MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 geçen para bayılıyodum buna valla iyi oldu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 oha nası bedava lan, çok da eski oyun değildi sanki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 yanlışlık mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 geçen knack 2 içinde yanlışlık olmuştur geri alırlar dedik ama hala duruyor oyun bende. bu da durur umarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 ben oyunu aldım, bana böyle beleş mal yedirmezler.. sizinki de gider sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 gıdene kadar bız oyunu bıtırdık bıle. en belesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 oo mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Yalnız satın aldıktan sonra gelen maile baktım, full game trial yazıyor. sadece haftasonu oynamalık versiyon falan mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 bitti galiba 119tl diyo. said: UPDATE: bad news, turns out it’s a trial version of the game. It doesn’t specify it on the website but if you purchase it, it says so in the email. birde full sürüm değil, trial'mış galiba. knack 2'deki beleşçilik madalyonumu kimseye kaptırmam. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 HAYDAAAAAAAAAAAAAAAAAA hiç olmadı bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 applev0dka said: ben oyunu aldım, bana böyle beleş mal yedirmezler.. sizinki de gider sorry ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 bende sepette hata vermişti. yanımda bir arkadaş benden sonra bastı aldı. sövüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Diablo yari fiyata inmiş. Pc’de Uzun sure oynayıp baymıştım. Ps versiyonu nasıl? Kalabalık oluyor mu pc’deki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Pcden çok daha rahat ve keyifli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 US PS+ Amazon'da (39.99-5) = $34.99'a https://www.amazon.com/Year-PlayStation-Plus-Membership-Digital/dp/B004RMK5QG çok iyi fiyat. amazon assistant diye bi extension var onu yüklemeniz gerekiyor 5$'lık indirim için. extension'ı yükleyince promo'yu aktive edin. alırken yine çıkmıyor nedense ama kısa mesajlaşma yaptım. 5$ refundladılar. refund'dan sonra extension'ı kaldırın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 US PSN'de black friday ile yeni oyunlarda oldukca iyi indirimler var. Misal fifa nba nhl pes 2018 %50 civari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Dolar 3TL olduğundan beri US store fln avantajını yitirdi. Devlet baba sağolsun en kazık store iken TR artık en uygunlar arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 kur arttikca eski oyunlar otomatik dusuyor bizde :P sonynin 3. dunya ulkeleri icin kasip otomatik eski oyunlari guncel kura ceviren bir zimbirti yapmamasi sahane ya. dolar 2.5 ikenkonmus oyunlar ustune indirim yedimi bedavaya gelio neredeyse US e kiyasla :p ben hep 50 liralik oyun aliyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 anladım da yazdıklarınızın bu indirimle alakası yok. şu an bakıyorum mesela TR'de fifa 18 269TL, nhl 18 215 TL... Black friday var mı TR store'da? Ama hazırda US hesabı olanlar black friday fiyatları çok iyi, 4'le bile çarpsan TR'nin yarısına geliyor 30$ Edit: us psn plus gerektirdigini yazmamisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 black friday indirimleri gelmiş plus olanlar için 2 gün erkenden. ben kendi adıma çok bişi bulamadım ama bi uncharted 4 patlattım 50 liradan. ztn fifa'yı 2k18'i falan almıştım çıktığı gibi. meraklısı varsa gran tourismo 100 lira civarına inmiş. zamanım olsa direk alırdım ama aldığım oyunları oynamadığım için daha ona zaman kalmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 fifa 18'e indirim gelmez herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 mayıs'tan sonra gelir. yoo gelmiş 160 tl olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 baktım şimdi indirimlere. çok bir şey gelmemiş aslında. indirimlerin tek özelliği yeni gelen oyunlara olmuş olması. oran olarak pek yüksek değil indirimler. ha meraklısı için iyi tabi. ama ac origins 190 tl hala mesela. çok da ucuz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 dolar 4 iken US store pismanliktir diye yazmadik bosuna :p 89tl ye final fantasy kapatiyim, savas yillarinda oynarim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 kafayı yicem ya 2 gündür tr kartım ile ne güzel satınalma yapıyodum bugun yine hata veriyo. deliricem valla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar