TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 peki geceleri uyuyamamak neden? şimdi insan adapte olabilen bi varlık ya. acaba diyorum: acaba. acaba. hani bi ihtimal. yıllarca gece gece nocturnal takıldıktan sonra bünye bunu kanıksamış olabilir mi? hayır uyunmuyor çünkü. net uyunmuyor. brüt de uyunmuyor. hehe. saat 12/1'de kalkıp yatağa girmek apayrı bi olay. zor. bunu başarabilsem bile yatakta durmayı uyumaktan daha çok sevdiğim için uyumayıp, kafa yastığa gömük halde düşünceler silsilesinde kayboluyorum. anlamıyorum. sanki dambıldorum. ama gel gör ki ne dambılım ne de dor. bide zaman kavramı anlamını çok inanılmaz yitiriyor. bak saat 12'de bi şarkı dinledimdi. sonra bir iki bişey izledim. ve saat 4:45 şu an. NEREYE GİDİYOR ABİ ZAMAN? ama şöyle de bişey var, uyuduğumda da çok zevk alıyorum uyumaktan. uyku bir ihtiyaç değil yani bana(hassirele). bir hobi. bir yaşam biçimi. yaşamak için uyumuyorum. uyumak için yaşıyorum. zaten gün gelecek sonsuza kadar uyuyacağım. (bide ölümsüz çıkıyomuşum filan, lel) ama olay şu ki; benim hayatıma düzgün devam edebilmek için uykuyu bir ihtiyaçmış gibi belirli saatler arasında yapmaya ihtiyacım var. yaşantımda buna ihtiyaç duyduğum için uykunun bir ihtiyaç gibi davranmasına ihtiyacım var. yoksa hobi olarak yine uyuyayım. ama istediğim zaman nasıl uyuyayım? bunun kolay yolları, life pro tipleri var mı mesela? istiyorum ki zile basınca uyku salsın salyayı. ama 11 yat/6 kalk uykusu da olmasın. o zaman hiç yaşıyomuşum gibi gelmiyo çünkün. sims'te "daabadaaa, asunsül" diyen bir adammış gibi oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 benim gibi istediğinde uyuyamayan ve uykusu gelince de dayanamayan biriysen yatarken bi tablet, telefon bi şey alıp; twitch'in mikkemmel app'inden bir stream beğenip açarak dakikalar içerisinde sızmak diye tabir ettiğimiz şekilde uykuya dalış yapabilirsin. gece 12-5 arası da 1 hadi bilemedin 2 saat falan sürüyor tahminimce. başka açıklaması yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 kafası yastığa değdikten 10 saniye sonra uykuya dalan biri olarak böyle sorunları asla anlayamayacağım muazzam bir insan olmamdan kaynaklanıyor olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 simdi bazi kimyasallar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Saeros said: kafası yastığa değdikten 10 saniye sonra uykuya dalan biri olarak böyle sorunları asla anlayamayacağım muazzam bir insan olmamdan kaynaklanıyor olsa gerek uykusuzluğa dayanıklı mısın peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
151kkk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 istedigin zamanda kalkmak icin galiba erken uyanmak gerekiyor. ben gec kalktigimda geceleri yatamiyorum ama sabah 8.30'da kalkinca kafayi yastiga koyar koymaz daliyorum haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 k1nJo said: uykusuzluğa dayanıklı mısın peki? valla bir gece uyumasam salak gibi oluyorum ertesi gün ama uykusuz kalabilirim güzel bir sebep varsa mesela karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Yok abi uyku daha onemli ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Saeros said: valla bir gece uyumasam salak gibi oluyorum ertesi gün ama uykusuz kalabilirim güzel bir sebep varsa mesela karı Kariyla uyu Al koynuna uyu Uyu uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 sabah erken kalkar pijamadan sarkar kızlar ondan korkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Benim biyolojik uyku saatim 8. Net böyle. Fazla uyuyunca başım ağrır, az uyuyunca zombi olurum ertesi gün. Bu 8 saati de gece 1-2 yatıp sabah 9-10 kalkacak şekilde değerlendirmeliyim ama gel gelelim sistem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Bende şu olay var; belki genel olarak herkeste olabilir. Kaç saat uyuduğundan ziyade saat kaçta kalktığım önemli oluyor. Misal iş günü: 12 de yatıp sabah 6 da kalkıyorum. Daha doğrusu kalkamıyorum. Ölüp bitiyorum. Hafta sonu ise; 2-3 de yatıp sabah 9 da uyandığımda inanılmaz enerjik oluyorum. Yine 6 saat uyumuş oluyorum ama dipçik gibi kalkıyorum yataktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Calisma hayatinda 12de yatmak diye bi fantazi yok yalniz. O gercege cabuk alisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Kacta yatiyosunuz ki calisirken? Daha mi erken daha mi gec emin olamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 yıllardan beri 00.00 yatış, 07.00 kalkış hiç şaşmaz. haftasonu dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Daha erken yatarsam psikolojik olarak sanki 7/24 işteyim gibi geliyor. İnsanların iş arkadaşları ile fingirdeşip aldatması gerçekten normal ya. Akşam 7 de evdeyim. 11 de yattığımı düşünürsek 4 saat evde vakit geçiriyorum. En ufak örneğinden bizim servisçi ile de ben günde 4 saat vakit geçiriyorum zaten. Sabah 2 akşam 2 saat trafikte. Evli olsam, wc de falan karşılaşmadıkça göremem kadını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Eşim; nasıl oluyor da kafanı yastığa koyar koymaz 3 saniye içinde uyuyabiliyorsun diye sorup duruyordu. Bir gün saymayı denedim en son kaça kadar saydığımı hatırlayabileceğim diye; Sonuç: 113 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 12'de yatıp, 7 de kalkıp, 8 de işde olup, 5 de çıkıp, 5:30 da evde oluyorum. Tüm bu saatleri keyfime göre yarım saat ile 1 saat arası esnetip değiştirebiliyorum. Haftasonları ise daha geç yatıp daha erken kalkmak suretiyle, eşim ve çocuğun uyuduğu vakitlerde oyun oynama fırsatı yaratıyorum. İstediğim vakitte kolayca uyuyup istediğim vakitte de kalkabiliyorum ayrıca. Uykuyu seviyorum ama ihtiyacım kadarını aldıktan sonra gerisi zaman kaybı gibi geliyor, hele ki iş hayatına atıldıktan sonra. Öğrenciyken sabah uyuyup öğlen uyanan biri olarak alışmam, bu düzeni oturtmak biraz zaman aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Saeros said: kafası yastığa değdikten 10 saniye sonra uykuya dalan biri olarak böyle sorunları asla anlayamayacağım muazzam bir insan olmamdan kaynaklanıyor olsa gerek ay aynı ben. batak atarken sıra bana gelene kadar uyumayı başarabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Hayır ben. Kız arkadaşım ben kafayı yastığa koyduktan sonra bir soru soruyor. Uyanıp cevap veriyorum hemen ardından horlamaya devam. Kızı delirttim, uyurken muhabbet edebiliyorsun diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 evet benim kız arkadaşım da aynısını diyor sonra da tükmüklü tükmüklü öpüşüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 ben yattıktan sonra 30-40 dakika eski kız arkadaşlarımı düşünüyorum sırayla. Sonra oyunları düşünüyorum 15 dakika falan. Sonra rockstar olsam nasıl olur onu düşünüyorum 20 dakika. Etti mi 1 saat. Sonra kalkıp bi sigara yakıyorum. Sonra dişlerimi fırçalıyorum. Sonra yatıyorum. Ne zaman dalıyorum bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 senko said: Saeros said: kafası yastığa değdikten 10 saniye sonra uykuya dalan biri olarak böyle sorunları asla anlayamayacağım muazzam bir insan olmamdan kaynaklanıyor olsa gerek ay aynı ben. batak atarken sıra bana gelene kadar uyumayı başarabiliyorum. elit insanlara özgü bir şey demek ki bu, eşim de böyle 2 cümle arasında uyuyabiliyor. arabada falan da öyle, bişi konuşuyoruz 1 dakika sonra bakıyorum uyuyor. ben de bazen sabaha kadar gözlerim yumulu milyon tane şeyi düşünüyorum ama böyle hiç birinde kafa yormuyorum hep daldan dala zıplıyorum, acaba okul ne olacak, ya arkadaşım niye böyle yaptı, ulan yarın gidip usta bulmam lazım pff, hotsda altınlarımı hangi heroya yatırsam, gidip aldığım pantalonların paçalarını yaptırmam da lazım falan derken 2-3 saat sürüyor uyumam... önceden çok daha bu şekildeydim sabahlara kadar düşünüp duruyordum yatakta sonra uyuyamıyorum ya deyip 1 bölüm daha dizi açıyordum öyle uyuyakalıyordum. evlendikten sonra baya değişti, dün gece fenerbahçe münih maçını beklerken saat 9 gibi koltukta bir uyumuşum ki bi uyandım saat sabah 4, hayal meyal eşimin beni uyandırma çabalarını hatırlıyorum. dışarı çıkınca falan 12 gibi artık gözlerim kapanmaya başlıyor baya güzel böyle erken yatıp erken kalkmak hem bütün gün sana kalıyor sanki günler daha bi uzun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 sene 2015 hala uyuyamıyorum ergenliği mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Sevgilim olmadigi icin yatakta yalniz konusuyorum. Kendimle laf yaristiriyorum http://i.imgur.com/Uiae2Du.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar