Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi internet?

Soimyr

Öne çıkan mesajlar

Beyyler, bayanlar ve başka şekillerd ekendilerini tanımlayanlar (politically correct olmak lazım),

internet taahhütnamemin bitmesiyle her firma telefonla arayıp bayağı bayağı rahatsız ediyor, daha da kötüsü teknik ilk alındığında annemin üzerine alındığı için telefon, annemi rahatsız ediyorlar. Bulundugum bölgede hem ttnet, hem superonline hemde dsmart var imiş. üçününde sitesine baktımda anlaşılmaz yazmak için tarifeleri bayağı çaba harcamışlar.

O yüzden ey pati size soruyorum, aylık 65 lira yada daha az tutan bir interneti hangi firmadan alayım.

not: 2-3 defa aradıklarında temsilciler yoluyla superonlinedan alayım dedim, ondada digiturk kakalamaya çalıştılar, yalın internet istiyorum başka bir bok istemiyorum diyorum anlamıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi şöyle yapıyorsun. hangi kuruma bağlıysan gidiyorsun ve hattını kapattırıyorsun. peki işleme koyduk bir iki güne hallolur diyorlar. o iki gün boyunca sabah akşam aranıyorsun.

SAYIN BAJAZET BEY EKSİ MÜŞTERİMİZ OLDUĞUNUZDAN SİZE >#$£#>>#1 SADECE >#>$#$>2312

hayır diyeceksin. istemiyorum diyeceksin. ama net ol. fakir miyim lan sizin inidirminizi tınlayacağım vurgusu yap.

ertesi gün yine arayacaklar.

SAYIN BAJAZET BEY İNTERNET KAPATMA İŞLEMİNİZ MEVCUT İSTERSENİZ #£½£$>£#£$£#$3 LİRA İLE £#$2>>>#£$#£½ ABONEMİZ OLARAK KALABİLİRSİNİZ.

heh işte bunu kabul ediyorsun. 45 lira ile 2 sene taahhüt veriyorsun. ha diyelim ki çok pintisin. cimriliğin tuttu. üç kuruş daha az vereyim flüt alırım dedin. evinde flüt çalmak isteyen akrep var.

o zaman en kötü hattın kapanmış olur gider istediğin yerden ben tööhhöt vercem diye eleman kafalarsın. aldığın modemi de sırt kaşımak için kullanırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

hepsinin olması bişey ifade etmiyor. görünürde sadece adsl mevcut bulunduğun yerde yoksa kablo ve fiber de araştır bunlardan birisi varsa onu seç yoksa ttnet adsl devam çünkü hepsi ttnet altyapısında. ha diyorsun birazcık nezaket istiyorum falan o zaman SOL ama hızını etkilemeyecek fiyatıda etkilemeyecek. Müşteri hizmetleirni aradığın zaman nazik olacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

Yüz defa tartışıldı, bölgende sol fiber varsa f/p en iyisi o daha ötesi yok. en yüksek hızı en iyi kota ile en düşük fiyata veriyor. (turbo özelliği, modemlerinin sürekli güncellenmesi, kaliteli modemler vermesi boku püsürü saymıyorum bile) kimse şu ondan daha iyi diyemez çok net sabaha kadar tartışırım :D Fiber yoksa (ki yok sanırım) uydunet bitti gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...