Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Devir artık kalitesizlik devri, yeni nesil kalite falan aramıyor bundan 20 sene önceki gibi. Mobil oyunlar beyinlerini süngere dönüştürdü iyice. Nerdeyse tüm oyun firmaları, yarım yamalak dandik oyunları daya geç modunda, japonlar bir buna direniyor. Bu arada geçen bir grafik gördüm console+pc gaming geliri totalde mobile yaklaşamamış, durum o derece vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Mobilin durumu yeni değil bi kaç yıldır var, yeni gerçek bu ve mobil oyunlarla bizim anladığımız haliyle "gaming" birbirine rakip sektörler değil, bambaşka bi müşteri portfoyü var orda. O yüzden bizi fazla ilgilendiren bi durum yok, diablo immortalı kaçınız bilgisayara kurup 5dkdan fazla vakit ayırdı? Mobile shit adı üstünde işte kaka yaparken vakit geçirmece, hak ettiği gibi tuvaletlerimizde yerini alıyor. Gaming decline da keza başlangıcı daha eskiye dayanan bi süreç ve konsolizasyonla piyasaya giriş yapıyor. Oblivian ve fallout3 ile 2010 öncesi zirvesini yapmıştı zaten, bu forumda hala şu oyunlardan iyi diye bahseden insanlar da bir numaralı müsebbibidir bu durumun. Boktan oyunlarla ektiklerini biçiyorlar iyi oluyor diyeceğim ama, çoğu zaten ezelden beri zevksiz olduğu için aradaki farkı anlayamayıp işte fallout4 şöyle iyi 76 böyle iyi diye geziyor. Ben tam tersine olumlu bakıyorum güncel gelişmelere, obliviancı tayfaya diablo immortal geliyor zaten, biz normal insanlara WotR gibi oyunlar gelmeye devam ettikçe benim bu piyasadan umudum kesilmez. Obsidian a gelirsek daha MS'a satışı gündeme gelmeden önce böcekli çocuklu survivala başlamıştı, fergüs elindeki yetenekleri kaybettikçe (KotOR2, MotB hatta Alpha Protocolü yazan ekip) rpg harici oyun türlerine açılması gerektiğini düşündü sanırım. Bide Brennecke falan o ekip iyi kotardı gibi groundedı. Ama avowedda farklı bi durum var, sawyer da kendini geri çekince stüdyoda bu boyutta bi rpgyi yönetecek insan kalmadı, avellone u kovdurtan Chris Parker gibi gerzeklerle projenin yürümeyeceği belliydi ve tabi yürümemiş de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 grounded iyi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 tes6 üstüne fo5, günümü aydınlattı bu haber. 2030 öncesi çıksalar keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 fo6'ya kadar bir 25 yıl daha geçmez umarım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 keşke yine turnbased strateji olarak çıksa ilk oyunlar gibi. bende bazı FPS oyunlarında mide bulantısı baş dönmesi oluyor da:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 bethesda oyunlarında mide bulantısı oluyor bende de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Üç kağıtçı todd icine etti guzelim ipnin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 (düzenlendi) Bu da unutulmasın Ekim 20, 2022 Dragonutopia tarafından düzenlendi link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2022 black isle ekibi anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2022 2 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2022 guzel oyun fo4 gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 60tlye inmiş steamde, alayımmı ne dersiniz? FO3te mide bulantısı baş dönmesi oluyordu ama bilemedim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 game pass yoksa alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Sam amcam, GPde bedava değil bu sadece NewVegas var bedava olarak ki o da bende var steamde, FO3te var bende. Sadece 4 yok, alsammı diye arada kaldım işte indirimi görünce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 (düzenlendi) tüm bethesda oyunları gpde var nasıl yok fo4, var https://www.microsoft.com/store/productId/9P71MB9QCF77 Ağustos 3, 2023 Silphatos tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Dragonutopia, 20.10.2022 09:01 tarihinde dedi ki: Bu da unutulmasın Bethesda'nın yaptığı tüm fallout'lardan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Silphatos, 03.08.2023 21:31 tarihinde dedi ki: tüm bethesda oyunları gpde var nasıl yok fo4, var https://www.microsoft.com/store/productId/9P71MB9QCF77 Eyw Silph, ben aramaya fall yazıyordum launcherda sadece paralı olanı gözüküyordu. adam gibi fallout 4 yazınca çıktı, sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 Sevgili Todd Fallout 5 için ilk defa cümle kurmuş "Don't do this, because we're going to do this in Fallout 5," Todd Howard talks Fallout TV show in this exclusive interview. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2024 free update geliyormus: https://fallout.bethesda.net/en/article/4s2bXQEbpcrsdCZhUYLHAi/fallout-4-is-getting-free-updates 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2024 https://www.eurogamer.net/fallout-tv-series-in-show-phone-number-might-be-teasing-news-in-33-weeks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2024 Şu gerzekçe yapılmış Next-Gen update gelmeseymiş keşke. Xbox konsollarını güncelleyelim derken oyunun içine komple etmişler. F4SE çalışmıyor, ona bağlı modlar da bozuk hâliyle. hangi modlar çalışıyor diye bakarken şu videoyu gördüm. NPC Data'sını etkileyen modlar da oyunun 3-4 fps'ye düşmesine neden oluyormuş. Bravo Bethesda, böyle yapsan da oyun siteleri senin her oyununa 100/100 vermeye devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2024 oyun çıktığı zaman bazı şeylerden şikayetçi olmuştuk. "çocuğun kaçırılıyor" ama sen çocuğunun peşinden koşmak yerine oturup Settlementsçılık kasıyorsun. ama bunca senedir de hiçbir şey düzeltilmemiş, daha da kötüsü yakın zamanda çıkartılan NextGen update her şeyi daha da boka batırmış. son derece boktan tasarlanmış bu oyunun, her oyun dergisi ve oyun inceleme sitesinden 100/100 alması da ayrı bir saçmalık. bazı şeyleri düzeltmek ve oyun grafiklerini geliştirmek için modlar yükleyeyim dedim. ama bu sefer de modlar kendi problemlerini getirdiler. en başta da achievementlar çalışmıyor, oyunu modlayınca cheat açmışsın gibi davranıyor. oyunda her adımda ayrı bir saçmalık çıkıyor, oturup wikisini ve YouTube videolarını deşeleyip çözmeye çalışıyorum, ama iyice yordu. çözemediğim ve anlamadığım bazı şeyler var, onları sorayım: 1- bir Settlement oluşturduğumuzda, food ve water kırmızıdan yeşile dönmesi için crops veya water dikmek, ya da Workshop'a su/yiyecek atmak gerekiyor. ama kurduğumuz bu kaynakların nasıl çalıştığını anlamadım. ihtiyaç kadarın üstüne su veya yiyecek koyarsak mesela, Workshop'ta birikmesi gerekmiyor mu? sürekli her settlement'a gidip tek tek bitki/mevye toplamak baydı. 2- oyunda bazen şehirlere saldırı oluyor ve şehrimde bir şeylerin kırılmış olduğunu farkediyorum. tesadüfen denk gelirsem repair etme seçeneği farkediyorum. bunun daha kolay bir yöntemi yok mu, "aha bak şunlar kırılmış, git repair et" gibi bir yönlendirme, highlight gibi bir şeyler yok mu? detay detay her binayı tek tek incelemek istemiyorum. bir mission'a çıkınca "umarım hiçbir settlement'e saldırı olmaz" diye dua ederek çıkmak zorunda kalmak gereksiz. 3- Sim Settlements modunda (2 değil 1'i kurmuşum) her şehre bir lider atayıp şehri otomatik şekilde tasarlamasını sağlayabiliyoruz. modla gelen default tasarımlar da çok güzel. ama bazen "Current Level" atlamadığını görüyorum, "percent to the next level 100%" göstermesine rağmen. "upgrade scrap collected 28.20%" diyor mesela. bazen bu sayının kendiliğinden arttığını, bazen günlerce sabit kaldığını görüyorum. scrap sayısı neye göre artıyor? Workshop'tan mı çekiyor, yoksa Scavenging station kurarsak mı artıyor? illa donate etmeden scrap sayısını arttırmanın yöntemi var mı? 4- oyunda AI tam bir gerizekalı gibi hareket ediyor. settlementlardaki karakterlerin meydanın tam ortasında biriktiğini, dipdibe sıkışık vaziyette durduğunu görüyorum. guard binasına assign edilmiş karakterler bile ortada öyle duruyor. karakteri alıyorum, move yapa yapa guard noktasına kadar götürüp, sonra assign ediyorum oraya. bir anda geri dönüp merkeze doğru yürümeye başlıyor. yarattığım şehirlerin bomboş olması, herkesin tam ortada sıkışık vaziyette takılması immersion'u feci öldürüyor. bunun sebebi oyunun AI'si mi yoksa Sim Settlement'ın sıkıntısı mı? 5- settlementları Supply Line'larla birbirine bağlayabiliyoruz, bu sayede şehirler arasında bir provisioner yolculuk ediyor ve o iki settlementların Workshop'ındaki itemları ortak kullanmamızı sağlıyor. ama bazen bu supply line'ın kaybolduğunu görüyorum. tekrar başka birisini assign etmem gerekiyor. Sim Settlement'ın bok yemesi mi bu, Supply Line için atadığım karakteri kendisi mi çalıyor? 6- oyunda bazen oyun çöküyor, simsiyah ekran geliyor. arkaplanda YouTube vs açıksa çalışmaya devam ediyor, ama ben PC'de hiçbir şey yapamıyorum, güç düğmesinden kapatmaktan başka. ve bu son zamanlarda saatte bir olmaya başladı. bu saçmalığın nedeni ne? PC mi çok ısınıyor yoksa oyunda modlar felan mı çakışıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2024 Laurelin, 15.11.2015 10:04 tarihinde dedi ki: bole bombos mekanlarda yururken birden kafaya nuke yemek cok uyuz bide su oyunda ha bir de bu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar