Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 neptunia nedir diye bende baktim.. bakakaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Flassh said: Silphatos said: authenticator kullanana %5-33 indirim varmış community markette, o indirim oranı itema göre mi kullanıcya göre random mu belirleniyo nasıl oluyor biri şunu deneseneye ona göre sömürek marketi ben yaptım ama indirim yok şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 O indirim topluluk pazarında aktif bende %5 olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 nerden görebiliyosun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 bende yaptım ama %5 bile değil %4.2 hepsi asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 http://store.steampowered.com/sub/8224/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 OLM LOST PLANET 2 indirime girmis alllahaaaaaaaaaaaaaaaaaaam. cok yasa GABEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 oriyi alıcam sanırım amazondan bi f310 söylersem mmhm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 wolfenstein aldım. bayadır bekliodum. düşerse bi de far cry alırım tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Darksun said: elite sağlam indirim yemiş ama expansion geliyor diye sanırım abi ek paketin bu kadar yakin zamanda gelecegini bilmiyordu. simdi ogrendim refundlicam. ek pakete base gamee dahil edip 60 dolardan okutucakmis aclar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Flassh said: Silphatos said: authenticator kullanana %5-33 indirim varmış community markette, o indirim oranı itema göre mi kullanıcya göre random mu belirleniyo nasıl oluyor biri şunu deneseneye ona göre sömürek marketi Steam kendi alacağı komisyondan vazgeçiyor çok deyecek bir şey değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 sabonis said: neptunia ne diye bakiim dedim. kalite akmış AHAUSHASDASF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 knox said: Darksun said: elite sağlam indirim yemiş ama expansion geliyor diye sanırım abi ek paketin bu kadar yakin zamanda gelecegini bilmiyordu. simdi ogrendim refundlicam. ek pakete base gamee dahil edip 60 dolardan okutucakmis aclar... Uhh bende aldim, ama sanirim expansion cikinca upgrade fiyati olacakmis base game i olanlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 gene ilgimi ceken oyun sayısı sıfır super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 basit bi soru: şu anda indirimde olan her şey, indirim bitene kadar aynı oranda indirimde kalacak ve yeni herhangi bir şey de indirime girmeyecek bu mudur durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 the crew nasıl ? bir ara çok duyuyordum ismini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 sabonis said: basit bi soru: şu anda indirimde olan her şey, indirim bitene kadar aynı oranda indirimde kalacak ve yeni herhangi bir şey de indirime girmeyecek bu mudur durum? aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 mono said: knox said: Darksun said: elite sağlam indirim yemiş ama expansion geliyor diye sanırım abi ek paketin bu kadar yakin zamanda gelecegini bilmiyordu. simdi ogrendim refundlicam. ek pakete base gamee dahil edip 60 dolardan okutucakmis aclar... Uhh bende aldim, ama sanirim expansion cikinca upgrade fiyati olacakmis base game i olanlara? ek paketi pre-orderlarsan 10 euro indirim veriyor. onun haricinde 60 dolar diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 mono said: knox said: Darksun said: elite sağlam indirim yemiş ama expansion geliyor diye sanırım abi ek paketin bu kadar yakin zamanda gelecegini bilmiyordu. simdi ogrendim refundlicam. ek pakete base gamee dahil edip 60 dolardan okutucakmis aclar... Uhh bende aldim, ama sanirim expansion cikinca upgrade fiyati olacakmis base game i olanlara? Buying E:D in Steam Sale and then pre-ordering ED:H separately, taking account of pre-owners discount. UK: £9.89 + £29.99 = £39.88 EU: €12.37 + €37.49 = €49.86 US: $14.84 + $44.99 = $59.83 Pre-ordering ED:H on it's own UK: £39.99 EU: €49.99 US: $59.99 olay buymus abi. suan indirimdeyken alarak kazancimiz bir kac cent oluyor. birde exclusive ship veriyorlarmis. aha bunu https://i.ytimg.com/vi/u16di8YfJ4E/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 HarveyQuinn said: sabonis said: basit bi soru: şu anda indirimde olan her şey, indirim bitene kadar aynı oranda indirimde kalacak ve yeni herhangi bir şey de indirime girmeyecek bu mudur durum? aynen öyle bence baya kötü ya. çok net hype'tan kaybederler. eskiden X bir oyun indirime girdiğinde millet birbirine haber veriyordu deli gibi satılıyordu falan. şimdi millet farkedecek x oyunu da, farketse de biten bir indirim olmadığı için yayma ihtiyacı duymayacak vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Withcer 3 fallout 4 gta 5 ARC alıcam bir de. içimde kalmıştı. alıcam kendime. Yeni ekran kartı bi gelsin de. Bir de kız arkadaşıma portal bundle alırım. Belki civ alırım. Orii çok tatlı gözüküyor. O da olabilir. Bence ilginç oyunlar var ya. Haksızlık etmeyin. Eskiden çok daha boktandı. Batman düzeldi mi mesela? konsola mı alayım onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 20-25 gün sonra 2. indirimde var %40 olanlar 50 ler büyük ihtimal :p indirimler bir garip oranda çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 kötü oyunlar var demedim ben, eskisi gibi hype olmaz dedim. hergün steami heyecanla açmak yok mesela artık.. şu aralar yoğunum, haftasonu oturup 2 saatimi ayırıp oyun araştırıp alırım diye düşünüyorum, hiç doğru düzgün bakmadım bile steam'e mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Eskiden oyuna açtın. Şimdi oynamadığın oyun dolu kütüphanen kesin. Onun etkisi de büyük. Kafanın bir köşesinde ya alıp oynamayacağım almayayım diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 yahu ne alakası var.... hergün steam'i açıp bugün ne indirime girmiş diye bakmak ayrı, daha çok oyunum var diye daha az heyecanlanmam ayrı... sistem değişikliğinden bahsediyorum ben. 400 mü 500 mi ne oyunum var, alıp alıp turşusunu kuruyorum, tabii ki eski heyecanım yok. ama her gün yeni bişiler indirime girse açıp heyecanla bakardım hmmm alsam mı almasam mı falan diye düşünürdüm. şimdi önümüzdeki hafta bi ara 2 saatimi ayırıp bakarım amaaaaaaaan diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar