Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geym of Bizans (2016)

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Fin said:

allah belanizi versin ya
Boyle filmler diziler tam santiyede kanser ediyo
Varos varos bi tane lafa cok guluyorlar sonra 6 ay herkes birbirine oyle sesleniyo asfsfsg
Tsk daha buyuk drami var bilmiyo musun sen ? Diye kitleyip bak suda komik buna kesin gulersin diye 15 dakka katil damacana gibi bisi izleytirdiler artik bi yerde guluyosun yalandan cog iyiymis diye adfgs

Ahahhaha iyi olmus sana mustehak
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

allah belanizi versin ya
Boyle filmler diziler tam santiyede kanser ediyo
Varos varos bi tane lafa cok guluyorlar sonra 6 ay herkes birbirine oyle sesleniyo asfsfsg
Tsk daha buyuk drami var bilmiyo musun sen ? Diye kitleyip bak suda komik buna kesin gulersin diye 15 dakka katil damacana gibi bisi izleytirdiler artik bi yerde guluyosun yalandan cog iyiymis diye adfgs

kutsal damacana baya komiktir, diğer filmlerle bir tutulamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
kahpe bizans re-make olmus. cem davran memoli ve yerine murat dalkilicla ismini bilmedigim diger eleman gecmis cukotine elleri baglanan sdfds

super gazide o tokat manyagi yapan eleman heralde.

aycorekte ruhsar olsa gerek. butun bunlar benim nasi aklimda kaldi lan, wtf?
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben Gani Müjde'de suç bulmuyorum. Adam kendisini zaten Arabesk'le şunla bunla çoktan ispat etti, yeteneğini ortaya koydu.

Halk o zaman onu istiyordu, şimdi bunu istiyor. Recep İvedik'lerin Osman Pazarlama'ların rekor üstüne rekor kırıp milyonlar kazandırdığı ülkede neden çok daha fazla çaba harcayıp iyi iş çıkartıp çok daha az kazanacaksın ki? Cem Yılmaz da gördü aynı şeyi, o da bozdu mesela. Bi eski filmlerine bak, bi son çıkardığına bak.

Başta kendin için egon için kendini kanıtlamak için çekersin iyi filmler, ama sonra para tatlı gelir, o ihtiyaç da giderilince çoğunluğa oynarsın. Normal.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

çok iddalı bence en iyi mizah filmi demek
komedi sineması pek fena değil türkiyede
ama türk komedisi biraz protest biraz isyankar
e bu dönemde de o tutmuyo işte
o nedenle son 15 senedir bi kemal sunal tadında film çıkmıyor
çıkan işte ayı şahan osuruğa gülmeli

Türkiye'de mizah pek çok ülkenin fersah fersah ötesinde. Hep öyleydi. "İleri seviye" olduğumuz pek az konudan biri zaten :) Sinemada da, karikatürde de, skeçlendirmede de, standup'ta da. O bakımdan özellikle Yeşilçam'ın altın döneminde çok çok iyi mizah filmleri çıktı. Ama "abzürt komedi"nin dibini gören Arabesk bir adım ötede diğerlerine göre.

Şimdi de aynı mizahı sürdüren Leyla ile Mencun falan vardı işte yeni nesil. Ucundan Avrupa Yakası vardı her ne kadar %70'i Seinfeld'den oradan buradan arak olsa da. Siyasi sebeplerden biraz engellendi, üstüne emeksiz Recep İvedikçiliğin prim yaptığı görüldü, tembelleşildi, ama hala iyiyiz yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...