İki gün sonra 100 bin bilet bitti der kesin Pegasus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tricia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 yalnızca türkiye çıkışlı yurt dışı biletlerinde bedava bilet kazanabiliyorsunuz. az önce belgrad'dan dönüş biletimi aldım, gidişi almak için kod bekliyorum. bence çogzel kampanya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 haftasonları geçersiz bi de galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar