ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 playstation üzerinden sorunsuz yapıyorum ben alışveriş. ama uygulamadan falan alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 iyi indirimler var aslında yeni oyunları bile düşürmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 uygulamada black friday sayfası bile açılmıyor ben de şuan, yüklenme falan var sanırım hiç böyle olmazdı. normalde her işimi browser'dan, mobil uygulamadan falan yapardım çünkü. browserda sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Oyunları beleş alabildiğiniz bir bug var o yüzden kilitlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 bazı oyunlar black friday öncesi daha ucuzdu sanki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Normal fiyatı hiç değişmiyor denk gelmedim bu zamana kadar. Hea ama şu var Destiny %40 görmüştü 1-2 hafta önce şimdi daha az indirim oranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Gta da daha ucuzdu bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 tr psn'den ac origins almak istesem kanser olacam kesin. ama sterlin hayvan gibi oldu. eskiden 20-30 tl fark ediyordu şimdi tr'de fifa 18 180 uk'de 250 sdfds. horizon'da 90tl iyi bence. da bu lanet olası kredi kartıyla alışveriş yapamamak. insan bari gift card satar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 TR PSN absürt ucuz olmuş harbi. persona 5: ultimate edition iki store'da da indirimde. US: $87.49 TR: 149,50 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 E anlattık hep sonra "E şuan TRde indirim yok" diye bık bık edildi. Ben dün ne varsa topladım valla kardeşlik muhabbetine bir %50de oradan gelmiş oldu. Lotr, assassins creed, uncharted lost legacy, nier, nioh, evil within 2. Temiz alışveriş oldu 2-3 ay idare ederler beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Red said: tr psn'den ac origins almak istesem kanser olacam kesin. ama sterlin hayvan gibi oldu. eskiden 20-30 tl fark ediyordu şimdi tr'de fifa 18 180 uk'de 250 sdfds. horizon'da 90tl iyi bence. da bu lanet olası kredi kartıyla alışveriş yapamamak. insan bari gift card satar ya. i feel you bro :( aynı sorunu bende yaşıyorum. acayip sinir oluyorum ... neden gift kart yok anlamıyorum ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 fifa 18 sadece plus'lılara indirime girmiş. yoksa önceden plus'lı olanlar yararlanabiliyor diye mi öyle dendi. cuma günü herkeşler için indirime girer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Girer plus üyelerine 2 gün erken başladı indirimler. Ama indirim oranı aynı olur mu bakmak lazım. Bu arada gift kart satılıyor olması lazım TR için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 gift card yok tr için. 2 sene önce sanırım kaldırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 fifa 18 alıyordum. bir an almadan baktım purchased yazıyordu. dedim bug mı oldu lan. meğer demoymuş. hayal kırıklığı. bi kere de bize denk gelsin sdfs. neyse tr psn ye bulaşmadan horizon ve fifa yapıştırdım. lanet olası sterlin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 playstationum yok ama black fridayde pro almayı planlıyorum şimdiden 12aylık psn plus mi alsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Red said: fifa 18 alıyordum. bir an almadan baktım purchased yazıyordu. dedim bug mı oldu lan. meğer demoymuş. hayal kırıklığı. bi kere de bize denk gelsin sdfs. neyse tr psn ye bulaşmadan horizon ve fifa yapıştırdım. lanet olası sterlin. ben son 3 4 gündür tr üzerinden satınalma yapabildim valla. daha önce defalarca denememe rağmen farklı zamanlarda bir türlü yapamıyordum. hesaba para ekleyerek yapabildim 2 3 gün önce. bu indirimle beraber iyi oldu. istersen sende bi ara dene hesabına para eklemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 PlayStation 4 Pro 1TB Limited Edition Console - Destiny 2 Limited Edition (100$) Bundle - 350$ https://www.amazon.com/PlayStation-Pro-1TB-Limited-Console-4/dp/B073RTKFY4/ Uncharted 4: A Thief's End - PlayStation 4 - 15$ https://www.amazon.com/Uncharted-4-Thiefs-End-PlayStation/dp/B00GODZYNA/ Yakuza Kiwami - PlayStation 4 Steelbook Edition - 15$ https://www.amazon.com/Yakuza-Kiwami-PlayStation-4-Steelbook/dp/B06Y5Y9T8V/?th=1 Destiny 2 - PlayStation 4 Standard Edition - 27$ https://www.amazon.com/Destiny-2-PlayStation-4-Standard/dp/B06XPNX59W/ Persona 5 - Standard Edition - PlayStation 4 - 30$ https://www.amazon.com/Persona-5-PS4/dp/B01GKHJP98/ bundle'ı patlatıcam galiba ya. pro upgrade'i için çok iyi deal gibi geldi. kardeşim US'den dönecek önümüzdeki ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Xenus said: Uncharted 4: A Thief's End - PlayStation 4 - 15$ https://www.amazon.com/Uncharted-4-Thiefs-End-PlayStation/dp/B00GODZYNA/ bu tr psn'de 50 lira haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Uncharted değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 şu limited edition şu fiyata geliyor, normal mi bu? Order Summary Items: TRY 1.458,69 Shipping & handling: TRY 125,70 Total before tax: TRY 1.584,39 Estimated tax to be collected: TRY 0,00 Import Fees Deposit TRY 659,10 Order total: TRY 2.243,49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 amazon.de de ps4 pro geldi alacaklar kaçırmasın iyi fiyat. https://www.amazon.de/gp/product/B0774PWPG4/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 oha baya iyimiş lan vergisiyle 281,62 euro siyahı: https://www.amazon.de/PlayStation-4-Pro-Konsole-1TB/dp/B01LQF9UKS/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 çocuğum olursa adını amazon koyacam euroyu 4.95ten çekmese daha iyi olurdu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Siyahı gelmiyor TRye. Valla alsam mı diye düşünmeye başladım en kötü satarsın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar