dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 100m de bir sw koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Kaan beyler de gelmişler esAYpi satmaya asd Ya bütün kıllık PLCnin internet bağlantısını kesiyor diye firewall u disable etmemizle başladı. Yoksa hardware firewallumuz var bi tane. Bu arada metro eternet için teklif aldık belki ona geçeceğiz dire firewallun süresini yenilemedik falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 ERP ile işim yok benim, seni sevdiğimden söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 meyve sıkacağı işletmesinde ne ERPsi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Esh said: Abi siz kapatin firmayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 dipnot : dandik modem ile 50 küsür client çalıştırıyorum. Üstüme alındım nedense :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 bence modem değişmeli ve kesinlikle o 300m kabloya switch-repeater eklenmeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Trafik düzenleme işini hardware firewalla geri verince bütün sorun çözüldü, 300m kabloya repeatera da gerek kalmadı. Ama bu defa da özellikle mobil cihazların falan ip almasında sorun çıkarıyor, paso statik ip ayarlamak gerekiyor falan. Hep eski donanım ya zamanında şirkette sadece 20 bilgisayar varken alınmış şeyler, sorun çıkarmayınca kimse de ellememiş. Kurcaladıkça bişi çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Adamlar resmen kanca atmışlar bir noktada internete, kaçak internet kullanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 bağlantı ne trafiğinide kontrol et. 50 bilgisayara 16mbit bağlıysa tabiki porblem yaşarsınız. her makine ping bile atsa çöker sistem. 400mbit + 100mbit var bizde bile bazen sıkıntı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Esh said: Profesyonel modem kullaniyolardir ya. O kadar makineye ttnet modemi kullanmiyolardir. Kullanmiyosunuz di mi la axedice said: İşte ordaki gudiklik internet kopuyor tamam, ama aynı cihazlar servera diğer bilgisayarlara ulaşmakta sıkıntı yaşamıyor. IP dağıtımında bi sıkıntı yok gibi yani. Bu arada evet modemimiz dandik ama şimdilik değiştirmiyorum belki metroya geçeceğiz diye. Esh said: Abi siz kapatin firmayi ahahah sesli guldum lan sdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 angfdhavdajkdahdakjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar