sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Trolleme arkadaşım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 xunn said: season 7 episode 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 sipeyskeyk said: Trolleme arkadaşım :) troll yok tümüyle gerçek, kız düşüncelerimi falan da hiç sallamıyordu konuşurken oysa ki 10x daha zekiydim ondan(belki değilimdir zekiyim ama kızlara yetemiyorum QQ oldu tam bu). niye böyle oluyor lan, çok ezik yaklaşıyorum herhalde hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 yaş kaç müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 üni öğrencisiyim dedim ya, ek bilgi vereyim okulu uzattım, ordan yeterli bir tahminde bulunursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 foto koyda konuşsun millet, mrk etme dalga geçmez kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Şehir istanbul mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Adam videoyu yapmış sadece fotoğrafı insert edeceği kısım eksik bait liyor çocuğu. Koyma birader foto filan, koyacaksan da bir daha okuma burayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 upload ettim, dosyalarıda sildim gitti direk daha dönüşü yok o işin olm ps. bide ayıp olur yapmam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 @Daesu sen çok tehlikeli adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 sipeyskeyk said: Adam videoyu yapmış sadece fotoğrafı insert edeceği kısım eksik bait liyor çocuğu. Koyma birader foto filan, koyacaksan da bir daha okuma burayı :) burada kimin bana ne yazdığı önemli değil, reelde tanıdığım insanların haberi olmasın, burdan biri illa stalklar beni bulur tanıdıklara ifşa eder beni Daesu said: upload ettim, dosyalarıda sildim gitti direk daha dönüşü yok o işin olm ps. bide ayıp olur yapmam zaten video 10/10 ama bait çok zayıf yakışmadı, insanın not kırası geliyor ha tabi videoyu bufflamak için denemeye değerdi diyorsun, bi yerde haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 bu arada first update: insanlıktan çıkmış sakalı komple kestim, bıyığa ayar verdim, bildiğin bıyığım var şu an, bıyıkla takılıcam bi süre, saçları da berbere gidip kestiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 yok içten dedim, biz bufflardık burda seni akşama 2 düşürürdün direk yada http://i.imgur.com/Z54B2tD.gif şakaşaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Daesu said: foto koyda konuşsun millet, mrk etme dalga geçmez kimse http://new3.fjcdn.com/thumbnails/comments/Blank+_86388933895bc592fcb0cec75f466f3e.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 SenariouS said: 5 yilsa azmis abi ol gitsin 5x52= 260 ediyo abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 pascalnouman said: xunn said: season 7 episode 1 http://i.imgur.com/Jzj2bij.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 scorch said: 1. kendine bir spor faaliyeti bul, illa kas basıcam arnold olacam sahilde bütün kızlar bana ve baklavalarıma bakacak fantazilerine de girme. sen sporu yapana kadar senden yıllar önce o yolu geçmiş birileri her zaman olacağını unutma o yüzden sporu kendi sevdiğin şekilde yap. misal kapalı havuz vs. varsa çevrende en ideal başlangıç o hem yormaz hem eğlenceli hem dinlendirici. + kondisyon yüklediği için dal gibi adam nasıl 5 posta gitti diye hayrete düşürürürsün kızları olurda karşına bir -suprise fuck- çıkarsa. 2. tipsizim demişsin de dünyanın yarısı tipsiz zaten kızların da öyle ama baksan hepsi bir manken edası ile gezmesini bilir, it's called makyaj canım. sende berberini değiştir kuaför'den hallice bir berber bul kendine mümkünse apaçi leveli düşük olsun. onlar sana bakıp abooo bu ne diyip ihtiyacın olan düzeltmeleri yaparlar. 3. sosyalleşmeye kasma, genel kültürünü arttır. herşeyden bişey öğren spesifik kızlarında ilgisini çekecek konularda master yap. ama çok feminen konular olmasın onları kendi aralarında da konuşuyorlar zaten daha erkeklerin bilebileceği türden şeyler olsunlar ki senin bilgi birikimin referans noktaları olsun. - en basitidinden, ülke kezbanlarının %90'ı ingilizce leveli: HANZO. İngilizcen iyi ise zırt pırt ay şu neydi diye soran tipler türemeye başlar etrafında. yeter ki iyi olduğunu göster onlara :p 4. 3. maddeyi success yaptığında zaten bir kominite bulacaksın çevrende, check et işe yarar kız var mı hoşlaştığın. - erkek arkadaşım var cevabına karşın her zaman hayvanlık kartını hazır tut: "ben arkadaşın var mı diye mi sordum takılalımmı falan dedim" diye lafı çevirip iyice pişkinliğe vur, ay ben pardon vs. diye geri basma. O durumda sana erkek arkadaşını söyleyen kızdan zaten sana hayır gelmez, kendi çevresindeki kızlara da zehiri yayacağı için en temizi altın vuruş yapıp grubu dağıtmak. söylediğim cümleyi kerteriz alıpta cümle kurmak senin işin. güzel bir elek sistemi yaratıyor ;p 5. Hanzo olmaktanda çekinme, türk kızları ile ilgileneceksen illa bir miktar -biraz fazlaca hatta- maçoluk katman yararına olacaktır. höt zöt yapınca AY BU BENİiİ KORRRUUUURRR Kİİİİİ tribine giren kız çog olur. 6. evlilik mevlilik gibi hayallere kapılma, öyle bişi olacaksa zaten o lap diye oluyor zamanı gelince, her kız arkadaşını skor gözüyle gör geç... daha gençsin. (kızlarında, üzülüp,acıyıp vermek, şevkat seksi gibi tanımları olduğunu unutma) 7. kendin olma, kendin olduğun için bugüne kadar yanlız kalmışsın zaten. o taktiği verenin suratına ekleştir. 8. bir kadından asla kadın icin taktik alma, vermezler. ASLA vermezler boş yere işi batırır geçersin. şunlar önemli şeyler, güzel şeyler yazılmış. ama üstüne bi kaç bişi diyecem. "kendin olma" bence yanlış bir söz. "kendin ol", ama şu anki kendin olma. yapay karizma kasmak yerine, sevdiğin konularda kendini geliştirmeli insan. hobilerinin üstüne yüklenmek, o alanlarda yeni deneyimler elde etmek, kendine olan güveni de sağlamlaştırıyor. ne kadar çok şey biliyorsan ve deneyimlemişsen, başarı hissi de artıyor. özgüven için en önemli şey de bu "bir şeyler başardım" düşüncesidir. şişman olunca çirkin olursun diye bişi yok. arnold gibi 200 kilo biceps kası çıkardığın zaman daha yakışıklı, daha sempatik, daha karizmatik olacaksın diye de bi hadise yok. ancak şişman olacaksan bile spor şart. vücudu derli toplu ve zinde tuttuğun zaman vücudunun gücünü arttıracaktır bu da haliyle yine özgüveni arttıran bi husus. kas yapıcam sosyal olacam değil, kültürünü geliştirmeye bak. Marty said: ozguven onemli. hatunun yaninda, osbir cekmekten ellerim nasir oldu, bu da yuz vermez, ben cirkinim diye dusunursen ordan basarili cikman mumkun degil. dpsim cok iyi, gerekirse tanklarim, sunu kafalayayim da bu gece bos gecmesin, bu olmazsa o olur, o olmazsa baskasi olur, dunyada hatun mu yok diye dusun. cirkin olmak da sikinti degil, herkes birilerine gore cirkin. kendin ol tavsiyesini de aynen sktr et. git arkadaslarinin yaninda kendin ol. kizlarin yaninda pic ol. 4s kuralini unutma. saka gibi geliyo cok muhabbeti olunca ama gercek malesef. bir de sosyal olmak zaman kaybi falan diyip kiz arkadas pesinde kosman biraz garip acikcasi. tamam hormonlar tavan yapti duvarlara tirmaniyosun da, ya o asosyallikten azcik cikacaksin ya da eve guzel bi sabun stogu yapacaksin nasirli nasirli devam edeceksin. kendini kizin yerine koy, bir tarafta beraber zaman geciren,muhabbet eden, alkollu ortama girdigi insanlar var, obur tarafta her boka ya yok ben gelmiyim diyen, yok raidim var bokum var diyip ortamdan kacan biri var. sonra o tip geliyo bi anda durup dururken yakinlasmaya basliyo. LAN NOLUYO der hatun tabi. oyle hatunu bi anda kafalayayim, sirf seks icin gelsin gitsin muhabbet falan etmeye kalkmasin, gereksiz zaman kaybettirmesin, oyle bisey yok. yani olur da, sen 40ina gelirsin, tecrube tavan olur, ozguvenin tavan olur, cebinde paran olur, hatun islana islana gelir. o zaman olur. o zamana kadar calisacaksin. baslayacagin en kolay ilk yer, kuafor demisler + kiyafet ve spor. zaten bunlarla bi kendine ceki duzen ver, ozellikle spor ozguven verir. ordan al yuru. şunlara da katılıyorum, ekliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 http://images.rapgenius.com/94ed87b64a943842273e9be4b442dd1c.793x645x1.png tfw no gf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 hiç gülmedim videoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Daesu said: upload ettim, dosyalarıda sildim gitti direk daha dönüşü yok o işin olm ps. bide ayıp olur yapmam zaten güvenmeyin buna, pis quakeci, "rocket launcher'ı al, izin veriyorum" diyip ensene railgun dayayan tiplerden farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Bone said: scorch said: 1. kendine bir spor faaliyeti bul, illa kas basıcam arnold olacam sahilde bütün kızlar bana ve baklavalarıma bakacak fantazilerine de girme. sen sporu yapana kadar senden yıllar önce o yolu geçmiş birileri her zaman olacağını unutma o yüzden sporu kendi sevdiğin şekilde yap. misal kapalı havuz vs. varsa çevrende en ideal başlangıç o hem yormaz hem eğlenceli hem dinlendirici. + kondisyon yüklediği için dal gibi adam nasıl 5 posta gitti diye hayrete düşürürürsün kızları olurda karşına bir -suprise fuck- çıkarsa. 2. tipsizim demişsin de dünyanın yarısı tipsiz zaten kızların da öyle ama baksan hepsi bir manken edası ile gezmesini bilir, it's called makyaj canım. sende berberini değiştir kuaför'den hallice bir berber bul kendine mümkünse apaçi leveli düşük olsun. onlar sana bakıp abooo bu ne diyip ihtiyacın olan düzeltmeleri yaparlar. 3. sosyalleşmeye kasma, genel kültürünü arttır. herşeyden bişey öğren spesifik kızlarında ilgisini çekecek konularda master yap. ama çok feminen konular olmasın onları kendi aralarında da konuşuyorlar zaten daha erkeklerin bilebileceği türden şeyler olsunlar ki senin bilgi birikimin referans noktaları olsun. - en basitidinden, ülke kezbanlarının %90'ı ingilizce leveli: HANZO. İngilizcen iyi ise zırt pırt ay şu neydi diye soran tipler türemeye başlar etrafında. yeter ki iyi olduğunu göster onlara :p 4. 3. maddeyi success yaptığında zaten bir kominite bulacaksın çevrende, check et işe yarar kız var mı hoşlaştığın. - erkek arkadaşım var cevabına karşın her zaman hayvanlık kartını hazır tut: "ben arkadaşın var mı diye mi sordum takılalımmı falan dedim" diye lafı çevirip iyice pişkinliğe vur, ay ben pardon vs. diye geri basma. O durumda sana erkek arkadaşını söyleyen kızdan zaten sana hayır gelmez, kendi çevresindeki kızlara da zehiri yayacağı için en temizi altın vuruş yapıp grubu dağıtmak. söylediğim cümleyi kerteriz alıpta cümle kurmak senin işin. güzel bir elek sistemi yaratıyor ;p 5. Hanzo olmaktanda çekinme, türk kızları ile ilgileneceksen illa bir miktar -biraz fazlaca hatta- maçoluk katman yararına olacaktır. höt zöt yapınca AY BU BENİiİ KORRRUUUURRR Kİİİİİ tribine giren kız çog olur. 6. evlilik mevlilik gibi hayallere kapılma, öyle bişi olacaksa zaten o lap diye oluyor zamanı gelince, her kız arkadaşını skor gözüyle gör geç... daha gençsin. (kızlarında, üzülüp,acıyıp vermek, şevkat seksi gibi tanımları olduğunu unutma) 7. kendin olma, kendin olduğun için bugüne kadar yanlız kalmışsın zaten. o taktiği verenin suratına ekleştir. 8. bir kadından asla kadın icin taktik alma, vermezler. ASLA vermezler boş yere işi batırır geçersin. şunlar önemli şeyler, güzel şeyler yazılmış. ama üstüne bi kaç bişi diyecem. "kendin olma" bence yanlış bir söz. "kendin ol", ama şu anki kendin olma. yapay karizma kasmak yerine, sevdiğin konularda kendini geliştirmeli insan. hobilerinin üstüne yüklenmek, o alanlarda yeni deneyimler elde etmek, kendine olan güveni de sağlamlaştırıyor. ne kadar çok şey biliyorsan ve deneyimlemişsen, başarı hissi de artıyor. özgüven için en önemli şey de bu "bir şeyler başardım" düşüncesidir. şişman olunca çirkin olursun diye bişi yok. arnold gibi 200 kilo biceps kası çıkardığın zaman daha yakışıklı, daha sempatik, daha karizmatik olacaksın diye de bi hadise yok. ancak şişman olacaksan bile spor şart. vücudu derli toplu ve zinde tuttuğun zaman vücudunun gücünü arttıracaktır bu da haliyle yine özgüveni arttıran bi husus. kas yapıcam sosyal olacam değil, kültürünü geliştirmeye bak. Marty said: ozguven onemli. hatunun yaninda, osbir cekmekten ellerim nasir oldu, bu da yuz vermez, ben cirkinim diye dusunursen ordan basarili cikman mumkun degil. dpsim cok iyi, gerekirse tanklarim, sunu kafalayayim da bu gece bos gecmesin, bu olmazsa o olur, o olmazsa baskasi olur, dunyada hatun mu yok diye dusun. cirkin olmak da sikinti degil, herkes birilerine gore cirkin. kendin ol tavsiyesini de aynen sktr et. git arkadaslarinin yaninda kendin ol. kizlarin yaninda pic ol. 4s kuralini unutma. saka gibi geliyo cok muhabbeti olunca ama gercek malesef. bir de sosyal olmak zaman kaybi falan diyip kiz arkadas pesinde kosman biraz garip acikcasi. tamam hormonlar tavan yapti duvarlara tirmaniyosun da, ya o asosyallikten azcik cikacaksin ya da eve guzel bi sabun stogu yapacaksin nasirli nasirli devam edeceksin. kendini kizin yerine koy, bir tarafta beraber zaman geciren,muhabbet eden, alkollu ortama girdigi insanlar var, obur tarafta her boka ya yok ben gelmiyim diyen, yok raidim var bokum var diyip ortamdan kacan biri var. sonra o tip geliyo bi anda durup dururken yakinlasmaya basliyo. LAN NOLUYO der hatun tabi. oyle hatunu bi anda kafalayayim, sirf seks icin gelsin gitsin muhabbet falan etmeye kalkmasin, gereksiz zaman kaybettirmesin, oyle bisey yok. yani olur da, sen 40ina gelirsin, tecrube tavan olur, ozguvenin tavan olur, cebinde paran olur, hatun islana islana gelir. o zaman olur. o zamana kadar calisacaksin. baslayacagin en kolay ilk yer, kuafor demisler + kiyafet ve spor. zaten bunlarla bi kendine ceki duzen ver, ozellikle spor ozguven verir. ordan al yuru. şunlara da katılıyorum, ekliyim. kiz tavlama uzmanimiz bone konustu (tu) engin tecrubesini paylastigi icin tesekkur edin cocuga, zed in zamaninda actigi kiz tavlama sitesini okumus hatim etmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Gizli said: hiç gülmedim videoya xunnlu kısım hariç baya iyiydi onu koymasaymış ya da 4. bir ":)" mesajı olaymış iyiymiş böyle topiclerin tadı trollünde, kalanı acı gerçekler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 kız arkadaş bulmayı bir "quest" olarak tanımladığın sürece nah bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ya cocuk quest yazmakla niyeti bastan belirtiyor iste :) ISIS factionina rep kasip revered ol filan derim ben, suriyede rakka zoneunda bulabilirsin rep chain baslangicini, ordan sonra unlock ede ede gidersin. mount olarak toyota hilux aliyorsun hem exaltedda, tabardlar siyah kazirma guzel falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar