Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quest for kız arkadaş

hollwanderrr

Öne çıkan mesajlar

RamsesII said:

fenn said:

Bmw al o halleder kız işini

/summon senko

ha biri de yukarıda kültürlü sosyal ol yok şişman ya da kaslı olman bişey farketmiyo demiş.

BSG diyorum o arkadaşa ve patinin en büyük kolpacısı title'ını unofficial olarak veriyorum.

Manyak mısınız siz lan? Ya da zihin mastürbasyonu yapıp içinizi rahatlatıyorsunuz başka açıklaması olamaz.Elim ayağım titriyo yorumların bazılarını gördükçe

:)
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

fenn said:

Bmw al o halleder kız işini

/summon senko

ha biri de yukarıda kültürlü sosyal ol yok şişman ya da kaslı olman bişey farketmiyo demiş.

BSG diyorum o arkadaşa ve patinin en büyük kolpacısı title'ını unofficial olarak veriyorum.

Manyak mısınız siz lan? Ya da zihin mastürbasyonu yapıp içinizi rahatlatıyorsunuz başka açıklaması olamaz.Elim ayağım titriyo yorumların bazılarını gördükçe

http://i.imgur.com/YbAsqFO.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

haci forever alone'sun.

kabul etmeyip kasmani anliyorum ama bi caresi yok...

kafana takma. evde tv'de dandik filmler yayinlayan kanallara bak. onlardaki kotu filmleri izleyerek aburcubur ye kendi kendine. yemek sepetinden 3hamburger ismarla ve yaninda litrelik bira ic. plastik sisede.

siseleri bir kenarda biriktir.. pizza ve hamburger coplerini de ayri bir kenarda. haftadan haftaya temizlersin devasa bir posetle.

arada buraya girer sacma iki mesaj atar sonra bi iki gun bakmazsin. online oyun falan oynarsin maks..

en azindan oturmaktan, hareketsizlikten ve kotu beslenmeden omrun kisalir.

23yasindaysan sadece <50senen var demektir. sayili zaman cabuk gecer.
cok fazla umit etmeye gerek yok. umit seni zehirler. kasma ve kabul et bence.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

haci forever alone'sun.

kabul etmeyip kasmani anliyorum ama bi caresi yok...

kafana takma. evde tv'de dandik filmler yayinlayan kanallara bak. onlardaki kotu filmleri izleyerek aburcubur ye kendi kendine. yemek sepetinden 3hamburger ismarla ve yaninda litrelik bira ic. plastik sisede.

siseleri bir kenarda biriktir.. pizza ve hamburger coplerini de ayri bir kenarda. haftadan haftaya temizlersin devasa bir posetle.

arada buraya girer sacma iki mesaj atar sonra bi iki gun bakmazsin. online oyun falan oynarsin maks..

en azindan oturmaktan, hareketsizlikten ve kotu beslenmeden omrun kisalir.

23yasindaysan sadece <50senen var demektir. sayili zaman cabuk gecer.
cok fazla umit etmeye gerek yok. umit seni zehirler. kasma ve kabul et bence.

şu son cümleyi not ettim
Sosyal ağlarda paylaş

haci uzun yillar sonunda illa ki yanina birisini vericekler ya da yanina birisini alacaksin. ama onun yaninda da yalniz olacaksin.

aksam eve gelince aptal bi tv kanalinda, daha onceden izledigin vasat bir filmi izlerken "acaba baskasi ile birlikte olabilir miydim?" diye dusuneceksin ama bunun imkansiz oldugunu da bileceksin..

rol yapip rol yapmama olayi da senin icin manasiz.. neyin rolunu yapacaksin? olmayacak yani, ustunde emanet duracak. sen de herkes gibi dandirik bir yapaylikta oldugunu bileceksin.

adeta cakma sarisinlar gibi duracaksin. dipten o siyah sac gurul gurul cikiyor olacak hep. herkes cakma oldugunu bilecek yani..

rol yapacak bisiyin yok hacit. olsaydi su ana kadar olurdu yani.

onnun icin bosver sen. baska seylerle ilgilen. bosver bunlari.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...