dana22 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 tabi ki ya..zamanla siradan gelen donup yuzune bile bakmadigin disilerden ne cevherler cikiyor..zamanlar kizlar teklif ediyor olm akilli olun.. illa herkes gecelerin elemani olmak zorunda da degil ev ortamlarinda ne animasyonlar donuyor..olur zamanla..rahat ol anin tadini cikar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 foto koy da dalga geçelim az hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 yazar kız erkek ayırmadan dalıyor gene boş çekiyor siz ne diyorsunuz ya ahuahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 op sizi yakalamasın bence tenhada malum yılların birikimi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 okurken bir yerde, kız bana şunu dedi ama benim özgüvenimi sarstı mı? hayır! demişsin sdfg tam ben içimden helal bee diyeceken özgüvenim zaten minumum dediğini gördüm:D bence özgüven önemli, sen kendine bakış açını değiştir.Hiç sevgilin olmamış, yüzüm çirkin filan diyorsun...bence yanlış yorumlar bunlar. Sen kendini yakışıklı bulmazsan, kızlar niye bulsun:D Sevgili ile vakit geçirmek, hele ki aynı şeylerden hoşlandığı ortak noktanın çok olduğu biriyle birlikte olmak çok güzel bir duygu. Ama sevgilisiz de varolabilmeli insan bunun için dertlenip durumu tersine çevirmeye çabalama bence. Ne okuyorsun ne yapmak istiyorsun ilerde bilmem ama , kendi hayatına odaklan bence, kendi ilgi alanların neyse spor müzik vs....bunlara ayır zamanını=) kas yapmak demişssin, mesela evet buna çalış mesela bu önemli=) senin özgüven barını da arttır hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Daesu said: http://www.youtube.com/watch?v=k4VxMW_8Z8g AhHahahajahahahDadsggaaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Anhora said: @OP Saçma. Valla kız için şunları yapmak yerine, kendin için bir şeyler yapmayı denesen zaten kızların ilgisini çekersin. Kızlar düzgün, ne istediğini bilen ve hayatını başarılı bir şekilde devam ettirebilen insanlara yakınlık duyuyorlar. Plastiklerden hoşlanıyorsan onlar için de para 1. öncelik. Topiğin hepsini okumadım ama Anhora güzel bir yazı yazmış, ben de şaşırdım. Kızları falan boşver kendin için bir şeyler yap. Belli bi yaşa kadar böyle ot gibi yaşayarak gelmişsin, bilgisayar oyunları dışında bir şeylere yatırım yap artık. Kafana takma diyenlere aldırma, kafana tak. Vahşi doğal seleksiyon kanunları işliyor olsaydı soyunu devam ettiremeyecek ve bilgisayar masası önünde çürüyüp kalacaktın. İyi kötü birileri ileride sana benzer bi kız bulur da belki hayatın ilerler, ama o olmazsa zaten doğa senin soyunu devam ettirmene izin vermeyecek. Bu konuyu lütfen kafana tak. Genel kültür edin, bir şeyler yap, bir şeylere odaklan, bir şeyler oku, izle, anlatacak hikayelerin olsun. Anlatacak bir şeyler edin ve konuşacak bir şeyler bul. Böyle nispeten ülkemiz hanzoları için entelektüel sayılacak şeyleri beceremiyorsan, ne bileyim işte de başarılı değilsen, ya hiç bir boku beceremiyorsan spora başla, ağırlık indir kaldır, adam gibi vucut yap. Kırk yılda bir hatunun birinin kaslı bi herif deneyesi gelir seni bulurlar. En kolayı bu emin ol. Ama bunu kafaya tak. Belki şimdi bu postu yazdığım için bana kızacaksın ama yıllar sonra gelir teşekkür edersin. Değiş. Öyle param yok, tipsizim, şöyle böyle diye eziklikleri aş artık. Ne adamlar var neler yapıyorlar. DEĞİŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ilk paragraf çok mantıklı olmamış(kafana taktan sonrası) üresem nolur üremesem nolur, insanlığın kaderi benim genlerime mi bağlı? kim uğraşır çocuk büyütmekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 http://i.imgur.com/BYccZ6n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Ekonomik durumun el verirse psikoloğa git. 4-5. görüşmeden sonra hayatın değişecek. Gitmeye karar verirsen mutlaka haber ver, işin uzmanına yönlendireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 bi fotonu koy ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Madem cirkinim diyon estetik yaptır. "bu ne lan, geçmiş olsun ameliyat ne zaman, allah belanı vermiş" kendin yazdın kız söylemiş iste. bmwden ucuza gelir hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Xaenin said: bi fotonu koy ak küfretme çükünü kopartırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 psikolog falan hikaye haci. parani ona verecegine bukup popona sokarak daha faydali bi is yapmis olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 şu arkadaşı bul hesabı çeker http://pbs.twimg.com/profile_images/2441762879/yvcca3w2hwhon7edlvdb.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 abi herkes sevişcek diye bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Saeros said: Xaenin said: bi fotonu koy ak küfretme çükünü kopartırım edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Sevismek cok lame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Ben de sevişmiyorum, bi eksikliğini hissetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Hayat, kendini yüzlercesiyle paylaşmak için çok kısa. Ama doğru bir kaç kişiyle paylaşmak için yeteri uzunlukta. Önemli olan doğru kişileri bulabilmek. Zaten yüzlercesiyle birlikte olan sevilmemiş demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Benim anlamadığım bir nokta var. Biseksüelsin, hiç kız arkadaşın olmadı. Erkek arkadaşın oldu mu yani ? Hani sıkıntı sadece kızlarda mı ? Eğer öyleyse boş ver erkeklerden yürü işte, senin için her yol roma nasıl olsa. Lan ne kadar çirkinsin bi de ya. Gözlerine bant çek koy bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 @Anhora abi soru o değil, 100 tane kız mı 5 tane mi tek tek mi aynı anda mı falan bunlar değil mevzu. mevzu 1 tane bulabilmek, topiğin konusu bu, konudan sapmayalım @Akhlaur yok erkek arkadaşım da olmadı, bi de feminen görünümlü erkeklerden hoşlanıyorum ben, kızlardaki gibi alayı olur np gibi bi durum yok malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 :) Çık git bir bara o zaman neyi bekliyorsun. Gitmeden önce de Kaybedenler Kulübü'nü izle. Taktik almış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 sen troll müsün ya, bara gidecekmişim de ordan kız düşürecekmişim, ok. @Akhlaur foto olmaz daha önce dediğim gibi biri illa stalklar çevreme yayar bu topiği falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 bi foto koy da hüsnümüzü şenlendirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar