Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Play Station Oyun İndirimleri

serjuhan

Öne çıkan mesajlar

bitti galiba 119tl diyo.

said:

UPDATE: bad news, turns out it’s a trial version of the game. It doesn’t specify it on the website but if you purchase it, it says so in the email.

birde full sürüm değil, trial'mış galiba. knack 2'deki beleşçilik madalyonumu kimseye kaptırmam. :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
US PS+ Amazon'da (39.99-5) = $34.99'a

https://www.amazon.com/Year-PlayStation-Plus-Membership-Digital/dp/B004RMK5QG

çok iyi fiyat. amazon assistant diye bi extension var onu yüklemeniz gerekiyor 5$'lık indirim için. extension'ı yükleyince promo'yu aktive edin. alırken yine çıkmıyor nedense ama kısa mesajlaşma yaptım. 5$ refundladılar. refund'dan sonra extension'ı kaldırın gitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
anladım da yazdıklarınızın bu indirimle alakası yok.
şu an bakıyorum mesela TR'de fifa 18 269TL, nhl 18 215 TL... Black friday var mı TR store'da?
Ama hazırda US hesabı olanlar black friday fiyatları çok iyi, 4'le bile çarpsan TR'nin yarısına geliyor 30$
Edit: us psn plus gerektirdigini yazmamisim.
Sosyal ağlarda paylaş

black friday indirimleri gelmiş plus olanlar için 2 gün erkenden. ben kendi adıma çok bişi bulamadım ama bi uncharted 4 patlattım 50 liradan. ztn fifa'yı 2k18'i falan almıştım çıktığı gibi. meraklısı varsa gran tourismo 100 lira civarına inmiş. zamanım olsa direk alırdım ama aldığım oyunları oynamadığım için daha ona zaman kalmaz :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...