Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Witcher 3'ü playstationda mı oynamak daha keyifli olur bilgisayarda mı? Bir de Nba istiyorum 2k18 ve fifa18/live18 paketi arasında kaldım. 2k18 demosunu indirdim beğendim ama live'ın demosu yok, kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 nba live diye bir oyun yok abi o tamamen bir iluzyon boş kutu gönderiyorlar evine. 2k'den şaşma basketbol oyunu istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Doğru söylüyorsun. Şimdi bi de witcher'ı buradan mı steamden mi alsam onun kararını vermem lazım. Her 2 platformda da indirimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Bilgisayarının speclerine göre karar ver. Eğer Ultra grafik oynayabiliyorsan PC, yok grafik önemli değil diyorsan PS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Witcher bariz ps4 da oynanir no brainer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Dartanian said: Doğru söylüyorsun. Şimdi bi de witcher'ı buradan mı steamden mi alsam onun kararını vermem lazım. Her 2 platformda da indirimde. Witcher baştan sona konsol oyunu ya akıyor resmen. Pc başında saatler geçirmektense film gibi tadına vara vara konsolda oynamak profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Pc de mod yok mu skyrim gibi witcher a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 varmistir kesin de ps4 da eksikligini hissettiren hicbisi yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Bence Witcher tam PC oyunu yaa. 970 gtx ile bile akarsın her türlü. Ayrıca şu an Steam de GOTY 30 tl. İyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 shadow of mordor nasıl indirmişler bayağı oyunu... şu kadar indirimde yine gran turismo indirimde değil yalnız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Mordor eski olanı belli süre eğlendirir 9-10 saatten sonra tekrara giriyor baya. Maksat hikaye olsun titanfall 2 alınabilir. Onun dışında nostalji olsun diyorsan torment ya da constructor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 titanfall da sağlam düşmüş onu alıyım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Ceza olarak No Man's Sky a 35 tl vermeyim di mi? 3 kuruş olsun, sürünsün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 mokoko said: dishonored 1'i bitirmeye yaklaştım. 2 daha da iyi diyorlar. death of the outsider diye bir oyun daha çıkmış. bu ek paket falan değil di mi? gold pack'te hem dh2 hem de death of the outsider var onu alıyım diyorum.bence 1 2 den daha guzel. Bende dishonored 2 var kardeslik hesabi. Vereyim oyna istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 DavidMills said: Ceza olarak No Man's Sky a 35 tl vermeyim di mi? 3 kuruş olsun, sürünsün mü? Beleş olsa yüklenmez o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 hiç mi düzelmedi oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Bir sandbox modu var elle tutulur onda da her şey var bir anlamı kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 fizban said: mokoko said: dishonored 1'i bitirmeye yaklaştım. 2 daha da iyi diyorlar. death of the outsider diye bir oyun daha çıkmış. bu ek paket falan değil di mi? gold pack'te hem dh2 hem de death of the outsider var onu alıyım diyorum.bence 1 2 den daha guzel. Bende dishonored 2 var kardeslik hesabi. Vereyim oyna istersen. tüh ya bunu daha önce görseydim almazdım :( kısfmet ama yinede teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 o mordoru 1 sene bekledim ya indirime girmedi adam gibi. şimdi alsammı çok da teredütte düştümtüm. düz halini mi yoksa bilmem ne edition dlc li halini mi alalım? içimden bir his de iki aya psn'e düşecek bu diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Katiliyorum ama fiyati iyiyse psn plusi beklemeye de cok gerek yok, ben bayagi severek oynamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Mordor düz hali gayet yeterli ek paketler bir şey sunmuyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 18 liraya 2 tane metro oyunu. kesene bereket sony. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 metroyu bende aldım bakalım nası bişi çıkıcak merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Metrolar baya iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Artiom diye diye beynimi şey etmişti. Metro bildiğin insanı darlıyor sürekli kapalı alanda sıkışmışlık hissi vs. Ama iki oyun da gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar