Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sahtekar Apple Turkey

barbu

Öne çıkan mesajlar

Benim de işim düşmüştü yazın. Online olarak 2-3 gün boyunca bir türlü ayarlayamamıştım slot. Ama sonrasında 1 hafta sonraya denk gelen bir saat alabilmiştim Zorlu'da.

Ayrıyetten Akasya Apple store'a gittim, istersem sıraya girebileceğimi söylemişlerdi, ortalama bir sıra vardı. Yani orda da hallediliyor olması gerek. Ama ben beklemedim o sırayı, 1 hafta sonra geldim, rahatça hallettim.

Slot ayırtma işi yapan herifler var, yerini satıyor falan adamlar. Piskopat milletiz ya, 3. dünya ülkesi sıfatı bizim için bir iltifat.
Sosyal ağlarda paylaş

apple pişmanlıktır denmiş miydi?

aquila said:

sen ne bicim turksun lan, gir magazaya bagir cagir agizlarina sic.

Glatheros said:

barbu hukuki haklarini aramak yerine, orda hic bir yetkisi olmayan buyuk ihtimalle asgari ucretle calisan coluga cocuga bagirip, gelip bir de burada asagiladigina gore senaryodaki kiddo sensin.

bu kadar basit bu olay.

lelel
nasıl bir atar moduna girmişsin tebrikler.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Ya cidden ayip ettiniz surada bazilariniz. Uzatmayacagim ama eskiden olan gibi bir ortam cidden kalmamis patide.

Devam edin. Tesekkurler

salla ya, buradan yardım almak zor biraz. aşağılamak daha kolayımıza geliyor.
donanımhaber'e sor, hani ne kadar uyuz bi yer görse de, yardım edebilecek kişiler çıkabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

barbu said:

Ya cidden ayip ettiniz surada bazilariniz. Uzatmayacagim ama eskiden olan gibi bir ortam cidden kalmamis patide.

Devam edin. Tesekkurler

salla ya, buradan yardım almak zor biraz. aşağılamak daha kolayımıza geliyor.
donanımhaber'e sor, hani ne kadar uyuz bi yer görse de, yardım edebilecek kişiler çıkabilir.

yapmasi gerekeni yazmisim hem de iki kere. Daha ne yazicam bone?

yani daha ne kadar yardim alabilir bilmiyorum. Apple Turkiyede yonetici konumunda birinin gelip abi tamam ben halletiriyorum yarin demesi gerek. Nasil bir yardim alabilir burdan cidden merak ettim?

Ihtar cekip tuketici olarak haklarını arayacak. Aklin yolu bir. Adamlar sistem yapmis iste, millet defalarca garanti suresinde tamir edemedikleri icin yer acmiyorlar diye yazmis, barbu gelip onlara bile atarlanmis argumani da sacma otesi

"abicim herkese tek tek mi anlatmak zorundayım.

Tamire gidip bekleme süresi değil olay."

da fuq?
Sosyal ağlarda paylaş

abi sitenin yer açma saatleri değişik, tüm günü 00:00'da açmıyorlar. bundan kaç ay önce 15 ve 45 geçelerde açılıyordu (örn 13:15)

dh'da randevu satan oluyor ya da alıp gidemeyen oluyor, ana konusu vardı oraya yaz bu hafta yer lazım gibisinde dönen olur belki.

aslında öğleden önce gidebilme imkanın varsa ayırtmadan bas git. kaç defa alamayıp gitmiştim sakin oldukları zamanı yakalarsan sorun çıkartmıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Editor said:

gerek yok git direkt store a orda eleman sana yarım saat yada 1 saat sonraya randevu verecektir ;)

profit.

vermiyorlar.

Randevu alamıyorum. Ne internetten, ne telefondan, ne mağazadan.

Hani telefonu değiştirmediler, tamir etmediler değil olay.

direk randevu vermiyor adamlar.

haa bu arada illa netten alacaksan illa cihazın kategorisinde yer arama başka cihazların katogorisinden bak randevu al aynı bokun laciverti önceden ben öyle arkadaşa almıştım randevu
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Direk dolu olarak geliyor. Kaç gündür deniyorum. önceleri 12.15 civarı denediğimden 15 dakikada bitti heralde diyordum. Şimdi 00.00 da bile dolu olarak geldi.

apple'da çalışan arkadaşla konuştum sistem değişti her saat başı 00'da yenileniyor 10'dan sonra saat başı denesin dedi
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

kardeşimin macbookprosu patladıydı hoparlörü sadece. verdi yenisini verdiler. telefonun tuşu bozulduydu verdi yenisi verdiler falan. sensin bence sahtekar

Benimde dayımın oğlu masanın üstünde oturuyodu telefon titreşince düştü yenisini verdiler dayıoğlunun. Bencede Barbu sahtekar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...