MeTh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 biz 5 kişi bekliyoruz off of...[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korgan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Cd key aktarımı tekrar ne zaman açılacak acaba. hala beklemedeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gahgogow Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ben hala form u doldurmadım ancak lınkten sayfaya ulasamıyorum biri bana bi yardımcı olabilirmi plsss yoksa sayfa iptal mı oldu madem ole bisey var eu ya pre order olmadan ulasabilicegimiz bi link vberirseniz cok makbule gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Arkadaşlar yokmu hala bir gelişme ben aynı durumdayım hala invalid keyi aktif olan varmı??[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zulkarneyn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 malesef hala bir gelişme yok ama gönlümüzü ferah tutma ve moral bozmamaya davet ediyorum bu yüzlerle kişinin problemi bir anda çözümü olamayabilir biz moralimizi yüksek tutalım gerisi hikaye çünkü öfke yüzünden oyundan nefret durumuna gelmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 blizzard us'ten bir cevap aldım.. tabiki sallama bir cevaptı. (tahmın edebılıodum) bu arada euya attıgım son mesajlar return etmedı. buyuk ihtimalle mailboxlarına dusmustur ama lutfedılıp cevap alamıoruz tabıkı.. cok merak edıorum wow eu support team nereye gıdıo? said: Hello Huseyin Thanks for emailing us regarding the European Final Beta Test. We are excited to be under way in Europe, and local support operations have been set up to handle any issues that affect our European testers. Our North American office is not able to provide direct assistance for any issues regarding the European release of the game. To get in contact with the World of Warcraft Europe team for help with your questions, please visit this webform: http://en.wow-europe.com/support/webform/index.shtml We are still hard at work building our full line of support options for European players. Direct phone and email support are under development at this time. All questions, including technical issues, should be addressed to the above webform until our European Support division is fully implemented. The Readme file contains basic game information and troubleshooting for the European Final Beta Test. You may find the information there useful. The Readme can be found on this page: http://en.wow-europe.com/readme.html For a link to a full list of our European Support Resources, please visit this page: http://en.wow-europe.com/support/ Regards, Michael P. Online Support Blizzard Entertainment http://www.blizzard.com/support If you reply, please include all previous text and files related to this e-mail. Customer satisfaction is a top priority here at Blizzard Entertainment, and we would like your feedback on the level of service you have received. Please feel free to provide such feedback at the following web address bir demislerki customer satisfaction cok oenmliymis blizzarda, aldıgınız support hakkında yorum yapın. hemen gerekli yorumu yapıp email atcam kendılerıne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 :) blizzard EU custumer supportu cokmus ondan maillere cevap atmamislar simdi attiginiz sorulari cevapliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 cokmustu, haberımız var butun maillar return edıodu, acıldıgından da haberımız var. yenıden mesaj attık ama cevap verilmior. artık calısmayan cd-key sahiplerıne "ozellikle" cevap verılmedııgnı dusunuorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Vallahi biz mail falan göndermedik sorun olurmu sizce.Sonuçta çözerlerse herkesinkini çözerler diye düşünüyorum mail göndermedik diye gümbürtüye gitmeyelim?[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zulkarneyn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 yok canım biz 1 haftadır gönderiyoruzda ne oluyo sanki düzeldiğimi var sanki rahat ol yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 mail gondermemen daha iyi. en azından her gelen delivery notification da heyacan yapmazsın. arkadasında dedıgı gıbı gondermen bısı farkettırmıo.. nasıl olsa bakmıorlar/cevaplamıolar.. son mailimda iyi bir saydım herıflere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zulkarneyn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Transfereu | 1/13/2005 10:22:00 AM GMTST Keys submitted through the transfer form are handled in batches. While we of course try do this as often as possible, there might be some delay in getting the keys activated for the Final Beta. This is not something that can be handled through the forums or the community team though. Hopefully the next batch should be processed within a few days. -------------------------------------------------------------------------------- Thundgot Community Manager, English Blizzard Europe evet arkadaşlar buda bir gelişmedir dediğim gibi muhakkak biz oyunda olacaz yeterki moral bozmayalım ayrı bana destek veren "dalamar" a ayrıca teşekkür ederim... Biz de gelecez FB bekle...[signature][hline]ZuLkarneyn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Tek yapabileceğimiz ve yaptığımız beklemek zaten. Adak filan adayıp kurban filan kestirmek lazım anlaşılan :D.[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Blizz ağamızın sağlığına duacıyız o bizi oyuna alacağı zamanı bilir ağanın poku üstüne pok olmaz eğer bizi oyuna şimdi almıyosa bu kesin bizim iyiliğimiz içindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Aha bu kadarda fanını görmemiştim blizzin:D[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zulkarneyn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Olay resmen çileye dönüştü.Gülsek mi ağlasak mı hiç bilmiyorum.Harbiden olay türk filmi tadında trajik ve komik.Blizzard'ın bir açıklaması beni ürküyüto... We will announce soon...[signature][hline]ZuLkarneyn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mozcan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ömrümüzü yediler soon soon dierek[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zulkarneyn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Heralde pazar günü bi patch yapılacak belki yeni server lar ufak yamalar falan büyük bir ihtimalle invalid olan arkadaşlae orada dahil edilecek(Sanki benim ki validde)Blizzard da burdan zaman kazanmaya çalışıyo...[signature][hline]ZuLkarneyn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 http://en.wow-europe.com/Wowsegform/webform.aspx acildi sonuDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ne yani yeniden mi dolduralım formu?Yoksa dolduramayanlar için mi açıldı yeniden?[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Remus bu yazdıgın ne oluyor şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Abi yeniden dolduralım mı bu formu ya.Bir sorun cıkar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 yaw bu formu dolduruncu e mail imize key falan mı gönderiyorlar..Yada bu key nereden bulacağız bilen warmı.. Çünkü acount açmak için authentication key gerekiyor.. arkadaşlar ya nedir bunun olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Bu form eğer oyunu amerikadan almıssan kullanıyorsun. Usden aldığın oyunun cd keyi avrupa serverı için geçerli deil.Us keyini eu ya ceviriyorsun bu form sayesinde ve avrupa final beta ve retailde oynayabiliyorsun ama artık usde oynayamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Tamam zaten biz bir kere doldurduk şimdi bir dahamı doldurucaz önemli olan bu!![signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar