Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Beyyler, bayanlar ve başka şekillerd ekendilerini tanımlayanlar (politically correct olmak lazım), internet taahhütnamemin bitmesiyle her firma telefonla arayıp bayağı bayağı rahatsız ediyor, daha da kötüsü teknik ilk alındığında annemin üzerine alındığı için telefon, annemi rahatsız ediyorlar. Bulundugum bölgede hem ttnet, hem superonline hemde dsmart var imiş. üçününde sitesine baktımda anlaşılmaz yazmak için tarifeleri bayağı çaba harcamışlar. O yüzden ey pati size soruyorum, aylık 65 lira yada daha az tutan bir interneti hangi firmadan alayım. not: 2-3 defa aradıklarında temsilciler yoluyla superonlinedan alayım dedim, ondada digiturk kakalamaya çalıştılar, yalın internet istiyorum başka bir bok istemiyorum diyorum anlamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 komsulara filan sor abi..hizlari nasil ..teknik servisi geliyor mu ? altyapi nasil belli saatlerde hatlar tikaniyor gibi mi..semtine gore degisiyor hepsi..30 tl ye atiyorum yalan hizmet alacagina 50 liraya akici hizmet alirsin kafan rahat eder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 uydunet yok mu ? onu al varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 hangi yüzük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 abi şöyle yapıyorsun. hangi kuruma bağlıysan gidiyorsun ve hattını kapattırıyorsun. peki işleme koyduk bir iki güne hallolur diyorlar. o iki gün boyunca sabah akşam aranıyorsun. SAYIN BAJAZET BEY EKSİ MÜŞTERİMİZ OLDUĞUNUZDAN SİZE >#$£#>>#1 SADECE >#>$#$>2312 hayır diyeceksin. istemiyorum diyeceksin. ama net ol. fakir miyim lan sizin inidirminizi tınlayacağım vurgusu yap. ertesi gün yine arayacaklar. SAYIN BAJAZET BEY İNTERNET KAPATMA İŞLEMİNİZ MEVCUT İSTERSENİZ #£½£$>£#£$£#$3 LİRA İLE £#$2>>>#£$#£½ ABONEMİZ OLARAK KALABİLİRSİNİZ. heh işte bunu kabul ediyorsun. 45 lira ile 2 sene taahhüt veriyorsun. ha diyelim ki çok pintisin. cimriliğin tuttu. üç kuruş daha az vereyim flüt alırım dedin. evinde flüt çalmak isteyen akrep var. o zaman en kötü hattın kapanmış olur gider istediğin yerden ben tööhhöt vercem diye eleman kafalarsın. aldığın modemi de sırt kaşımak için kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 o hangi yüzüğü diyen kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 ben deel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 araştır uydunet varsa uydunet derim. 61 liraya kablolu tv+ internet(25 mbit sınırsız) kullanıyorum. Memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 hepsinin olması bişey ifade etmiyor. görünürde sadece adsl mevcut bulunduğun yerde yoksa kablo ve fiber de araştır bunlardan birisi varsa onu seç yoksa ttnet adsl devam çünkü hepsi ttnet altyapısında. ha diyorsun birazcık nezaket istiyorum falan o zaman SOL ama hızını etkilemeyecek fiyatıda etkilemeyecek. Müşteri hizmetleirni aradığın zaman nazik olacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 bu yüzük mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 h2s said: araştır uydunet varsa uydunet derim. 61 liraya kablolu tv+ internet(25 mbit sınırsız) kullanıyorum. Memnunum. sınırsız derken ? 75gb akk yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Yüz defa tartışıldı, bölgende sol fiber varsa f/p en iyisi o daha ötesi yok. en yüksek hızı en iyi kota ile en düşük fiyata veriyor. (turbo özelliği, modemlerinin sürekli güncellenmesi, kaliteli modemler vermesi boku püsürü saymıyorum bile) kimse şu ondan daha iyi diyemez çok net sabaha kadar tartışırım :D Fiber yoksa (ki yok sanırım) uydunet bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Aynen Superonline Fiber varsa ötesi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 2 ay once 50mb fiber baglattim 150gb kotali sadece kotada sorun yasiyorum hizda hic bi degisiklik olmadi simdiye kadar hani arayip da hizim 40 45 e dustu bile demedim su an 60tl veriyorum ama bu fiyata 250gb akk verseler tadindan yenmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Şöyle yoğun yükleme yapacağınız bir günde veya özellikle ayarlayıp haftasonu 24 saatliğine 5 TL'ye 100 mbps'e çıkıp AKK'a takılmadan Turbo almak çok mantıklı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 hangi dere bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 superonline fiber varsa o yoksa uydunet işte, çok düşünmeye gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Ben kazıcam hattı yeter ki getiricez desinler ashgskldf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Uydunet'ten o kadar emin olamıyorum ben nedense 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 sol fiber yoksa dedik, uydunet kullanan bir arkadaşım var gayet stabil, bende geçicektim ama erteledim tahahhüt bitimine kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Dönem dönem olan kesintileri düşündürücü bana göre 8-) Daha iki gün önce Etiler'de 1.5 gün gitmiş mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 şu smileyi yapmasana sinir bozucu bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Taktın bana üzüldüm valla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar