yumy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ahahah o neymiş ya yuh artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 lan komik diye atmıştım girdim baya gerçekçi, bi ilan daha vardı o kötüydü onu atıcaktım asd o zaman seni şu paklar http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-kostum-ejderha-maskot-kostum-her-cesit-yeni-maskot-kostumler-mevcuttur-247363593/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 RamsesII said: fenn said: Bmw al o halleder kız işini /summon senko ha biri de yukarıda kültürlü sosyal ol yok şişman ya da kaslı olman bişey farketmiyo demiş. BSG diyorum o arkadaşa ve patinin en büyük kolpacısı title'ını unofficial olarak veriyorum. Manyak mısınız siz lan? Ya da zihin mastürbasyonu yapıp içinizi rahatlatıyorsunuz başka açıklaması olamaz.Elim ayağım titriyo yorumların bazılarını gördükçe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Adam biseksüel çıktı iyimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 bmw al dediler mi sdfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 bmw ne ya alman gibi ferrari al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chos Panda Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Morları birleştirmemeye çalış. Şaka bir yana tavsiyem yok ama umarım sağlıklı bir ilişki bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 videonun etkisinden kurtulamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 RamsesII said: fenn said: Bmw al o halleder kız işini /summon senko ha biri de yukarıda kültürlü sosyal ol yok şişman ya da kaslı olman bişey farketmiyo demiş. BSG diyorum o arkadaşa ve patinin en büyük kolpacısı title'ını unofficial olarak veriyorum. Manyak mısınız siz lan? Ya da zihin mastürbasyonu yapıp içinizi rahatlatıyorsunuz başka açıklaması olamaz.Elim ayağım titriyo yorumların bazılarını gördükçe http://i.imgur.com/YbAsqFO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 bonkör ol, ısmarlamaktan çekinme onlar seni bulacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 haci forever alone'sun. kabul etmeyip kasmani anliyorum ama bi caresi yok... kafana takma. evde tv'de dandik filmler yayinlayan kanallara bak. onlardaki kotu filmleri izleyerek aburcubur ye kendi kendine. yemek sepetinden 3hamburger ismarla ve yaninda litrelik bira ic. plastik sisede. siseleri bir kenarda biriktir.. pizza ve hamburger coplerini de ayri bir kenarda. haftadan haftaya temizlersin devasa bir posetle. arada buraya girer sacma iki mesaj atar sonra bi iki gun bakmazsin. online oyun falan oynarsin maks.. en azindan oturmaktan, hareketsizlikten ve kotu beslenmeden omrun kisalir. 23yasindaysan sadece <50senen var demektir. sayili zaman cabuk gecer. cok fazla umit etmeye gerek yok. umit seni zehirler. kasma ve kabul et bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 noddle said: bonkör ol, ısmarlamaktan çekinme onlar seni bulacaktır sunda bonkor bi friendzone olursun ancak.. parani steam'de harcamayi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 kolektifte bile kendine kız erkek farketmez bi sevgili bulamadıysan zor yalnız senin işin. boşa uğraşma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Pyromancer said: Öncelikle kendin ol, rol yapmaya çalışma derim :) Topiği okuyacaktım da buna müdahele etmeden duramadım. Çok yanlış bi tavsiye. Her türlü rolü yapıcaksın abicim. Daha üniverstr talebesi bi gençsin, evlenicek kız aramıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 osbiri kes. direk bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 dasaaa said: noddle said: bonkör ol, ısmarlamaktan çekinme onlar seni bulacaktır sunda bonkor bi friendzone olursun ancak.. parani steam'de harcamayi dene. adamlik ne diye sorarlarsa senin fotografini yabistiracagim iste gercek erkek (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 dasaaa said: haci forever alone'sun. kabul etmeyip kasmani anliyorum ama bi caresi yok... kafana takma. evde tv'de dandik filmler yayinlayan kanallara bak. onlardaki kotu filmleri izleyerek aburcubur ye kendi kendine. yemek sepetinden 3hamburger ismarla ve yaninda litrelik bira ic. plastik sisede. siseleri bir kenarda biriktir.. pizza ve hamburger coplerini de ayri bir kenarda. haftadan haftaya temizlersin devasa bir posetle. arada buraya girer sacma iki mesaj atar sonra bi iki gun bakmazsin. online oyun falan oynarsin maks.. en azindan oturmaktan, hareketsizlikten ve kotu beslenmeden omrun kisalir. 23yasindaysan sadece <50senen var demektir. sayili zaman cabuk gecer. cok fazla umit etmeye gerek yok. umit seni zehirler. kasma ve kabul et bence. şu son cümleyi not ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 rol yapma kendin ol diyenler gerçekten karı kız işini bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 kari kiz yapmanin tek olayi rol yapmak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Xavier Bonde - Holy Book of the Men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ginaly said: rol yapma kendin ol diyenler gerçekten karı kız işini bilmiyor. yada baya yakışıklı veya çükübüyük. rol yapmaya ihtiyacı yok belki senin gibi zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 haci uzun yillar sonunda illa ki yanina birisini vericekler ya da yanina birisini alacaksin. ama onun yaninda da yalniz olacaksin. aksam eve gelince aptal bi tv kanalinda, daha onceden izledigin vasat bir filmi izlerken "acaba baskasi ile birlikte olabilir miydim?" diye dusuneceksin ama bunun imkansiz oldugunu da bileceksin.. rol yapip rol yapmama olayi da senin icin manasiz.. neyin rolunu yapacaksin? olmayacak yani, ustunde emanet duracak. sen de herkes gibi dandirik bir yapaylikta oldugunu bileceksin. adeta cakma sarisinlar gibi duracaksin. dipten o siyah sac gurul gurul cikiyor olacak hep. herkes cakma oldugunu bilecek yani.. rol yapacak bisiyin yok hacit. olsaydi su ana kadar olurdu yani. onnun icin bosver sen. baska seylerle ilgilen. bosver bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 kismet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Doğru diyorsun güzel söylüyorsun da yazar henüz üniversite öğrencisi olduğundan hiçbirşey için geç değil. Zamanla kendini bulup bu işlere ufaktan giriş yapacak özgüven lazım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar