Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Play Station Oyun İndirimleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Witcher 3'ü playstationda mı oynamak daha keyifli olur bilgisayarda mı?

Bir de Nba istiyorum 2k18 ve fifa18/live18 paketi arasında kaldım. 2k18 demosunu indirdim beğendim ama live'ın demosu yok, kararsızım.
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Doğru söylüyorsun. Şimdi bi de witcher'ı buradan mı steamden mi alsam onun kararını vermem lazım. Her 2 platformda da indirimde.

Witcher baştan sona konsol oyunu ya akıyor resmen. Pc başında saatler geçirmektense film gibi tadına vara vara konsolda oynamak profit.
Mesaj tarihi:
Mordor eski olanı belli süre eğlendirir 9-10 saatten sonra tekrara giriyor baya. Maksat hikaye olsun titanfall 2 alınabilir. Onun dışında nostalji olsun diyorsan torment ya da constructor olabilir.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

dishonored 1'i bitirmeye yaklaştım. 2 daha da iyi diyorlar. death of the outsider diye bir oyun daha çıkmış. bu ek paket falan değil di mi?

gold pack'te hem dh2 hem de death of the outsider var onu alıyım diyorum.
bence 1 2 den daha guzel. Bende dishonored 2 var kardeslik hesabi. Vereyim oyna istersen.
Mesaj tarihi:
fizban said:

mokoko said:

dishonored 1'i bitirmeye yaklaştım. 2 daha da iyi diyorlar. death of the outsider diye bir oyun daha çıkmış. bu ek paket falan değil di mi?

gold pack'te hem dh2 hem de death of the outsider var onu alıyım diyorum.
bence 1 2 den daha guzel. Bende dishonored 2 var kardeslik hesabi. Vereyim oyna istersen.

tüh ya bunu daha önce görseydim almazdım :(

kısfmet ama yinede teşekkürler
Mesaj tarihi:
o mordoru 1 sene bekledim ya indirime girmedi adam gibi. şimdi alsammı çok da teredütte düştümtüm. düz halini mi yoksa bilmem ne edition dlc li halini mi alalım?

içimden bir his de iki aya psn'e düşecek bu diyor.
  • Yeni Oluştur...