Grego Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 chrome said: KuddusiMavra said: Laurelin said: fizban said: Anlamayanlarla evet. Sana cevap verecek kadar enerji harcamaya degmez cunku, bilgi katmqya calistim, anlamayinca dalga geciyorum seninle. http://i.imgur.com/WYo64By.png zavallı,yalnız,psikolojik olarak bunalımın dibine vurmuş çıkmış, bir daha vurmuş bir daha çıkmış ve fakat ne yazık ki bunalım bağımlısı olmuş,sevgiden,saygıdan,terbiyeden nasibini alamamış, paticikten başka sosyal ortamı olmayan arya kızımız işsiz üniversiteli patidaşına sempatiklik yaparmış.ne kadar tatlı.ne kadar şeker. Ozelini foruma acma cesareti gostermis birini boyle yargilayamazsin. 10 da biri degilsin sen onun. Ben mod olsam banlardim seni su mesajindan sonra baymadı mı artık bu. özelini foruma açması kendi üslubunda nasıl bir değişiklik yaratmıyorsa ve yaratması da gerekmiyorsa, kendi yazdıklarına alacağı cevap konusunda da bundan dem vurmak gereksiz. kuddusi nin yazdığı her birşeyde biraraya gelince sesi çıkabilen liseliler gibi adamın başına üşüşiüyorsunuz, sabır da bir yere kadar. saçmalıyorsa da saçmalasın adam, ne ayak bu bullying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 aynen sequoya karşı aryayı savunsamda bu kadar üstüne gitmemeniz lazım bir insanın, sakinleşin uyuyun abi saat kaç olmuş, ille birinin gelip kilitlemesine gerek yok konuyu, ya da konuya dair konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Harbiden ya şu toplu linç olayını bırakın artık. Üstelik sonradan gelen yancı mesajlar olmasa laurelin zaten çok güzel vermiş cevabını. Siz böyle mesaj atarak kendi arkadaşınızı da eziyorsunuz farkında değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Topluca Laurelin'e dalalım bence. Plot twist olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 ben kendi adıma konuşayım kimseyi savunmuyordum, milliyetçilikten beyni erimiş artık kendini mit ajanı sanıyor adam ve saçmalığına karşı saygısızlık addettiği her şeye amansızca saldırıyor, alay edilmeyi hak ediyor. onu geçtim alay edilmesi gerek, bunun dışında onu kendine getirecek pek bi şey olduğunu sanmıyorum. ek olarak kimse hadi kuddusiyi linç edelim diye arasında anlaşmıyor, çok kişiye hedef olmasına sebep olacak hareketleri yapan kuddusi. çok düşünüyorsanız kuddusiyi, bu yolun zararlı olduğunu düşünüyorsanız, o hareketleri yapmasını engelleyin, konuşun edin, tamam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 cetonun neyini savunuyorsunuz ya. tayyibin karikature kizmasiyla ayni seviye herifin su yaptigi. he onu da onayliyorsaniz ok tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Çeto ayıp ediyosun haa.. Sen de kendinden 20 yaş küçük adamlarla bira içip kendince "deep paticik" diye arkadaş grubu falan kuruyorsun napalım sana şimdi 50 yaşında adam internetten arkadaş arıyor mu diyelim? Bu Arya'ya ikinci terbiyesizlik yapışın, bu şekilde devam edersen toplayıp içmeye götürdüğün 3-5 eleman dışındaki insanlar nefret edecek senden haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 ya kuddusi bayadir satasiyorda anlatamadim ben ona derdimi, olay cyberbullying degil problem tamamen fikirlerin ve internet personalarinin tartisilmasi, nedense kuddusi hep bunu kisisel algiliyor kendi kutsalina dokunulunca cok sert tepki veriyor ben postlarimda kuddusinin ne kisiligine nede goruntusune herhangi bir elestiri yapmadim, su yaptigim imajda bile sirf surekli koydugu sigara icen simelyi baz aldim gercek goruntusu yerine. ne gercek adini aniyorum burda nede meslegini yasini vs kisisel saldiri yoktur benum uslubumda, ideolojilere, fikirlere filan cok acimasiz dalarim ama bunu yaparken kisinin kendini incitmemek icin gayret ederim, cok sukur 15 senede bir tek tortanic bolumunden oyunu acimadan bombaladigim icin ban yedim surda :P ismimi kullanarak ozelime saldirmasi cirkin iste tipki uyarilar nedeni ile anca biraktigi baci muhabbeti gibi, ben ne zaman siyasi gorusunu elestirsem direk ad hominem yiyorum ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 caps sorun degilde o capsin icine "cevap vermeyin, gormezden gelin" yazinca sorun oluyor, ad hominem oluyor. velhasil adama cok agir girisiyorsunuz bu aralar, eskiden komikti (cunku hakliydiniz) fakat simdilerde iyiden iyiye goze batmaya basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 ya arkasında olduğumuz monitörlerden bile birbirinizi ne güzel analiz ediyorsunuz işte arya, sonuçta şurada düzgün bir tartışma ortamı sağlanabilir herkesin bir adım geri atıp, empati yapmasıyla haklıyı haksızı cidden bilmediğimden bu kadar iyimserimdir belki. aynısı kuddusi içinde geçerli şurada ne güzel ciddi konular dönüyor, kuddusi sende görüşlerini biraz yumuşatarak söyle hem hedef olma hemde şu tartışma olmasın yani. ben birden bire neden sevgi pıtırcığı oldum bilmiyorum ama patiyi seviyorum ve o kadar yıldan sonra şöyle ciddi topiklerde böyle konu dışında çıkılıp insanların birbirini kırması hoş değil, bugün kuddusi yarın ben etc. olay bağımlı düşünmeye gerekte yok. kişisel saldırılar hiç yakışmıyor şu foruma, hani şükrüye kel deriz, same fanboy deriz, bıktırdın, sus deriz onlar ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 kahvaltıyı ırakta mı rusyada mı suriyede mi yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Dalgayı fln bırakın abi, vaziyet alın.Haftaya buralar çok karışıcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 600 asker ile eğitim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 600 askerle butun ortadoguyu aliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 harbiden kuddusinin yazdigi her olayda liseliye baglamaniz ayri konu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 nabza göre şerbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Abi adam içerden bilgi almış gibi artistlik yapmış sonra haberin öyle olmadığı anlaşılmış millet de testis geçmiş ne var bunda. Kafa göz laurein e dalması antropozun sert geçtiğini gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 dana22 said: harbiden kuddusinin yazdigi her olayda liseliye baglamaniz ayri konu.. kim liseliye bagliyor bi tekrar oku istersen mesajlari. ben zaten biliyordum yea diye sacmalayan kendisi. haberin asli farkli cikinca kiviran kendisi. dalga gecilince rage acip triplere giren hakaret eden de kendisi. ama liseliye baglayan baskasi oyle mi? sasirdiniz iyice. adamla ugrasiyorsunuz diyosunu da haksiz yere sanki soylenenler. he bu dediklerim de sadece sana diyormusum gibi gelmesin savunmaya calisanlara soyluyorum. sicip sivamis ztaen kendi siz de tuy dikiyorsunuz finishing touch olarak resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 çeto birşey yazsında biz de dalgamızı geçelim diye pusuda bekleyen çok kişi var patide. catze çok güzel yazmış lauren zaten cevabını vermiş ama siz adamın üstüne giderek arya'yı da eziyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 oooo bensiz kuddusiye dalmissiniz insan bi haber verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Toplu linc falan yok, adam kendini ustun goruyor yasli oldugu icin bizden. Saniyor ki biz onu bizden yasli oldugu icin eziyoruz. Hayir, fikirleri hatali, ve fikirlerini olesiye savunuyor, savunurken saga sola saldiriyor. E biz de dalga geciyoruz napalim, gecmeyelim nu :/ Saldirmayi falan da cok seviyor, ben sallamadigim icin np istedigi kadar issiz ogretim gorevlisi diyebilir bana. Ben ozel olarak kuddusinin verdigi vergiler bana gelirken hic calismayip patide perincek dusmanligi yapiyordum. Baskalarininkiyle cok calisiyordum oyle ayarladim. Ama baskasiyla gectigi dalga kendisiyle gecilince kaldiramiyor. Cunku adam 50 yasinda ergenlik yasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Aluriel said: dana22 said: harbiden kuddusinin yazdigi her olayda liseliye baglamaniz ayri konu.. kim liseliye bagliyor bi tekrar oku istersen mesajlari. ben zaten biliyordum yea diye sacmalayan kendisi. haberin asli farkli cikinca kiviran kendisi. dalga gecilince rage acip triplere giren hakaret eden de kendisi. ama liseliye baglayan baskasi oyle mi? sasirdiniz iyice. adamla ugrasiyorsunuz diyosunu da haksiz yere sanki soylenenler. he bu dediklerim de sadece sana diyormusum gibi gelmesin savunmaya calisanlara soyluyorum. sicip sivamis ztaen kendi siz de tuy dikiyorsunuz finishing touch olarak resmen wot döşemeye başladığı zaman konuyu terk etmiyorsanız hatalı sizsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 iyi de benim mesajda silinecek ne vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Bu kadar uzatmayın yahu, ne olduğu belli işte. Bu arada Irak askerleri çekmemizi istemiş. http://www.bbc.com/news/world-middle-east-35012902 Barzani neredeyse bir KKTC statüsüne gelecek bizim için, merkezi hükümet maaşlarını kestiğinden beri musluk bizden muhtemelen. Biraz daha zorlarlarsa ABD desteğini yitireceğiz Suriye'de. Zaten iktidar değişiminin arifesinde, bizimkilerde öngörü olmadığı için bulanık suda ava çıktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar