Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2016 - Kış

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Musaigen no Phantom World ne kadar iyi ya. Bölüm boyunca aralıksız güldürüyor, komedi dozajını çok iyi ayarlamışlar.
Bir de martial art koreografisi gördüm mü ağzımın suyu akmaya başlıyor zaten, o açıdan da bayağı başarılı (tu)

3

"i know kung-fu" sahnesi mükemmeldi ya ahahahah

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! da mükemmel. Bu da aynı şekilde bölüm boyunca güldüren animeler sınıfında. Karakterler de çok iyi.
İkisini üst üste izleyince bayağı pozitif enerjiyle doldum, hala gülüyorum ^^

2

min-maxing at its best. glass cannon kız çok iyi ya(tu)

Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

up.
active raid, ajin, assassination classroom, dagashi, dimension w, divine gate, gate, grimgar, itachi, norn9 birde prince of stride ın ilk bölümlerini izleyip bakacağım.
devam edenlere zaten devam.

active raid
assassination classroom,
dimension w,
divine gate
gate,
norn9
prince of stride

fena tutturmamışım ilk başta. ama dimension w hakkaten OP olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

Erased, tam geliyordum mantık hatası var diye, son karede yapıştırdılar tokadı suratıma.

Erased - 3

sarıkafadan şüpheniyorum ben. çok bilmiş hareketleri, mc'i pis pis kesip durması falan. mc'deki skill ya da benzeri (geleceği görme falan gibi bişey) bu elemanda var olabilir. son sahne ile sağlam foreshadowing yaptılar zaten.

gerçi bu eleman sarışın o kısımda sorun var. katil siyah saçlıydı. ama hoca olamaz mesela bence, mc'nin yaşlarındaydı. belki de daha tanıtılmayan bi karakter çıkar.

Sosyal ağlarda paylaş

Erased - 3

Ağaç sahnesinde anladım ki kız kesin gidici. O sahne devasa bir death flagdi adeta. Eleman da kızı kurtarıcam derken loopa girecek kesinlikle. Belki normal tarihinde kurtarır ama kız sonra ölür filan ama her türlü kızın ilk loopta kurtulabileceğini sanmıyorum. Belli ki çok pis dramaya bağlıycaklar. Mendilleri şimdiden hazırlayın :p

En sondaki dramatik müzikli karanlık odalı hoca+sarı velet foreshadowingi neydi yalnız ya? Hayır bir de alakasız olmasının yanı sıra bu kadar kaliteli bir mysteryden beklenmeyecek kadar kalitesiz bir seçim olmuş bence. Böyle bir sahneyle foreshadowing vermeye kasmak yakışmamış.[denial]Ama baittir büyük ihtimalle[/denial]

Ama son sahneyi hariç tutarsak genel olarak çok başarılı ya. Arka bahçe sahnesinde boğazım düğümlendi, ağaç sahnesinde filan gözlerim doldu. Duyguları kasmadan, sadelikle, mükemmel bir şekilde aktarıyor.

Bu kendine ayrı topiği hakediyor bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Erased - 3

Ağaç sahnesinde anladım ki kız kesin gidici. O sahne devasa bir death flagdi adeta. Eleman da kızı kurtarıcam derken loopa girecek kesinlikle. Belki normal tarihinde kurtarır ama kız sonra ölür filan ama her türlü kızın ilk loopta kurtulabileceğini sanmıyorum. Belli ki çok pis dramaya bağlıycaklar. Mendilleri şimdiden hazırlayın :p

En sondaki dramatik müzikli karanlık odalı hoca+sarı velet foreshadowingi neydi yalnız ya? Hayır bir de alakasız olmasının yanı sıra bu kadar kaliteli bir mysteryden beklenmeyecek kadar kalitesiz bir seçim olmuş bence. Böyle bir sahneyle foreshadowing vermeye kasmak yakışmamış.[denial]Ama baittir büyük ihtimalle[/denial]

Ama son sahneyi hariç tutarsak genel olarak çok başarılı ya. Arka bahçe sahnesinde boğazım düğümlendi, ağaç sahnesinde filan gözlerim doldu. Duyguları kasmadan, sadelikle, mükemmel bir şekilde aktarıyor.

Bu kendine ayrı topiği hakediyor bence.

illa bunu mu koymak lazım dsdfg

http://i.imgur.com/H0ooedf.jpg

eleman ya işbirlikçi ya da hocayı confront ediyor işte. şu var bir de OP'de yine de çok ters köşeye yatırabilir yani

http://i.imgur.com/sgQN4bd.jpg

kesin loopa girecek bence de, karşı tarafta da reviver çıkarsa satranca döner zaten ama kızı kurtarsın pls

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

Hai to Gensou no Grimgar #5

En sonu ne kadar tatlıydı ya :3
Manato&Shihoru shipi fena battı, ama en azından Haru&Yume son sürat devam ediyor ^^ (Bunlara dokunmasınlar plz)

Yeni healer da tam dayaklık. LFMden bulduğun random healerdan pek bişey beklenmez gerçi, ama onda bile bu kadar kötüsü zor bulunur herhalde ^^

Sosyal ağlarda paylaş

bubuki burankiyi ben niye anlayamadım ya. İlk bölümde uyandırdılar herşeyi sonra iki kardeş aşağı gitti. Oobu bunların yukarıda uyandırdıkları robot değil mi aşağıya da onunla geldiler falan? kafası gözü niye başkalarında lan bu elemenın peki. Kız kardeş nerde veya ben mi yanlış hatırlıyom, olay niye duele gitti amk....

ahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...