Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quest for kız arkadaş

hollwanderrr

Öne çıkan mesajlar

okurken bir yerde, kız bana şunu dedi ama benim özgüvenimi sarstı mı? hayır! demişsin sdfg tam ben içimden helal bee diyeceken özgüvenim zaten minumum dediğini gördüm:D
bence özgüven önemli, sen kendine bakış açını değiştir.Hiç sevgilin olmamış, yüzüm çirkin filan diyorsun...bence yanlış yorumlar bunlar. Sen kendini yakışıklı bulmazsan, kızlar niye bulsun:D

Sevgili ile vakit geçirmek, hele ki aynı şeylerden hoşlandığı ortak noktanın çok olduğu biriyle birlikte olmak çok güzel bir duygu. Ama sevgilisiz de varolabilmeli insan bunun için dertlenip durumu tersine çevirmeye çabalama bence. Ne okuyorsun ne yapmak istiyorsun ilerde bilmem ama , kendi hayatına odaklan bence, kendi ilgi alanların neyse spor müzik vs....bunlara ayır zamanını=) kas yapmak demişssin, mesela evet buna çalış mesela bu önemli=) senin özgüven barını da arttır hem.
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

@OP

Saçma.

Valla kız için şunları yapmak yerine, kendin için bir şeyler yapmayı denesen zaten kızların ilgisini çekersin. Kızlar düzgün, ne istediğini bilen ve hayatını başarılı bir şekilde devam ettirebilen insanlara yakınlık duyuyorlar. Plastiklerden hoşlanıyorsan onlar için de para 1. öncelik.

Topiğin hepsini okumadım ama Anhora güzel bir yazı yazmış, ben de şaşırdım. Kızları falan boşver kendin için bir şeyler yap. Belli bi yaşa kadar böyle ot gibi yaşayarak gelmişsin, bilgisayar oyunları dışında bir şeylere yatırım yap artık. Kafana takma diyenlere aldırma, kafana tak. Vahşi doğal seleksiyon kanunları işliyor olsaydı soyunu devam ettiremeyecek ve bilgisayar masası önünde çürüyüp kalacaktın. İyi kötü birileri ileride sana benzer bi kız bulur da belki hayatın ilerler, ama o olmazsa zaten doğa senin soyunu devam ettirmene izin vermeyecek. Bu konuyu lütfen kafana tak.

Genel kültür edin, bir şeyler yap, bir şeylere odaklan, bir şeyler oku, izle, anlatacak hikayelerin olsun. Anlatacak bir şeyler edin ve konuşacak bir şeyler bul. Böyle nispeten ülkemiz hanzoları için entelektüel sayılacak şeyleri beceremiyorsan, ne bileyim işte de başarılı değilsen, ya hiç bir boku beceremiyorsan spora başla, ağırlık indir kaldır, adam gibi vucut yap. Kırk yılda bir hatunun birinin kaslı bi herif deneyesi gelir seni bulurlar. En kolayı bu emin ol. Ama bunu kafaya tak. Belki şimdi bu postu yazdığım için bana kızacaksın ama yıllar sonra gelir teşekkür edersin. Değiş. Öyle param yok, tipsizim, şöyle böyle diye eziklikleri aş artık. Ne adamlar var neler yapıyorlar. DEĞİŞ.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim anlamadığım bir nokta var. Biseksüelsin, hiç kız arkadaşın olmadı. Erkek arkadaşın oldu mu yani ? Hani sıkıntı sadece kızlarda mı ? Eğer öyleyse boş ver erkeklerden yürü işte, senin için her yol roma nasıl olsa.

Lan ne kadar çirkinsin bi de ya. Gözlerine bant çek koy bari.
Sosyal ağlarda paylaş

@Anhora
abi soru o değil, 100 tane kız mı 5 tane mi tek tek mi aynı anda mı falan bunlar değil mevzu. mevzu 1 tane bulabilmek, topiğin konusu bu, konudan sapmayalım
@Akhlaur
yok erkek arkadaşım da olmadı, bi de feminen görünümlü erkeklerden hoşlanıyorum ben, kızlardaki gibi alayı olur np gibi bi durum yok malesef
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...