LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Dün 1080p bir videoyu 2 saniyede bir takılmadan izleyemememden dolayı canıma tak etti "kesin limitliyorlar ya bunu!" dedim ve araştırayım dedim biraz. Videonun "stats for nerds" bölümünde hızın 1000 kbps'in üstüne çıkmadığını gördüm. Her videoda limit vardı. Aradım ettim ve şu videoya rastladım: http://www.youtube.com/watch?v=qyMLmROqnhM Denileni yaptım, browser'ı kapayıp açtım ve 5mbit bağlantımın tamamını kullanmaya başladığını gördüm... O ip'ler nedir ne değildir bilmiyorum ve daha evvel konuldumu bir yere bilmiyorum ama tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 çogilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Ben video izlemeden basit olani soyliyim ozaman Flash playeri kullanma html5 uzerinden izle videolari;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 html den izleyince daha hızlı olmuyor ki yutub hep yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 iyimiş. youtubeda html5 player nasıl kullanılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 admaın yaptığı isp'deki limitlemeyi nasıl kaldırıyor, hiçbi fikrim yok. kaldırabileceğini de pek düşünmüyorum. En basitinden ben gateway'inden kıssam steam'lerini sen kendi firewall'ında istediğin kadar takla attır, sana giren tcp paketleri belli, çıkanı belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 belli değil, burası türkiye, her şey random kesin çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 yaptım ben farketmedi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 senko said: admaın yaptığı isp'deki limitlemeyi nasıl kaldırıyor, hiçbi fikrim yok. kaldırabileceğini de pek düşünmüyorum. En basitinden ben gateway'inden kıssam steam'lerini sen kendi firewall'ında istediğin kadar takla attır, sana giren tcp paketleri belli, çıkanı belli. youtube cache serverları falanmış sanırım, o adresteki yerlere veri akışını blokluyormuş, o yüzden hızlanıyormuş diye okudum bi yerde. @lectre güvenlik duvarını açman gerekiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Kisitlama flashla geliyor flashla yapabiliyor Html5 kullanip dns iniz yurtdisi olursa akarsiniz. Onun disinda bir limitleme varsa zaten VPN lazim ;) Ben html5 +vpn ile 4k videoyu 50mbitle indiriyor Flash olunca yukluyor bekliyor yukluyor bekliyor yani videonun hepsini yuklemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 alakası yok çıktığından beri html5 playerdayım dns'im de yabancı ama hayvan gibi yavaşlıyor zaman zaman. vpn açınca düzeliyor. videodaki yöntem düzeltti bu arada cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 zaten bütün tarayıcılar artık html5 kullanıyor youtube ve twitch de. editör güzel sallamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Benim de hep HTML5'ti zaten. flash'la alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 VPN'le ben takılmadan izliyorum da bu sadece belirli bir miktarını bufferlama olayından kurtuluş varsa onu yazabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 cabukyutup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 şunu yüklüyorsunuz https://chrome.google.com/webstore/detail/magic-actions-for-youtube/abjcfabbhafbcdfjoecdgepllmpfceif Speed Booster - Better video preloading / buffering'ı tickliyorsunuz onlarca özellik var. baya güzel eklenti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Bu extension olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 guzelmis extension sagolasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Shean said: zaten bütün tarayıcılar artık html5 kullanıyor youtube ve twitch de. editör güzel sallamış. Boş boş laf etmeyin. Youtube HTML5 kullanmıyor sen seçmeden. Flash ta tüm videoyu yüklemez Anlık BW dengelemesi yaptıkları için koca videoyu komple anında yüklettirmiyorlar bikaç saniyesini yada dk sini yüklüosun video boyutuna göre... AMa HTML5 e bunu ayarlayamıyorlar. Komple yüklüyor mp4. Eğer HTML5 le alakası yok benim hep html5 playerdi diye laf atanlar varsada onların bağlantı sorunları var. Bende eklediğim gibi HTML5 + VPN kullanıyorum dedim akıyor dedim. Çok net bi şekilde YAzdım yukarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Yok ya HTML5'le bufferlıyor gene, alakan yok Editör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Çoğu YouTube videosu desteklenen tarayıcılarda HTML5 kullanılarak oynatılır. Tarayıcınız varsayılan olarak kullanmıyorsa HTML5 oynatıcısının kullanılmasını isteyebilirsiniz. çoğunluğu değil hepsi -vivaldi hariç- direk html5 player kullanıyor. ekstadan: aksine html5 de bufflama sorunu olması gerekiyor çünkü tamamiyle hepsi dolmuyor. flashta bütün videoyu önceden yüklüyor. html5 te ilerledikçe yüklüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Ahaahah tam tersi lan birdaha ara nerden okuduysan yanlış okumuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Editor said: Shean said: zaten bütün tarayıcılar artık html5 kullanıyor youtube ve twitch de. editör güzel sallamış. Boş boş laf etmeyin. Youtube HTML5 kullanmıyor sen seçmeden. http://www.theverge.com/2015/1/27/7926001/youtube-drops-flash-for-html5-video-default Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 shdagsjfsahfsa hah bana böyle kaynakla gelin asfkafsa paso html5 playeri kullanmaktan farkında değilim betayı bitirdiklerinden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Flash player ile html5 playeri ayiramayacak kadar bilgisiz misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar