Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Autumn Sale 2015

Xeph

Öne çıkan mesajlar

Flassh said:

Silphatos said:

authenticator kullanana %5-33 indirim varmış community markette, o indirim oranı itema göre mi kullanıcya göre random mu belirleniyo nasıl oluyor

biri şunu deneseneye
ona göre sömürek marketi

Steam kendi alacağı komisyondan vazgeçiyor çok deyecek bir şey değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

knox said:

Darksun said:

elite sağlam indirim yemiş ama expansion geliyor diye sanırım

abi ek paketin bu kadar yakin zamanda gelecegini bilmiyordu. simdi ogrendim refundlicam. ek pakete base gamee dahil edip 60 dolardan okutucakmis aclar...

Uhh bende aldim, ama sanirim expansion cikinca upgrade fiyati olacakmis base game i olanlara?
Sosyal ağlarda paylaş

mono said:

knox said:

Darksun said:

abi ek paketin bu kadar yakin zamanda gelecegini bilmiyordu. simdi ogrendim refundlicam. ek pakete base gamee dahil edip 60 dolardan okutucakmis aclar...

Uhh bende aldim, ama sanirim expansion cikinca upgrade fiyati olacakmis base game i olanlara?

ek paketi pre-orderlarsan 10 euro indirim veriyor. onun haricinde 60 dolar diye biliyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

mono said:

knox said:

Darksun said:

Buying E:D in Steam Sale and then pre-ordering ED:H separately, taking account of pre-owners discount.

UK: £9.89 + £29.99 = £39.88
EU: €12.37 + €37.49 = €49.86
US: $14.84 + $44.99 = $59.83

Pre-ordering ED:H on it's own

UK: £39.99
EU: €49.99
US: $59.99

olay buymus abi. suan indirimdeyken alarak kazancimiz bir kac cent oluyor. birde exclusive ship veriyorlarmis.

aha bunu
https://i.ytimg.com/vi/u16di8YfJ4E/maxresdefault.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

HarveyQuinn said:

sabonis said:

basit bi soru:

şu anda indirimde olan her şey, indirim bitene kadar aynı oranda indirimde kalacak ve yeni herhangi bir şey de indirime girmeyecek

bu mudur durum?

aynen öyle

bence baya kötü ya. çok net hype'tan kaybederler. eskiden X bir oyun indirime girdiğinde millet birbirine haber veriyordu deli gibi satılıyordu falan. şimdi millet farkedecek x oyunu da, farketse de biten bir indirim olmadığı için yayma ihtiyacı duymayacak vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Withcer 3
fallout 4
gta 5
ARC alıcam bir de. içimde kalmıştı.

alıcam kendime.

Yeni ekran kartı bi gelsin de.

Bir de kız arkadaşıma portal bundle alırım.

Belki civ alırım.

Orii çok tatlı gözüküyor. O da olabilir.

Bence ilginç oyunlar var ya. Haksızlık etmeyin. Eskiden çok daha boktandı.

Batman düzeldi mi mesela? konsola mı alayım onu?
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ne alakası var.... hergün steam'i açıp bugün ne indirime girmiş diye bakmak ayrı, daha çok oyunum var diye daha az heyecanlanmam ayrı...
sistem değişikliğinden bahsediyorum ben. 400 mü 500 mi ne oyunum var, alıp alıp turşusunu kuruyorum, tabii ki eski heyecanım yok. ama her gün yeni bişiler indirime girse açıp heyecanla bakardım hmmm alsam mı almasam mı falan diye düşünürdüm.

şimdi önümüzdeki hafta bi ara 2 saatimi ayırıp bakarım amaaaaaaaan diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...