Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Nereye açacağımı bilemedim lan konuyu, alışveriş bölümü bişi açalım en iyisi. Neyse, benim bildiğim ve blu-ray almak için kullandığım bir sikko d&r var, orası da avuç kadar filmi çıktıktan baya sonra getiriyor. Anca böyle dev blockbuster olacak, anca onlar belki daha zamanlı geliyor. Bildiğiniz, kullandığınız daha fazla seçeneğe sahip, filmleri daha hızlı getiren siteler vs. var mıdır öğrenmek istedim. İlla internet olmasına da gerek yok, dükkan mükkan da olur. Moda'da oturuyorum ben mesela, var mıdır o taraflarda bildiğiniz böyle hobi dükkanı gibi ama işini müthiş yapan, zırt pırt film getiren yerler? Öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 internetten niye çekmiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 İstemiyom, next. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 bluray player filan mı var sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Yani çok ekstrem bişi değil abi blu ray player olması asdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 ya ben de dvdde alıp dizileri izliyorum, kime söylediysem "abi ne saçma netten çeksene ya" tribine giriyor.. yapmıyorum abi niye zorluyosunuz ya, adam ne güzel net yapıştırdı cevabı, bakalım diğer sayfalarda da "neden netten çekmiyon"un devamı gelecek mi. Hayır adam bunu düşünemeyecek kadar teknoloji yoksunu olabilir mi yani anlamak mümkün değil şu soruyu :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 blu ray bitmedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 yekeyeke said: ya ben de dvdde alıp dizileri izliyorum, kime söylediysem "abi ne saçma netten çeksene ya" tribine giriyor.. yapmıyorum abi niye zorluyosunuz ya, adam ne güzel net yapıştırdı cevabı, bakalım diğer sayfalarda da "neden netten çekmiyon"un devamı gelecek mi. Hayır adam bunu düşünemeyecek kadar teknoloji yoksunu olabilir mi yani anlamak mümkün değil şu soruyu :D. Teşekkür ederim ya, aynen de böyle. Soruma cevap vermek dışında her şey denendi soktumun yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 bluray player almak son 10 yılda yaptığım en kötü alışveriş olabilir gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 seni ımax gurusu arkadasa bağlıyorum bir saniye yardımcı olur sana bulürey için de /summon Anhora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Bluray oynatıcıya niye bu kadar taktınız ki? Konsollar da oynatıyor zaten. 2015 bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Topic'ten aldığım value hala 0 ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 /summon Editör cabukBluRay ben elimden geleni yaptım iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 jelatinli mi jelatinsiz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 vaay modada oturuyon demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 metro çok iyi oldu ya bi minibüsle kadıköydesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Oski said: jelatinli mi jelatinsiz mi Jelatinli abi tabi ki, beni biliyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 he takes it jelatinli, like his man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 o kadar mesajdan sonra torrent demiş adam :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Orda bilmiyorum dukkan ama yesilkoyde istasyom karsisinda guncel bluray filmler diziler bulabilirsin Ayrica bende dusunuyorum acmayi busekilde multimedia bir magaza ama guzel biyer ariyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 blueray playerı sat onun yerine bilgisayarı salondaki tvye aktar couldnt resist :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 oo cabukbluray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 bluray writer al, torrenten çek diske yaz, jelatin kolay onu hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 editör şimdi bunun için bir site açıp dizi film bluerayi satar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar