ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Musaigen no Phantom World ne kadar iyi ya. Bölüm boyunca aralıksız güldürüyor, komedi dozajını çok iyi ayarlamışlar. Bir de martial art koreografisi gördüm mü ağzımın suyu akmaya başlıyor zaten, o açıdan da bayağı başarılı (tu) 3 "i know kung-fu" sahnesi mükemmeldi ya ahahahah Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! da mükemmel. Bu da aynı şekilde bölüm boyunca güldüren animeler sınıfında. Karakterler de çok iyi. İkisini üst üste izleyince bayağı pozitif enerjiyle doldum, hala gülüyorum ^^ 2 min-maxing at its best. glass cannon kız çok iyi ya(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 musaigen'i ben de izliyorum mai hatırına, kadronun kalanı pek açmadı gerçi. dövüşler iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 musaigende bazı sahnelere "ya yok artık" deiyorum sonra dönüp "e ama phantomların olmasına bir şey demiyorsun eci" diyorum kendime ve kendimi haklı bulup memelere odaklanmaya devam ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 olm ben bişilerin ilk bölümünü izlemiştim de neleri izlemiştim hatırlamıyorum ya ühühühüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Dragonfire said: up. active raid, ajin, assassination classroom, dagashi, dimension w, divine gate, gate, grimgar, itachi, norn9 birde prince of stride ın ilk bölümlerini izleyip bakacağım. devam edenlere zaten devam. active raid assassination classroom, dimension w, divine gate gate, norn9 prince of stride fena tutturmamışım ilk başta. ama dimension w hakkaten OP olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Yine epey iyi sezon. Son 2-3 yildir ortalama kalite artti sanirim sezonluklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Tekrar soyleyeyim, kesin izleyin bunlari: Showa Genroku Rakugo Shinju ERASED BBK/BRNK: Dimension W KONOSUBA - God's blessing on this wonderful world! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Erased 3 http://screens.muratcansimsek.com/mpv_episode-3-birthmark-691797.png Kiz sonunda kurtulmazsa gozyaslari sel olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Erased, tam geliyordum mantık hatası var diye, son karede yapıştırdılar tokadı suratıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Reikenzan fena değilmiş. çakma hxh olacak sanırım bubuki burankiyi droplayıp bunu koydum shounen slotuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Masakari said: Erased, tam geliyordum mantık hatası var diye, son karede yapıştırdılar tokadı suratıma. Erased - 3 sarıkafadan şüpheniyorum ben. çok bilmiş hareketleri, mc'i pis pis kesip durması falan. mc'deki skill ya da benzeri (geleceği görme falan gibi bişey) bu elemanda var olabilir. son sahne ile sağlam foreshadowing yaptılar zaten. gerçi bu eleman sarışın o kısımda sorun var. katil siyah saçlıydı. ama hoca olamaz mesela bence, mc'nin yaşlarındaydı. belki de daha tanıtılmayan bi karakter çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Erased - 3 Ağaç sahnesinde anladım ki kız kesin gidici. O sahne devasa bir death flagdi adeta. Eleman da kızı kurtarıcam derken loopa girecek kesinlikle. Belki normal tarihinde kurtarır ama kız sonra ölür filan ama her türlü kızın ilk loopta kurtulabileceğini sanmıyorum. Belli ki çok pis dramaya bağlıycaklar. Mendilleri şimdiden hazırlayın :p En sondaki dramatik müzikli karanlık odalı hoca+sarı velet foreshadowingi neydi yalnız ya? Hayır bir de alakasız olmasının yanı sıra bu kadar kaliteli bir mysteryden beklenmeyecek kadar kalitesiz bir seçim olmuş bence. Böyle bir sahneyle foreshadowing vermeye kasmak yakışmamış.[denial]Ama baittir büyük ihtimalle[/denial] Ama son sahneyi hariç tutarsak genel olarak çok başarılı ya. Arka bahçe sahnesinde boğazım düğümlendi, ağaç sahnesinde filan gözlerim doldu. Duyguları kasmadan, sadelikle, mükemmel bir şekilde aktarıyor. Bu kendine ayrı topiği hakediyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Erased aklima sunu getirdi: http://myanimelist.net/manga/48035/Wagatsuma-san_wa_Ore_no_Yome Cok hos manga buda time travel temali. Hatta en sevdigim time travel temali manga sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 ShadowFury said: Erased - 3 Ağaç sahnesinde anladım ki kız kesin gidici. O sahne devasa bir death flagdi adeta. Eleman da kızı kurtarıcam derken loopa girecek kesinlikle. Belki normal tarihinde kurtarır ama kız sonra ölür filan ama her türlü kızın ilk loopta kurtulabileceğini sanmıyorum. Belli ki çok pis dramaya bağlıycaklar. Mendilleri şimdiden hazırlayın :p En sondaki dramatik müzikli karanlık odalı hoca+sarı velet foreshadowingi neydi yalnız ya? Hayır bir de alakasız olmasının yanı sıra bu kadar kaliteli bir mysteryden beklenmeyecek kadar kalitesiz bir seçim olmuş bence. Böyle bir sahneyle foreshadowing vermeye kasmak yakışmamış.[denial]Ama baittir büyük ihtimalle[/denial] Ama son sahneyi hariç tutarsak genel olarak çok başarılı ya. Arka bahçe sahnesinde boğazım düğümlendi, ağaç sahnesinde filan gözlerim doldu. Duyguları kasmadan, sadelikle, mükemmel bir şekilde aktarıyor. Bu kendine ayrı topiği hakediyor bence. illa bunu mu koymak lazım dsdfg http://i.imgur.com/H0ooedf.jpg eleman ya işbirlikçi ya da hocayı confront ediyor işte. şu var bir de OP'de yine de çok ters köşeye yatırabilir yani http://i.imgur.com/sgQN4bd.jpg kesin loopa girecek bence de, karşı tarafta da reviver çıkarsa satranca döner zaten ama kızı kurtarsın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 A-1'in agir trajedi potansiyeli var zaten. Your Lie in April ile aglatmislardi en son. O ilk bolumden belliydi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Hai to Gensou no Grimgar #4 oha o_O ille de birini öldürecekseniz şu embesil dark knightı öldürseydiniz ya, işe yarayan karakteri öldürmek ne demek? yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 grimgar ağır girdi. en çok beğendiğim grimgar sanırım bu sezon. merakla bekler haldeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 ShadowFury said: Hai to Gensou no Grimgar #4 oha o_O ille de birini öldürecekseniz şu embesil dark knightı öldürseydiniz ya, işe yarayan karakteri öldürmek ne demek? yazık oldu. Hai to Gensou no Grimgar #4 LFM Healer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Hai to Gensou no Grimgar #5 En sonu ne kadar tatlıydı ya :3 Manato&Shihoru shipi fena battı, ama en azından Haru&Yume son sürat devam ediyor ^^ (Bunlara dokunmasınlar plz) Yeni healer da tam dayaklık. LFMden bulduğun random healerdan pek bişey beklenmez gerçi, ama onda bile bu kadar kötüsü zor bulunur herhalde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Hai to Gensou no Grimgar #5 abi healer bulmak kolay değil biraz daha lvllasalar bence sorun olmaz, ama evet healerın fightta ne işi var amk healer dediğin arkada durur manasını iyi kullanır casting time takip eder sevmediğini heallamaz falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 bubuki burankiyi ben niye anlayamadım ya. İlk bölümde uyandırdılar herşeyi sonra iki kardeş aşağı gitti. Oobu bunların yukarıda uyandırdıkları robot değil mi aşağıya da onunla geldiler falan? kafası gözü niye başkalarında lan bu elemenın peki. Kız kardeş nerde veya ben mi yanlış hatırlıyom, olay niye duele gitti amk.... ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 grimgar grimgar ne kadar dandik party öyle ya önce şu templar kılıklı dark knight mıdır nedir onu dövüp kickleyeceksin. Tracki eski usul ranger yerine rouge a yaptıyıyorlar. Tankıda pala seçselerdi hiç problem kalmayacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 lan utawarerumono da neler oluyor ya haftada bir meme göt kedi tavşan kız görelim diye açıyodum http://i.imgur.com/z4nxj.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Gate iyice SAO ya bağlamaya mı başladı yoksa bana mı öyle geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar