mahseer898 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 g2 kullanıyordum lg arayüzünden sıkıldığım için diğer markalara bakıyorum. ancak alacak bir şey bulamıyorum.1000 lira gibi bir bütçe ile bakındım biraz uygun bir şey bulamadım. bütçeyi artırıyorum yine problem yine problem. iphone 6 dan başka sorunsuz telefon göremiyorum piyasada uygun olarak. hepsinin birer handikapı var. note 4 şebeke sorunu g4 ekran yanması mı ne diyorlar z3 kamera pembeleşme g3 2k ekran yüzünden çok ısınması ve batarya süresinin az olması vs vs vatanda ip5s 1500 e düşmüş ama 5s küçük gelir muhtemelen 6 alacağım. 1 saattir telefon bakıyorum alınacak telefon göremedim. varsa farklı önerisi olan alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 5s küçük gelmez ya 6 dan azıcık daha küçük. ayrıca power butonu üstte mikrofon slotu üstte bence 6ya göre daha güzel özellikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 bende de g2 var şu an değiştirmeye kıyamıyorum. rom falan yükle hareket gelsin. adamlar zamanında ne telefon yapmış ya helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 g3 var bende. bir kere ısınmadı telefon ne ısınması. batarya sorununu bilmiyorum, karşılaştırmadım ama her akıllı telefon gibi yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Dynun said: bende de g2 var şu an değiştirmeye kıyamıyorum. rom falan yükle hareket gelsin. adamlar zamanında ne telefon yapmış ya helal olsun Aynen öyle. 1 sene boyunca baya custom rom deneyimim oldu. En son power rom kullanıyordum. Ancak ısınma ve sarı leke gibi problemler yüzünden sattım. Kardeşimde iPhone 6 var alıp kurcalıyorum ısınamıyorum. Ancak diğer seçeneklere bakıyorum "sorunsuz" olarak başka seçenek yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 iPhone 6S alınır artık. Ya da 6 Plus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Ben de telefon bakıyorum hala. Aklımda G4 var. Parmakizi sensörü olsa çok güzel olacaktı. Yılbaşında kampanya ve erken dönem G5 beklentisi yüzünden bir türlü sipariş vermedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 ben şu HTC nin ayfon çakması telefonunu çok beğendim aslında ama parasına değmiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 g4 kullanıyorum ekran yanmsı ne ola ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 2bin liraya kadar çıkabiliyorsan metal kasa telefonlara geçmenin vakti gelmiş g4 un tek şikayet ettiğim tarafı plastiği ve form faktoru s6 yada ayfon falan kullanınca az bişi çok daha rahat geliyor eline g4 e nazaran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 iphone 5s al geç. yıllar sonra hakkında 3310 gibi bahsedilecek bir telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 5" den 4" e iniş zor ve sert olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 gerçi evet büyük ekrana alışanın geri dönmesi zor olabilir. inat ettim büyük telefon kullanmayacam ben mesela. tadını almamam lazım.geçen ay 4. yılına girdi emektar 5'im. bozulursa yine 5 alırım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 s5 en iyi, 50 kere düşürdüm deniz vs dahil çizilmiyor bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 zenfone 2. çok temiz cihaz fiyat/performansı akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 mahseer898 said: iphone 6 dan başka sorunsuz telefon göremiyorum piyasada uygun olarak. hepsinin birer handikapı var. note 4 şebeke sorunu bu neymiş yav. note 4 kullanıyorum, 3 ayrı hattım var, hiç birinde şebeke sorunu diye bir şey ile uğraşmadım. sana aktaran zırvalamış olabilir mi? bu arada iphone 6 da sorunsuz telefon değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Ekran yanması : https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Ekran_yanması Shift delete ve dh de bu sorunu yaşayanlar mevcut. Note 4 şebeke sorunu yaşayanlar : mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=99621364&p=1#99621364 Samsung s6 ve htc nin m8 m9 gibi modelleri sanki daha masum gibi öyle dışarıya taşan bir sorununu duymadım henüz. Siz ne dersiniz? Edit : zenfone 2 fiyatı yüzünden dikkatimi çekmişti ekran parlaklığını görünce direk soğudum telefondan. Ip5s ise cidden efsane olur tek el kullanım ve pratiklik açısından ancak ekran boyutu üstte yazıldığı gibi g2 den sonra üzer beni. Ip6s yurt dışı veya ip6 üzerinde yoğunlaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Donanimhabere ne bakiyosun abi. Adam yozgatta sebeke sorunu yasiyorum diye geziyo. Sen etilerde keyfinden oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 m8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Esh said: Donanimhabere ne bakiyosun abi. Adam yozgatta sebeke sorunu yasiyorum diye geziyo. Sen etilerde keyfinden oluyosun. Hayatının %99.9 u şehrin göbeğinde geçen kişilerin Yozgattaki bu adama bakıp turkcell iyi diğerleri tırt demesi de bana gına getirmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Sorunsuz telefon, akıllı telefonlar çıkmadan önceydi. Akılsız olunca sorunda olmuyor demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 git S5 al sonra gel teşekkür et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 samsung lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 stormeagle said: Sorunsuz telefon, akıllı telefonlar çıkmadan önceydi. Akılsız olunca sorunda olmuyor demek dude that's deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 note hariç samsung diyen var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar