hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 preview: henüz hiç sevgilisi olmamış olan, hatta hiçbir kız tarafından hoşlanılmamış olan ben reelde eskisi kadar sık kız kovalamıyorum, son 1-2 yıl da daha ziyade internetten kovalamaya başladım. Tinderından okcupidine, izmir.netinden saçmasapan irc kanallarında bu arayışımda girmediğim delik kalmadı. amma velakin olmuyor, demin de konuştuğum kız fotomu atınca "bu ne lan, geçmiş olsun ameliyat ne zaman, allah belanı vermiş" gibi şeyler söyledikten sonra konuşmayı sonlandırdı. ama bu benim özgüvenimi etkiledi mi? tabii ki hayır. çünkü bu konuda özgüvenim uzun zaman önce minimum seviyeye ulaşmıştı. konu: bir sevgilim olsun diye internetten faaliyete devam etmeyi, reelden de tekrar faaliyete başlamayı düşünüyorum, çünkü yastık, yorganla sevişmekten bıktım ve gerçekten 2-3 aylık bir ilişkim bir kere olsa hayatımın kalanında daha mutlu olacağımı düşünüyorum. aklımda bazı fikirler ve kendimce planlar da var, ama ben sizin önerilerinizi okumak isterim. sonuç: sevgili achievementını unlock etmek istiyorum artık, hatta mümkünse karşılığında para vermeden cinsel atraksiyonlar yaşamak istiyorum, istiyorum da istiyorum. Bu konuda fikirlerinizle ve tecrübelerinizle bana yardımcı olun istiyorum. kimi basit bilgiler: -bilgisayar oyunları ve siyaset dışında hiçbir şey bilmiyorum, hiçbir konuda konuşacağım bir şey yok -orta boylu orta kilodayım, ne kaslıyım ne şişman ne de cılız. yüzüm çirkin -reelde insanlar sessiz olduğumu söyler ki öyleyim. -asosyalim ve bu durumu olabildiğince değiştirmemek istiyorum, sosyallik külfet, sosyalleşmeye harcanan vakit büyük kayıp gibi geliyor bana -hala üniversite öğrencisiyim, fakültede pek kız yok planlar: -kas yapmak için vücut çalışmak. ama bu meyvesini yıllar sonra verecek bir çaba -okuldaki klüplere falan gitmek orda kızlarla tanışmak yazılmak vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 neden uğraşıyorsun ki bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 takıntı oldu herhalde artık bunca failden sonra bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 bilgisayar oynamaya devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 fotoğrafını koy buraya da ona göre yorum yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 latin danslarına basla , yeterli kilo ver bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Annene söyle görücü usulü evlendirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 foto or gtfoto ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 tipsizlerden hoşlanan dolu kadın var yalnız. azcık karizmaya bakar. saç uzat sakal yap klasik giyin bitti sdfogk ben de tip varda sevgili yapamıyorum kötününde kötüsü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 he ayrıca kitap oku dışarı çık bi sürü eylemde bulun film izle dizi izle bi sürü şey izle ve oku ve yaşa konuşacak çok şeyin olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 bir arkadaşıma çok benziyorsunda neyse safdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyromancer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Öncelikle kendin ol, rol yapmaya çalışma derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 tipsizliğimden saç uzattım ama saçlarla daha tipsiz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Pyromancer said: Öncelikle kendin ol, rol yapmaya çalışma derim :) kadın mısın şu iğrenç taktiği vermeyin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 http://puu.sh/lhq6G/2b0e8372ad.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Shean said: Pyromancer said: Öncelikle kendin ol, rol yapmaya çalışma derim :) kadın mısın şu iğrenç taktiği vermeyin artık kadın taktikleri çok çılgın oluyor. gerçeküstü cümleler kuruyorlar, adeta paralel evrende yaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 sen bu quest'i atla, side quest'lere bak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Evet şu an bu quest sana kırmızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ginaly said: fotoğrafını koy buraya da ona göre yorum yapalım. http://ecx.images-amazon.com/images/I/91guFqdwR9L._SL1500_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 1. kendine bir spor faaliyeti bul, illa kas basıcam arnold olacam sahilde bütün kızlar bana ve baklavalarıma bakacak fantazilerine de girme. sen sporu yapana kadar senden yıllar önce o yolu geçmiş birileri her zaman olacağını unutma o yüzden sporu kendi sevdiğin şekilde yap. misal kapalı havuz vs. varsa çevrende en ideal başlangıç o hem yormaz hem eğlenceli hem dinlendirici. + kondisyon yüklediği için dal gibi adam nasıl 5 posta gitti diye hayrete düşürürürsün kızları olurda karşına bir -suprise fuck- çıkarsa. 2. tipsizim demişsin de dünyanın yarısı tipsiz zaten kızların da öyle ama baksan hepsi bir manken edası ile gezmesini bilir, it's called makyaj canım. sende berberini değiştir kuaför'den hallice bir berber bul kendine mümkünse apaçi leveli düşük olsun. onlar sana bakıp abooo bu ne diyip ihtiyacın olan düzeltmeleri yaparlar. 3. sosyalleşmeye kasma, genel kültürünü arttır. herşeyden bişey öğren spesifik kızlarında ilgisini çekecek konularda master yap. ama çok feminen konular olmasın onları kendi aralarında da konuşuyorlar zaten daha erkeklerin bilebileceği türden şeyler olsunlar ki senin bilgi birikimin referans noktaları olsun. - en basitidinden, ülke kezbanlarının %90'ı ingilizce leveli: HANZO. İngilizcen iyi ise zırt pırt ay şu neydi diye soran tipler türemeye başlar etrafında. yeter ki iyi olduğunu göster onlara :p 4. 3. maddeyi success yaptığında zaten bir kominite bulacaksın çevrende, check et işe yarar kız var mı hoşlaştığın. - erkek arkadaşım var cevabına karşın her zaman hayvanlık kartını hazır tut: "ben arkadaşın var mı diye mi sordum takılalımmı falan dedim" diye lafı çevirip iyice pişkinliğe vur, ay ben pardon vs. diye geri basma. O durumda sana erkek arkadaşını söyleyen kızdan zaten sana hayır gelmez, kendi çevresindeki kızlara da zehiri yayacağı için en temizi altın vuruş yapıp grubu dağıtmak. söylediğim cümleyi kerteriz alıpta cümle kurmak senin işin. güzel bir elek sistemi yaratıyor ;p 5. Hanzo olmaktanda çekinme, türk kızları ile ilgileneceksen illa bir miktar -biraz fazlaca hatta- maçoluk katman yararına olacaktır. höt zöt yapınca AY BU BENİiİ KORRRUUUURRR Kİİİİİ tribine giren kız çog olur. 6. evlilik mevlilik gibi hayallere kapılma, öyle bişi olacaksa zaten o lap diye oluyor zamanı gelince, her kız arkadaşını skor gözüyle gör geç... daha gençsin. (kızlarında, üzülüp,acıyıp vermek, şevkat seksi gibi tanımları olduğunu unutma) 7. kendin olma, kendin olduğun için bugüne kadar yanlız kalmışsın zaten. o taktiği verenin suratına ekleştir. 8. bir kadından asla kadın icin taktik alma, vermezler. ASLA vermezler boş yere işi batırır geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ozguven onemli. hatunun yaninda, osbir cekmekten ellerim nasir oldu, bu da yuz vermez, ben cirkinim diye dusunursen ordan basarili cikman mumkun degil. dpsim cok iyi, gerekirse tanklarim, sunu kafalayayim da bu gece bos gecmesin, bu olmazsa o olur, o olmazsa baskasi olur, dunyada hatun mu yok diye dusun. cirkin olmak da sikinti degil, herkes birilerine gore cirkin. kendin ol tavsiyesini de aynen sktr et. git arkadaslarinin yaninda kendin ol. kizlarin yaninda pic ol. 4s kuralini unutma. saka gibi geliyo cok muhabbeti olunca ama gercek malesef. bir de sosyal olmak zaman kaybi falan diyip kiz arkadas pesinde kosman biraz garip acikcasi. tamam hormonlar tavan yapti duvarlara tirmaniyosun da, ya o asosyallikten azcik cikacaksin ya da eve guzel bi sabun stogu yapacaksin nasirli nasirli devam edeceksin. kendini kizin yerine koy, bir tarafta beraber zaman geciren,muhabbet eden, alkollu ortama girdigi insanlar var, obur tarafta her boka ya yok ben gelmiyim diyen, yok raidim var bokum var diyip ortamdan kacan biri var. sonra o tip geliyo bi anda durup dururken yakinlasmaya basliyo. LAN NOLUYO der hatun tabi. oyle hatunu bi anda kafalayayim, sirf seks icin gelsin gitsin muhabbet falan etmeye kalkmasin, gereksiz zaman kaybettirmesin, oyle bisey yok. yani olur da, sen 40ina gelirsin, tecrube tavan olur, ozguvenin tavan olur, cebinde paran olur, hatun islana islana gelir. o zaman olur. o zamana kadar calisacaksin. baslayacagin en kolay ilk yer, kuafor demisler + kiyafet ve spor. zaten bunlarla bi kendine ceki duzen ver, ozellikle spor ozguven verir. ordan al yuru. edit kizlarla konusacak birseyim yok demissin, ya tabi ki olmayacak. benim de yok. ne konusulur kizlarla politika mi konusucaksin. okul varsa, bitirince napicaksin, hayallerini planlarini sorcaksin, gercekten ilgileniyomus gibi dinleyeceksin. is varsa o sana is ortaminda dedikodu anlatacak. o sana 1/10 komiklikte bir sey anlatacak, sen ona 5/10 gibi gulup detaylara ineceksin. aralardan soru cikaracasin. kiz konusacak sen dinleyeceksin. bi de degisik keyifli anlatacak hikayen varsa arada anlaticaksin. hepsini bir arada verip tuketme. zaten asosyalsen cok da yoktur. hic yoksa da birsey anlatayim diye ALAR dustu ninjaladim vs diye wow hikayesi anlatma. ve herkese yanas, ne kadar cok deneme o kadar cok tecrube. gidip CIKALIM MI falan dersin gerci sen simdi, oyle yapma. normal muhabbetin arasinda, gel surda bi cay icelim de. ya da ben surada cay kahve icicem vaktin varsa gel de. gel ben seni gotureyim deme gelisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 kendin olacaksın yoksa çakma cool olursun bi işe yaramaz yalan söylemeyeceksin ezik gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar