Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Ben de MB Pro'ya su döktüm klavye üstüne bir şey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 10 senedir laptop kullanıyorum 3. Laptopum kola-süt-alkol bi sürü şey döktüm üzerine çatır çatır çalışmaya devam etti aletler hatta garantisi bitmeden servise yollamıştım şimdi kullandığım laptop u gayet parça değişimleri filan yapıldı kimsede sıvı dökülmüş buna demedi. Bu kadar tırsma aç bilgisayarını kullan rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Macbooklarda on küsür noktada sıvı sensörü varmış, o bölgeye sıvı temas ettiyse çakıyolarmış öyle dedi aradığım apple görevlisi İpod iphone vbde de var dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 they ate you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Drall said: Macbooklarda on küsür noktada sıvı sensörü varmış, o bölgeye sıvı temas ettiyse çakıyolarmış öyle dedi aradığım apple görevlisi İpod iphone vbde de var dedi sıvı sensörüne kasacaklarına, sıvı temasını önlemeye kassalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 iphone 6 baya dayanıklı da, yine de total invul yapmak baya zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 bende su döktüm klavyeye ama 100 liraya halloldu, çünkü desktop, desktop alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Mecidiyeköydeki yetkili servise mi götüriyim zorluda apple store a mı? Appledan biriyle telefonda konuştuğumda mecidiyeköydeki servisi önerdi ama bilemedim ben. Zorluda arıza tespit ücreti ne kadar bilen var mı? Serviste 30 tlymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Drall said: Macbooklarda on küsür noktada sıvı sensörü varmış, o bölgeye sıvı temas ettiyse çakıyolarmış öyle dedi aradığım apple görevlisi İpod iphone vbde de var dedi iphone 3 veya 3g den beri bütün apple ürünlerinin içerisinde sıvı ile temas ettiğinde renk değiştiren bir alet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 yazık etmisin pirince pilav yapıp yiyeydin xeske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Ağlıcam bir süre sanırım. Servis anakartta arıza var açılıyo ama şarj almıyo dedi. Anakart değişimi için 1800₺ fiyat çektiler. Şimdi alıp içindeki tüm bilgileri hddye atıp applestore'a götürücem. Acaba %99luk isopropil alkol alıp guidelara baka baka girsem mi, bana zorluda da tamir değil değişim derler gibi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Açılıyor ama şarj almıyor, peki şarja takılıyken çalışıyor mu? Orda iki lehimi eritip 1-2 elektronik parça değiştirmemek için dünya para alıyorlar. Samsung'da elektrik girişi modülünün anakarta bağlantısında sıkıntı vardı, o modülü değiştirdim 15$ falan tutmuştur heralde hepsi. 30-40dk da zaman. Servis 800 istemişti, tüm anakart değiştirceklerdi. Servis dışı bi tamirhaneye götürürsen daha özenli bi işlemle anakart üzerinden sıkıntılı yerleri değiştirebilirler. Apple'da biraz daha zor olabilir bu işlem, pek sevmezler uğraşmayı, zengin insanlar nasılsa versin parasını değiştirsin veya yenisini alsın diyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Benim de tahminlerim o yönde, diğer hiçbir servis tamirle uğraşmazken apple storeda uğraşabiliyorlarmış bazen. Garanti bozulmasın diye bi de oraya götürüp sonra ya kendim girişicem ya da yetkisiz teknik servise gidicem. İstanbulda yetkisiz teknik servis bilen var mı iyi? Ya da getir bana da ekmek çıksın diyen varsa getirebilirim de. Kırk yıllık patisiniz, vardır aranızda bu işlerin piri kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Güce bağlıyken çalışıyo, mlb ve flex cable arızaları tespit etmişler ama onlar ne dediğimde anakart arızalı laptop patlar kullanırsanız dediler sdgf Zorluda tamirat yapıyolar mı yoksa sadece parça değişimi mi? Bence kesin tamiratla çözülebilir. Ofis iletişim hiçbir yetkili servis tamirat yapmıyo dedi ama ben yine bi gidip zorluya da sorucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 MLB, Macbook Logic Board anladığım, flex cable da içindeki kablolardan biri. Logic Board sorunlu olduğu için şarj tutmuyor denmiş sağda solda da, herhalde onun değişmesi lazım. 1800 lira lol ayrıca. Değiştiren bir servis elbet vardır, çok komplike birşey değil. Şurda 13" mid '13 için yapmışlar bir guide mesela: iFixit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 iflah olmaz o artik tubitaka bagisla belli ki bilime hizmet edemeyecek artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 tubitaga bu saatten sonra bagis zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 kabloya takılı çalışıyo di mi? ya galba bende de apaynı sıkıntı var. sen bi önden hallet allaşkına ben de takip edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Zorluda da sadece parça değişimi yapılıyormuş. O zaman şarja bağlı kullanırım ya napalım. Şu ekipmanı sipariş edeyim bakalım geldiğinde bi açar bakarım. Ama guide zor da görünüyo baya, güvenilir bi yetkisiz servis araştırayım en iyisi Bu arada mlb'nin logic board olmasına güldüm, o ne diye düşünüyodum sdf Önce senin laptopu açıp tamir edelim sonra benimkisini ederiz kop gel sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 ya ben de anakartla birlikte hddsi vs. patlak tamamen pert bi kasa da var. onun üstünde deneme yapabilirdik sdffs abi sahiden şu işlerin piri olmuş bi adam bulsan ben de iki kasayı da alıp götürsem birini tamir etse diğerinin parçalarını değerine yakın bişeyden alıverse falan çok mu şey istiyorum. ki ilki de yurtdışındayken patlamıştı. götürmüştüm frasnada servise anakart hdd vsvsvs nerdeyse tüm anabileşenler patlamış, 2k küsür euro'ya olur demişlerdi sora bi daha dokunmadım. kim bilir belki o da bi şekilde yapılabiliyodur. cahillik işte :/ lanet bilgisayarı kullanmaya başlayınca alışıyosun da çogzel alet. başka laptop çirkin geliyor. eskisi 13" idi 11" en ucuzundan almıştım sonra tekrar. kalan bütün erasmus hibemi laptopa gömmüştüm <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 O zaman bi usta bulalım üç laptop götürelim konuşalım. Senin eskisine nolmuştu? annemden benim acer'i geri alcaktım, içim elvermedi aleti şöyle bi gözümün önüne getirince alasım gelmedi ya. Haklısın yani, bu ölse yine bi şekil mb alana kadar laptop almam sanırım, raspi falan idare ederim bi şekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Şarja bağlı çalışabilen laptopu tamir etmemeleri tam bir kullanıcıyı enayi yerine koymak yalnız. Çalışıyor işte alet, 1800tl'ye anakart değişimi niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Tahtakaleye falan gotur her turlu hallederler gıbıme gelıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Başşını yesinler inşallah Ya işte güvenmediğim birine götüresim yok. Her parçası benim bebekim onun. Soda dökmüş olabilirim ama insan bebekine de soda dökebilir yeri gelince :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Tamir ederlerken sen de izlemek istediğini söyleyebilirsin, kimi yerler kabul eder. Kadıköy'de de bulabilirsin belki. Ama benim bu tarz işler için 3rd party'e güvenim sıfır. Okuyup öğrenip, malzemeleri alıp, kendim yapmayı tercih ederim. Ne kadar batırma ihtimalim olsa da random birinden daha kötü bir performans alma şansım her zaman var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar