Anhora Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Alsak mı acaba ? Belki yılbaşı hediyesi olarak GTA V verirler sdf Geçen ayın listesi reddit'te sızmıştı. Bu ay için bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 gebeş alırsın anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 This month's select titles will unlock completely in 0 0 0 1 2 5 0 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Geçen ay verdiklerini tekrar pre-order'a koymuşlar. Bence poh çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 İyi ki de almamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 niye yahu fena değilmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Company of Heroes 2 var. PayDay 2'yi oynadım ben. Diğerleri de tarzım değil. CoH2'yi buluruz indirimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 6 oyun veriyor, 6 sınında çok iyi gelme şansı yok zaten. Bu kumar gibi birşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 oyun güncel fiyatlarından daha düşük ödediğimiz kesin sonuçta... ve %100 bağış mikimmillllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 stellaris veriyormuş bu ay. bi de anhora'yı küstürmüşsünüz adiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Anhora troll değil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 yok master traderdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 stellarise ihtiyacı olmayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Promenader said: stellarise ihtiyacı olmayan var mı +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 12$'lık bundle olm bu. stellaris'i almak istemeyen niye alsın. açlığınızı yatıştırın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 monthly olduğu için direk 12 dolar vermiyor musun direk ? önceden sublayıp bu ay stellarisi olan vardır belki diye yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 aylık alıp cancel edebiliyorsun sub'ı. 12 aylık falan alan yoktur herhalde buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 aramızdaki gerçek master race'ler subs'lıyor ya. hatta bi dal stellaris kodu pm'licekler birazdan. bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 https://www.humblebundle.com/monthly early unlock Pillars of Eternity ve NBA 2K17. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 pillars icin verdigim her kurus haram olsun diye lafa baslamak isterdim ama once size 2 kitaplik lore anlatmayi hedefliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 sağa sola npc yerleştir de onlara tıklayarak wot wot gidelim pls (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 1 saat kaldı bitmesine. umarım biter bitmez hemen yenisini go'luyorlardır 2-3 gün beklemek yerine. main oyuna hallenip ama almayıp, bundle'ın süresi bittikten sonra %50 indirimle (100 liraya) falan alma mallığını yaptığımdan beri (warhammer total war'du sanırım) her ay hype'lanıyorum şuna. aynı mallığı 2 kez yaptım sanırım. hani böyle 1-2 darbe daha yersem yıllık subs'ı basıcam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Gecmis olsun ign almis https://www.gamasutra.com/view/news/307546/Humble_Bundle_has_been_acquired_by_media_giant_IGN.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 karışmayacaklarını söylemişler, umarım doğru çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 10/10 ve Doritos paketleri confirmed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar